“Of course motivation is not permanent. But then, neither is bathing; but it is something you should

Koneeni uumenista vähän motivaatiokuvia. Tässä vanhoja kuvia selatessa muuten huomaa, miten omatkin vartaloihanteet muuttuvat. Ne, jotka ovat innostaneet minua lähtemään salille vielä viime keväänä, tuntuvat aivan liian hoikilta nykyiseen makuuni.  Ihmisiä on erilaisia, ja makuja on erilaisia. :)

  

 

 

 

 

 

 

 

kuvatTuli tuosta viimeisestä kuvasta mieleen, joka on siis Sarah Connor Terminaattorista, että saan aina hurjasti treenimotivaatiota tuollaisista elokuvien "badass"-naisista. Muita ovat esimerkiksi Domino tai G.I. Jane :DJos joku tunnustautuu samanlaiseksi, saa vinkata muista tällaisista elokuvista! Ja loppuun on pakko jakaa video, jonka eilen laitoin Facebook-sivuille , myös täällä. Todella koskettava video, ja sain ainakin itse hurjasti motivaatiota tästä. Ja todella hyvän mielen!  Ps. Jos ootte yhtä herkkiä kun minä, älkää katsoko julkisilla paikoilla. Saattaa tulla itku.

Kommentit

Mirka (Ei varmistettu)

Haha katoin bussissa ja tuli kyl itku:DDD jengi vähä kattooo mut ei se mitää. Ihana video!!

Elisa (Ei varmistettu)

Siis mäkin katoin ton töissä eilen :D Ja sen takia ajattelin että on syytä varoittaa ;) hahah.

ALEXA (Ei varmistettu)

Hei tää on tosi kiva tää blogi! Yleensä en kauheesti seuraa mitään fitness yms. blogeja, mutta sulla on sellanen tietty fiilis mistä saa itekkin motivaatiota! xx

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos ALEXA :) Tosi kiva kuulla!

Joanna (Ei varmistettu)

Pidin juuri taukoa tenttilukemisesta kirjastossa ja aloin katsomaan tota videota. Sammutin sen puolessa välissä kun alko itkettämään, sitten huomasin sen alla olevan tekstin :D olisi sen ehkä voinut lukea aikaisemmin! Onneksi sain pelastettua itseni julkiselta nöyryytykseltä :)

Elisa (Ei varmistettu)

Voieii! :D joo se on paha! Mä itken aina tollasissa. Itken myös telkkaria katsoessa tosi usein :D Ois pitäny ehkä laittaa se teksti ENNEN tota videota, haha!

Kinuski (Ei varmistettu)

Löysin sun blogin tänään ja selasin sen heti alusta loppuun. Sain niin paljo motivaatiota ja hyviä vinkkejä, joten pakko jäädä seuraamaan! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Voi kiitos Kinuski! :) hirmu kiva kuulla! Ja propsit siitä että jaksoit selata loppuun asti! :o

Anonymous (Ei varmistettu)

Sulla on mahtava ja monipuolinen blogi, tykkään paljon!:) Oon itse kans huomannu miten vartaloihanne on muuttunut tässä treenailun myötä. Super laihan kropan sijaan terve, normaalipainoinen ja lihakaikas vartalo miellyttää nyt enemmän:) Ja toi video on niin liikuttava!

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos paljon! :) ja se on mielestäni hyvä, että yhä useammat arvostavat nykyään nimenomaan tuota normaalipainoista ja lihaksikasta vartaloa! Sen voi kuitenkin saavuttaa varsin terveellisin keinoin.

Anonymous (Ei varmistettu)

Löysin sun blogin eilen. Ihan super!

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos! :) tervetuloa lueskelemaan!

Noora (Ei varmistettu)

Toi video oli kyllä koskettava! Motivaatio on muutenkin ollut ajankohtainen aihe mulle tänä vuonna. Palasin huhtikuussa puolen vuoden jälkeen Thaimaasta, ja liikunnan häipyminen kokonaan elämästä, jopa kaiken hyötyliikunnan (mopolla ajamisen takia) plus bissen juominen lähestulkoon päivittäin, ei ollut tehnyt kovin hyvää kropalle. Hassua, että toi puoli vuotta on ollut ehdottomasti onnellisinta aikaa mun elämässä, mutta takas tullessa yli +10kg oli kuin isku vasten kasvoja! Nyt aletaan olee samoissa mitoissa kun viime vuonna, elokuusta lähtenyt semmonen 7kg. Tän jutun pointti on se, että muun muassa sun blogi on motivoinut mua tällä matkalla! Kiitos! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos Noora, sydäntä lämmittää saada tuollaista palautetta! :)Reissut on itsellenkin pahoja liikunnan suhteen, varsinkin kun on noinkin kuumassa paikassa, ei tee mieli tehdä mitään muuta kuin lillua jossain rantavedessä. Ja se terveellisesti syöminenkin on hiukan hankalampaa. Olin viime talvena myös Aasiassa hiukan pidempään, ja tuntui että siellä ei muuta saanutkaan kun riisiä ja nuudeleita. Todella hienon urkan olet kyllä tehnyt kun olet pudottanut noin pienessä ajassa noinkin suuren painomäärän tiputtanut!! Onnittelut siitä :)PS. mulla tuli karmee reissukateus sun blogista :D

Noora (Ei varmistettu)

Kiitos!! Hienointa tässä onkin se, että ekaa kertaa elämässäni en ole laskenut kaloreita, enkä ole stressannut "laihduttamisesta" vaan olen nauttinut liikunnasta ja syönyt perusterveellisesti. Back to basics ikäänkuin, viime vuoden karppauskokemus (hyi) oli kaukana tästä fiiliksestä! Olis muuten hauska kuulla sun mielipidettä näihin ruokavalioasioihin :)Joo ja vaikka pystyiskin terveellisesti syömään, söisit riisistä vaan murto-osan ja niin edelleen, niin kyllä se kuumuus kieltämättä lamaannutti, vaikka sekin on semisti tekosyytä sille, että kaikki muu oli hauskempaa kuin treenaaminen:DTällä tulevalla reissulla aionkin surffata, kiivetä vuorelle ja harrastaa kaikkea mahdollista kun on siihen mahdollisuus. Ja haha vai kateus, eikun maailmalle myös vaan jos siihen on mahikset!Jatka samaan malliin Elisa, sun blogis on huippu :)

Elisa (Ei varmistettu)

Noin sen pitääkin juuri mennä! :) Mitä tarkoitat tuolla ruokavalioasialla? Niinkuin tuollaisiin karppaukseen ja muihin vai?Tuleva lomasi kuulostaa aivan upealta! Juuri tuolla tavalla kannattaakin reissussa liikkua :) Kiitos paljon Noora ja ihanaa reissua sulle!!

Noora (Ei varmistettu)

Ois mukava jos tekisit postausta tuosta ruokavalio asiasta laajemmin, juuri esim. mitä mieltä olet karppauksesta ja niin edelleen! Tottakai osviittaa mielipiteistäs saa kun sulla on paljon reseptejä ja ruoka esillä blogissa. Mutta jos tuntuu että sulta löytyy lisää jotain sanottavaa yleisesti ruokavaliosta niin tee ihmeessä postaus, olisi mukava lukea ajatuksia aiheesta :)

Elisa (Ei varmistettu)

Laitetaan korvan taakse ;)

Jenna (Ei varmistettu)

Ihan huippu toi video!!! Niin mahtavaa motivaatiota sai siitä! Varsinkin, kun ehtisin just väsätä oman blogin puolella motivaatiopostausta, niin olin ihan innoissani tästä:D En ehtiny vilkasta kun tämän postauksen ja tuon selostuksen susta, mutta silti on pakko jäädä seurailemaan, vaikuttaa tosi hyvältä!:)http://enjoy-the-moments.blogspot.fi/

Elisa (Ei varmistettu)

Joo se on ihan paras! kiva kuulla, tervetuloa Jenna!:)

Noora Ahonen (Ei varmistettu)

Löysin blogisi nyt uudestaan, joskus aikoinaan aloin sitä lukemaan mutta se lukeminen jäi joten aloitin ihan alusta.
Sellaiset leffat tulee mieleen kuin; Colombiana, Wanted, Elektra. Seuraava elokuva ei oikein tähän samaan sarjaa kuulu kuin nämä muut mutta; The Girl with the Dragon Tattoo (US version) itse tälläinen body type on mieleen.
Sarjat; Nikita, Terminator: Sarah Connor Chronicles, Alias

Kommentoi