Blogin parissa taas!

Olipas vieroitusoireita blogista, kun Lily ei ole muutamaan päivään toiminut. En ehkä ollut edes tiedostanut aiemmin, kuinka iso osa tämä onkaan päiviäni. Moneen kertaan kävin kurkkailemassa, josko sivu olisi jo auki. Ja tuntui että jotain jäi uupumaan. Milloinkohan on ollut viimeksi päivä, saatika sitten useita päiviä, etten olisi kertaakaan käynyt blogissa? 

 Katkosta johtuen treenihaaste tulee valitettavasti vasta huomenna. En ole päässyt nimittäin sitä kirjoittamaan kun saitti on ollut alhaalla.  Alkuviikosta lähdimme matkaamaan takaisin Guayaquiliin josta meillä oli lennot Limaan.  Löysin pitkän etsimisen jälkeen meille Airbnb-majoituksen kuukaudeksi yhden perheen luota. Halusin nimittäin kokea sellaista aidompaa arkea vieraassa maassa, joka yleensä on paljon helpompaa asunnon tai huoneen vuokraamalla. Perhe on onneksemme todella mukava. Pääosin täällä suuressa talossa on paikalla vain perheen äiti, joka on jo eläkkeellä ja perheen suloinen koira Rocco. Toivon, että opimme vähän taas lisää espanjaa tätä kautta, sillä äiti ei puhu lainkaan englantia. Tuskin tulee Perun sisällä reissattua nyt niin paljon kuin oli tarkoitus, mutta ihanaa saada vähän rutiineita ja tavarat pois rinkasta. Kirjoittelen tunnelmia heti kun olemme päässeet asettumaan. 


   The blog site has been down for couple of days, so I didn’t manage to write the weekly workout challenge post, but I will publish it tomorrow instead. I didn’t know how addicted I am to the blog until when the site wasn’t working. I checked so many times if it works, and felt the whole day that something was missing. :D Monday we left to Lima, Peru from Ecuador. We rented a room in Miraflores and will be staying for a month with a local family. I believe this will be a wonderful experience. It is really nice to unpack all the clothes and get some routines in our lives. I will publish some feelings from there as soon as we get settled. 
  

 

 

Kommentit

Blogiisi rakastunut (Ei varmistettu)

Sun blogi ja instagramin feed on ihan sairaan upeita!!<3
Kattelen sun kuvia kateellisena ja kovan matkakuumeen kourissa:D!
Millä viisumilla matkustelette siellä ja menettekö paikasta toiseen oman mielen mukaan vai oletteko suunnitelleet reitin etukäteen?:)
Ja jos saa kysyä kauanko säästät reissuihin ja mitä antaisit säästövinkiksi reissuun haluavalle?:)
Ihana sinä ja ihana blogi<3 inspiroivia ja kauniita kuvia sekä hyvät tekstit!<3

Elisa Lepistö

Voi ihana kiitos kovasti! <3 Meillä ei ole mitään viisumia, vaan ollaan oltu n. kuukauden aina yhdessä maassa, lukuunottamatta New Yorkia jossa vietimme 3 kk minkä sai olla turistina. Päätimme Nycissä ollessamme karkean suunnitelman, mutta se on muuttunut jonkin verran. Ostamme lennot yleensä juuri ennen kun siirrymme maasta toiseen. 

Täällä olen kirjoittanut rahasta ja reissaamisesta: http://www.lily.fi/blogit/start-living-your-best-life/reissu-raha Toivottavasti siitä on jotain apua :) 

Lina-Maria (Ei varmistettu)

Aaaaah Lima ja PERU!! Voiiii sinne haluan matkustaa heti kun on rahat kasassa.
Paljon siis matkavinkkejä ja kuvamateriaalia sieltä kiitos! :D

Ja jälleen tosi kauniita kuvia. :)

Elisa Lepistö

Joo laitan varmasti vielä paljon vinkkejä :) Tää vaikuttaa ihan huikealta paikalta! Kiitos!

ainomathilda
Johaino

Voi Peru ja Lima. Teidän on kyllä pakko päästä siellä matkustamaan, koska omaan perukokemukseen perustuen vannon, ettette pety jos vähä reissaatte paikan päällä! Lima on kaupunkina suuri ja sinne mahtuu kaikkea, mutta Perussa on sekä rannikko, vuoristo että viidakko. Lima ei oo kaupunkilomakohteena ehkä se kaikista houkuttelevin, siellä näkee nopeasti olennaisen. Siksi jokaseen maan alueeseen kannattaa tutustua jos vaan ehdittte :) Suosittelen mm. pitkää viikonloppua Arequipassa ja seikkailua Iquitoksen viidakossa.

Perussa on niin paljon nähtävää!

Elisa Lepistö

Joo kyllä me yritetään vähän reissata. Miehellä on vaan omissa töissään nyt niin paljon hommaa, että ei ehditä mitään monen päivän reissuja ainakaan tekemään. Ainakin viidakko jää kyllä väliin. Mutta Lima vaikuttaa kyllä aivan ihanalta kaupungilta näin alkuun :)

Kommentoi