ON A BOAT

Maanantaina menimme Madden kanssa veneelle, jolla oli mahdollista nähdä valaita. Se lähti Newportin satamasta ja matka kesti n. 2,5 h. Olimme matkanneet ehkä puoli tuntia, kun veneen viereen ilmestyi parvi delfiinejä. En ole eläessäni nähnyt niin montaa delffiiniä, saati niin läheltä. Me vain tuijotettiin niitä suu auki onnellisina.

Parvia oli monta erilaista ja yhteensä niitä oli satoja. Ne ovat jotenkin niin hienoja eläimiä. Vähän ajan päästä kapteeni kuulutti, että edessämme on valas. Yritimme tähystellä sitä ja näinkin sen puhaltavan vettä kauempana edessä. Mitään muuta kuin vettä en kuitenkaan nähnyt. Reissu ei kuitenkaan ollut turha, koska delfiinit olivat niin upeita. Tässä hiukan kuvasaldoa. Lisää kuvia Madden blogissa. Lopussa vielä lyhyt video!

We spent Monday on a boat and saw these amazing dolphins. They are so beautiful. I haven't seen so many of them ever, so it was a good trip! More pictures of our day here.

Kommentit

Ellu (Ei varmistettu)

Tuli ihan kylmiä väreitä, kun näki nuo kuvat delfiineistä. Oli varmasti upea kokemus! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Voi ihana! Joo oli kyllä ihan huikea :) Tää luonto on vaan niin ihmeellinen!

GoForFit (Ei varmistettu)

Looks fantastic!

Http://GoForFit.se

Elisa (Ei varmistettu)

It was! :)

Elisa (Ei varmistettu)

It was pretty amazing :)

Kiira (Ei varmistettu)

Teiltä tulee Madden kanssa joka päivä samat postaukset samoilla kuvilla :D

Elisa (Ei varmistettu)

No ei kai sentään ihan samat ;) On tosiaan vähän vaikea kirjoittaa kauheen erinäköisiä postauksia kun viettää 24 tuntia päivästä yhdessä.

Aquila (Ei varmistettu)

Ihania kuvia! Saako tällainen kameratumpelo kysyä millä kameralla/linssillä/asetuksilla kuvaat liikkuvia kohteita? Esim. tuo pelikaanikuva on todella upea (delfiiniotoksista puhumattakaan)! Onnekas ja varmasti ikimuistoinen hetki tuo delfiiniparven kohtaaminen. Lucky you! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos! Ja tottakai saa, en itsekään ole mikään kameraguru. Noi delfiinikuvat tulikin otettua ihan automaattiasetuksilla kun en ole ennen liikkuvaa kuvaa kuvannut. Ja ihan hyviä niistä tuli :) Mulla on Nikonin järkkäri.

karla (Ei varmistettu)

mielettömän upea kokemus varmasti! upeita kuvia! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos! Oli kyllä ihan yks parhaimmista hetkistä ikinä! :)

Ella (Ei varmistettu)

Vau mitä kuvia ja varmasti ollu mahtava kokemus! Itse olen aina haaveillu jostain samantyylisestä reissusta ja kaikenmaailman delfiinien kanssa uimisesta, mutta "kesyjen" delfiinien olot mietityttää enkä uskaltaisi koskaan mennä tuonne ihan villiin mereen niiden keskelle uiskentelemaan :D

Kommentoi