The Blog Awards Finland

Eilisen asun miettiminen jäi todella viime tinkaan, sillä en halunnut ostaa mitään uutta juhlia varten. Beauty by Valon ihana Annika lupasi laittaa tukkani, joten päätin että hieno kampaus saa riittää ja päälle voi laittaa jotain vähän rennompaa. Ihan yllättäen kuitenkin tästä kimonosta kuoriutui kunnon gaala-asu hienon kampauksen myötä, vaikka olin alkuun pelännyt liian aamutakkimaista fiilistä. 

Halusin kokonaisuuteen jotain vähän normaalista poikkeavaa, joten yhdistin punaiset sukkahousut ja lateksikorot pinkin kanssa. Olen yhä enemmän sitä mieltä, että pitäisi rohkeammin käyttää värejä ja yhdistää räikeitäkin sävyjä toisiinsa. Varsinkin nyt, kun on muuten niin synkkää ja pimeää. Väripilkku keräsikin koko illan kehuja kirkkaudestaan.

Oli aivan ihanaa juhlia kollegoja, ja riemu oli todella kova, kun Alexa pokkasi parhaan muotiblogin voiton. Siinä on nimittäin nainen, joka tekee hommansa ihan käsittämättömällä draivilla ja kunnianhimolla. Parasta Alexassa on kuitenkin se, kuinka paljon hän jaksaa aina tsempata myös muita. Olen aiemminkin kiitellyt bloggaajien kesken vallitsevasta mahtavasta yhteishengestä, ja Alexa on ehdottomasti sen parhaita ylläpitäjiä. 

Oli muutenkin ihana nähdä, kun porukka sai tunnustusta töistään ja jotkut jopa liikuttuivat lavalla palkintoaan hakiessa (ja minä tietysti heti perässä).  Illan aikana tuli myös monta uutta blogisuositusta, sillä monet ehdokkaista olivat minulle entuudestaan tuntemattomia. Tänään ajattelinkin ottaa ihan rennon aamupäivän ja selailla vähän blogitarjontaa!

Mitäs sanotte asusta, uppoaako pinkin ja punaisen yhdistelmä teihin?

Kimono dress- Nelly (here*), Shoes - Nelly (here*), Stockings - Monki

Pictures: Alexa Dagmar

Kommentit

. (Ei varmistettu)

Ei uppoa kyllä rehellisesti sanottuna :D mutta hauskan värikäs asu kyllä on ja musta on muutenkin hauskaa aina nähdä sun rohkeasti erilaisempia asuja!

Elisa Lepistö

Haha <3 kiiitos! Joo välillä on kiva pukea jotain vähän poikkeavaa, vaikkei sitten ihan kaikki niin diggaile! :D

JokiJohanna (Ei varmistettu) https://secondhandlifejohanna.blogspot.fi/

Aivan ihanan värinen ja mallinen mekko! Ja tosi freshii yhdistää se punaisiin asusteisiin. Värejä on niin hauska yhdistää vaikka olisivatkin samasta väriperheestä niin voi kun se voi toimia vaan todella hyvin :D

https://secondhandlifejohanna.blogspot.fi/

Elisa Lepistö

Ihana kiiitos! Joo tajusin jotenkin vasta tänä syksynä kun näin jonkun sukkahousumainoksen, että niillä saa vanhojakin vaatteita muutettua ihan erinäköisiksi :)

P (Ei varmistettu)

Toi sun kampaus!!! (sydänsilmäemoji x6!!) &lt;3

Elisa Lepistö

Se oli kyllä mieletön!! <3 Annika on huippu!

Minnea
Minnean muruja

Oi, näytät upealta! Kuulostaa huipuilta juhlilta :)

Elisa Lepistö

Kiitos Minnea! :) 

unepetitelife
une petite life

Upee asu! :) Musta kaikki "säännöt" tai kielletyt yhdistelmät pukeutumisessa on aika turhia ylipäänsä :p kivaa viikonloppua!

Elisa Lepistö

Oon ihan samaa mieltä! :) Ihanaa viikonloppua!

Emilia Forsman (Ei varmistettu) https://www.emiliaforsman.com

Ihanalta näytit Elisa! Just hyvällä tavalla erottuva lookki. :)

Elisa Lepistö

Kiitos Emilia! Ja vitist en tiennyt että sulla on blogi! Näyttää sairaaaaan hyvältä!!! <3

Joo oon tässä nyt vähän alotellut! :) Kiiitos kovasti, merkkaa paljon varsinkin sun sanomana! <3

emmiss (Ei varmistettu)

Upealta näytät niin kuin aina ja tukka on super! Ensin mietin, että hopeiset sukkahousut olisivat käyneet sävyssään pinkkiin, mutta punainen pop myöskin:)

Elisa Lepistö

Totta! Nyt pitää alkaa käyttää vähän rohkeammin sukkahousuja! Niillä saa kuitenkin painella menemään seuraavat puoli vuotta :D Kiiiitos!!

Pikkuponeja ja Yksisarvisia by Elina

Väriyhdistelmä ei välttämättä uppoa, mutta tuo kimono on ihan mielettömän upea! Täyden kympin mekko, rakkautta ensisilmäyksellä! <3

Elisa Lepistö

Kiitos! Joo se laskeutuu kyllä yllättävän kauniisti :)

Kiti

Ennen inhosin pinkin ja punaisen yhdistelmää, nykyään se uppoaa ihmeen hyvin. Varsinkin viininpunainen&hempeä vaaleanpunainen -yhdistelmä, mut kyllä toi räväkkä tyylikin hivelee silmiä näin pimeyden keskellä. :)

- Kiti
https://vuorellakasvavapuu.blogspot.fi/2017/10/lievasti-lihava.html?m=1

Elisa Lepistö

Mulla on ihan sama! Ja monet muutkin väriyhdistelmät, joita ennen pidin ihan no-go:na, on alkanut kiinnostamaan :D

Anna-manna9 (Ei varmistettu)

Hei! Asian ohi: luin kaikki sun nykkipostaukset kun asuit siellä ja oli kyllä upee, erilainen fiilis niissä! Huomasitko siellä asuessasi eriarvoisuutta, ylä- ja alaluokkaa ja miten se näkyi? Kiinnostais kuulla.

Elisa Lepistö

Kiitos! Ja voi kyllä, siellä eriarvoisuus on ihan käsinkosketeltavaa. Ihan jo asuinaluista lähtien. "Rikkaiden alueelta" saattaa mennä pari katua toiseen suuntaan ja tunnelma muuttuu täysin. Manhattanillakin on sellaisia korkeita kaupungin taloja, joita kutsutaan "projecteiksi". Niissä asuu vähätuloista porukkaa ja tunnelma on usein jopa vähän pelottava. Kodittomia on paljon ympäri New Yorkia, ja heidän tarinat särkee sydämen. On entisiä yrittäjiä, perheellisiä ja potkut saaneita tyyppejä, jotka ovat pakon edessä joutuneet kadulle. Varsinkin kylmimpinä aikoina on vaikeaa hyväksyä tätä ja tuntee itsensä aika voimattomaksi kun tietää ettei kaikkia voi auttaa. Näiden vastakohtana on taas ökyrikkaat, jotka asuvat paraatipaikoilla taloissa, joissa on ovimiehet ja kattoterassit. 

Kommentoi