BLOGIN TULEVAISUUS

Elämässä tulee ja menee kausia. Tällä hetkellä yksi kausi on loppumassa, jotta uusi voisi alkaa. Ehkä herkimpien tuntosarvet olivatkin jo havainneet, että jotain muutoksia on täällä suunnalla tapahtumassa. Tieni Cosmon bloggaajana päättyy nimittäin 10.3.

Itse bloggaamista en sen sijaan ole lopettamassa mihinkään. Tuntuu että lähiaikoina blogin kirjoittamiseen on ollut ihan järkyttävä draivi ja into, vähän kuin jokin uusi kuherruskuukausi. Muistan nimittäin blogin alkuajoilta, kun halusi päivittää monta kertaa päivässä ja juttua tuntui riittävän aiheesta kuin aiheesta. 

Nyt on alkanut tuntua taas samalta. Ja sen suuntaista palautetta olen teiltäkin saanut. Nyt onkin siis aikaa nostaa homma taas uudelle tasolle ja siirtyä blogiskenessä eteenpäin. 11.3. lähtien blogini löytyy Lily-portaalin alta, osoitteesta http://www.lily.fi/blogit/start-living-your-best-life.

Olen todella innoissani tästä, sillä pidän hurjasti Lilyn keskustelevasta ilmapiiristä ja monipuolisten aiheiden ympärillä pyörivistä blogeista. Koen itse löytäväni sieltä aina mielenkiintoista luettavaa ja uusia näkökulmia omaan ajatteluun. 

Nyt on vähän samanlainen kutina, kuin tavallisen muutonkin edessä. Suunnittelen innoissani jo etukäteen, miten tyhjän tilani täytän. Ilmassa on uuden alun kutkuttelevaa energiaa. Mietin, millaisia uudet naapurit ovat ja millä tavalla arki muuttuu. 

Tulevaisuudessa haluan kehittää blogiani entistä ammattimaisempaan suuntaan. Suunnitelmissa on päivittää blogia jatkossa useammin, nyt kun innostusta näyttää riittävän kumminkin puolin. Aiheet tulevat jatkumaan samanlaisina kuin ennenkin, henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin näytellessä pääosaa. 

Minulla on myös suunnitteilla uusi treenihaaste, jonka olen yleensä toteuttanut blogissa keväisin. Siinä julkaisen aina uuden treenin joka viikko. Toivon toki, että te lukijat seuraatte myös uudelle sivustolle, sillä te olette koko blogin hienoin osuus. 

Minkälaisia ajatuksia teillä herää blogimuutosta? :)

Exciting news… My blog is moving to another address on on the 11th of this month! From that day on, you can find it from here: http://www.lily.fi/blogit/start-living-your-best-life. I´m really psyched about taking this step, and I hope you will follow me to the new site. I have planned a lot of cool things for this spring. For example, I will do a workout challenge, where I will post a new home workout routine on the blog every week. Stay tuned! 

Kommentit

anne / www.52weeksofdeliciousness.com (Ei varmistettu)

Onnea uuteen blogikotiin! :) reissupostaukset ovat olleet viime aikoina _huikeita_, aina niitä lukiessa iskee hillitön kaukokaipuu!

Elisa Lepistö

Kiitos Anne! :) Tosi kiva kuulla että on uponnut!

Maria (Ei varmistettu)

Tsemppiä kaikkeen tulevaan Elisa! <3 

Elisa Lepistö

Kiitos ihana Maria <3<3<3<3<3

Susanna (Ei varmistettu)

Mahtavaa, että siirryt Lilylle! Itse oon ainakin ollut tosi tyytyväinen siellä bloggaamiseen :)

Elisa Lepistö

Jeii, oon kyllä todella innoissani! :)

Jennun (Ei varmistettu)

Vau, onnea paljon Elisa! Aion ehdottomasti jatkaa blogisi lukemista uudessa osoitteessakin. Innolla odottaen tulevaa :)

Elisa Lepistö

Ihana kuulla! <3 Kiitos paljon!

Hanna Kovanen (Ei varmistettu)

Jee, tervetuloa Lilyyn ! 

Keskusteleva ja lämmin ilmapiiri on täällä parasta <3 ja uuden draivisi on kyllä huomannut; juttuja on ollut kiva lukea.  

Elisa Lepistö

Kiitos Hanna! <3 Odotan jo kovasti! 

Lissu (Ei varmistettu)

Heippa Elisa. Kiva että kysyit minkälaisia ajatuksia herää blogin muutosta, koska minun on aina tehnyt mieli sanoa tämä, kun joku lukuisista seurattavistani blogeista muuttaa toiseen portaaliin, ja se on lähes viikoittain. Ei tunnu missään. En usko että se liikuttaa suurinta osaa lukijoista mitenkään, koska se ei näy meille konkreettisesti. Emmehän me tiedä miten eri portaalin vaikuttavat blogien sisältöön. Tietenkin "seuraamme", koska ei meitä kiinnosta missä portaalissa olet, luemme blogiasi sinun takiasi. Vähän kuin jos lempikampaajan työnantaja vaihtuisi, mutta työpiste ja kaikki asiakkaalle näkyvä ja tuntuva pysyisi kuitenkin samana. Seuraan itse Bloglovinin kautta kaikkia lukemani blogeja ja sinne se päivittyy kuitenkin niin ei tarvitse miettiä asiaa ollenkaan. Jos ei seuraa esim. sen kautta, googlettamalla pääsee suoraan blogiin. Pääsinpähän purkamaan! :D Ymmärrän tietenkin että itse bloggaajalle se on varmasti merkittävää, mutta ei meille.

Elisa Lepistö

Hahaha, ihana! Mulla on itsellä jäänyt monta blogia lukematta, kun ovat vaihtaneet portaalia. Joskus ulkonäkö tökkii tai kommentointi on tehty turhan vaikeaksi tai joskus ärsyttää se että täytyy klikkailla aina jokainen postaus erikseen auki. Mutta ehkä ne ovat sitten olleet sellaisia blogeja, jotka eivät ihan lemppareita ole olleet muutenkaan :) Mutta kiva kuulla, ettei ainakaan muuton takia jää blogi lukematta! 

Kriselda (Ei varmistettu)

Jeeee onnea Elisa <3 Lilyssä on hyvä meininki! :)

Elisa Lepistö

Kiiitos tuleva naapuri! <33

Lilyn toimitus (Ei varmistettu)

Lämpimästi tervetuloa Lilyyn! Ihanaa saada sinut mukaan :)

Elisa Lepistö

Kiiitos ihanat! <3<3<3<3

Vierailija (Ei varmistettu)

Oi miten kaunis mekko! Ja kaikki sinussa on kaunista muutenkin; olet äärettömän upea kokonaisuus. Olen seurannut blogiasi alusta alkaen, ja aion kulkea rinnallasi jatkossakin. Ihanaa kun olet.

Elisa Lepistö

Ääk, ihan sanattomaksi vetää tällaiet kommentit <3 kiitos hurjan paljon ja ihanaa että olet pysynyt lukijana koko taipaleen!

R (Ei varmistettu)

Kiva, että pääset eteenpäin (blogi)urallasi!
En kuulu varmaan mitenkään blogisi kohderyhmään (olen sinua varmaan 15-20 vanhempi), mutta jostain syystä olen jäänyt satunnaisen blogitörmäyksen jälkeen seuraamaan kirjoituksiasi, vaikka ikäeron lisäksi Cosmopolitan lehtenä aiheuttaa vilunväristyksiä.

On upeaa huomata, miten pohtivia ja rohkeita tyyppejä teidän ikäpolvestanne selvästi löytyy! Varmasti annat kirjoituksillasi paljon uskoa ja inspiraatio monille. Jatka samaan malliin:) treenipostaus kuulostaa todella hyvältä ja sopivalta sisällöllisesti.
Toivottavasti upeat kuvasi eivät kärsi liikaa Lilyn blogipohjasta.
Kaikkea hyvää sinulle ja onnea ja intoa uuteen!

Elisa Lepistö

Wau, kiitos paljon kauniista sanoista! Tosi kiva kuulla, että joukosta löytyy muunkin ikäisiä lukijoita. Ja kuvat eivät tule kärsimään vaan jopa parantumaan uuden pohjan myötä :)

Hertta (Ei varmistettu)

Tervetuloa Lilyyn :)

Elisa Lepistö

Kiitos Hertta! Upeaan seuraan pääsen :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Apua luulin jo, että olisit lopettamassa! :D huh! Lähden sun blogista aina pois hymyillen tai positiivisesti mietiskellen, ja yleensä olen myös hämilläni kuvien kauneudesta. Huomaan myös ystävieni kanssa asioita pohtiessa tosi usein sanovani "tästä aiheesta oli just huippupostaus Elisalla" :D Ihanaa siis ettei hyväntuulenkanavani häviä :) Superiso kiitos myös vastauksesta sähköpostiini, pointeistasi on ollut apua aivan konkreettisesti arjessa ja asiat tuntuu paljon selkeämmältä kun joku toinen ne ilmaisee tai katsoo tilannetta ulkopuolelta. Tsemppiä muuttoon, mä ainakin tuun mukana :) <3

elina

Elisa Lepistö

Kiitos Elina! <3 Kuinka ihanasti sanottu, että blogi on hyväntuulenkanava sinulle. Silloin olen totisesti onnistunut missiossani <3<3<3

Iiiiines (Ei varmistettu)

Trendi on ihana lehti ja sä oot ihana mimmi, miks ei. Sovitkin sinne jotenkin paremmin!

Elisa Lepistö

Kiitos ihana Iines <3 

sannatilda (Ei varmistettu)

Ihanaa! Onneksi olkoon blogimuutosta! <3
Todellakin seuraan mukana ja mä oon ainakin innoissani sun puolesta ja meidän lukijoiden myös (koska Lily on luovin ja innovatiivisin ja ihanin ja niin myös sä!). Musta tuntuu, että sun blogi vaan paranee, aiheet on syventyny vuosien takasesta, joka on positiivinen juttu. Hyvinvointiblogeja on jo Suomessakin monia ja pidän siitä että menet monissa aiheissa ja pohdinnoissa pintaa syvemmälle. Ja sun kuvat!!! Niin kauniita. No words needed. Tää meni kunnon ylistykseks, mut antaa mennä. Ansaitset sen!

Ootan innolla sun kevään treenihaasteita, on tykänny noista simppeleistä (mutta silti haastavista) treeneistä, jotka voi toteuttaa missä vaan. Voisin itseasiassa ottaa omaksi haasteekseni tehdä sun treenin joka viikko.

Onnea vielä muutosta sinne maailman toiselle puolelle! Kaikkea hyvää ja toivottavasti sulla on ihana päivä :) <3
Muuttaminen on ihan kivaa. Virtuaalisessa muutossa ei oo niin paljon roinaa.

Elisa Lepistö

Ihan sanattomaksi vetää tällaiset kommentit <3<3 kiiiiitos! Ihanaa päivää myös sulle ja alkavaa kevättä Suomeen! :)

anni_m (Ei varmistettu)

Monta blogia on vuosien varrella jäänyt, mutta sinun blogisi on pitkään pysynyt seurattavien listoilla ja on tällä hetkellä oma ehdoton lempparini. Lempiblogikseni tämän tekee mahtavat kuvat ja ennen kaikkea hyvät pohdinnat ja syvällisemmät aiheet (ei jaarittelua laukuista tai jonkun tietyn asian ostamisesta, vaan tekstiä oikeista ajatuksia herättävistä aiheista, sellainen antaa minulle niin paljon enemmän). Blogisi inspiroi ja etenkin henkiseen hyvinvointiin liittyvät asiat kiinnostavat.

Blogin ulkoasuun liittyen toivon, että uudessa alustassa tekstit edelleen rullaavat sivulla toinen toisensa perään eikä niin, että jokainen postaus pitää erikseen klikata auki. Monissa blogeissa toiminto on muuttunut edellä kuvatuksi ja valitettavasti se on huomattavasti vähentänyt (tai lopettanut kokonaan) minulla näiden blogien lukemisen. Minusta se ei tunnu kovin lukijaystävälliseltä ulkoasulta joten toivon, että sinun blogiisi ei tällaista muutosta tule.

Ihanaa ja inspiroivaa reissun jatkoa :)

Elisa Lepistö

Ihana kuulla! Kiitos hurjan paljon kommentistasi :) Ja ei tule tuota ongelmaa onneksi! Lilyssä on tosi kiva blogipohja, ja postaukset tulee kätevästi kaikki putkeen. Olen samaa mieltä kanssasi siinä, että ne auki klikattavat tekstit on ärsyttäviä ja itseltäni on myös loppunut monen blogin lukeminen sen takia :(

Kommentoi