DRINK THE GOOD WINE NOW!

Onko muita, jotka ovat saaneet esimerkiksi lahjaksi jonkun kalliin samppanjan tai viinin ja laittaneet sen hyllylle odottamaan jotain erityistä hetkeä? Tai ostanut kallista rasvaa, eikä olekaan raaskinut käyttää sitä joka päivä? Ja sitten kun vihdoin hetki on tullut, jolloin viini on avattu, tai rasvapurkki otettu käyttöön, on se jo ehtinyt mennä huonoksi? 

Itselläni on ainakin käynyt näin. Jostain syystä koen tarvetta säästellä jotain asioita johonkin erityiseen tilanteeseen. Leónissa olimme illastamassa sympaattisessa ravintolassa, kun silmiini osui taulu, jossa luki: ”Life's short. Let’s drink the good wine now." Tämä kehoitus kolahti jotenkin kovaa sillä hetkellä. 

Mitä sitä turhaan odottelee asioiden tekemistä. Hyvän samppanjapullon voi aukaista vaikka tiistai-iltana mukavassa seurassa, ja tehdä päivästä sillä tavoin spesiaalin. Ei ne erityiset päivät nimittäin tarvitse mitään juhlapulloja ollakseen muistettavia. Samalla tavalla mielestäni muitakaan tekoja ei välttämättä kannata turhaan empiä. 

Jos jokin asia on mielessäsi, voi sen luultavasti yhtä hyvin tehdä nyt, kuin vuodenkin päästä. Ja ehkä, mikäli viinivertaukseen voi tässä tapauksessa viitata, ehkä kannattaakin . Vuoden päästä voi nimittäin olla jo liian myöhäistä. 

Kommentit

-H (Ei varmistettu)

Erittäin hyvä pointti!! Sitä nimenomaan säästelee niitä shampanja -pulloja "siihen special hetkeen" vaikka vuosia ja sitten, kun sellanen hetki vähääkään olisi, niin siltikään ei raaski avata pulloa. Ihan tyhmää, koskaan ei ole huono päivä juoda shampanjaa tai laatuviiniä :)

Elisa Lepistö

No sanopa muuta :D Ollaan me ihmiset kummallisia!

Jenni (Ei varmistettu)

Nyt viime aikoina olen palannut blogiisi yhä useammin. En ole varmaan koskaan aikaisemmin edes kommentoinut, mutta nyt on jotenkin tarve tulla kiittämään. 

Olen, varsinkin viime aikoina, saanut blogistasi ihan hirveästi inspiraatiota. Elämäntilanteemme ovat täysin erilaiset, mutta jotenkin juttusi kolahtavat ja muutenkin blogisi saa minut ajattelemaan ja tuntemaan positiivisemmin, ihan kaikesta. Harvalla blogilla on tällainen voima.

Kuvasi ovat upeita, sinä näytät upealta ja elämänasenteessasi on jotain todella ihailtavaa. 

Tein myös aarrekartan, sinun kehoituksestasi, ja moni asia siitä onkin jo toteutunut. 

Kiitos Elisa positiivisesta ja kaiken kaikkiaan hienosta blogista. Tätä on ihana lukea <3

Elisa Lepistö

Voi miten paljon ilahdutitkaan kommentillasi :) Tosi kiva kuulla! Mitä nöyrimmät kiitokset! Toivottavasti jatkossakin saat positiivista mieltä ja ajateltavaa täältä. <3

Siljam (Ei varmistettu)

Tämän olen oppinut lähiaikoina ja aihe on ollut paljon mielessä. Vanhempani ovat aina opettaneet säästämään asioita oikeaa hetkeä ja tärkeämpiä tilaisuuksia varten ja on ollut helpotus tajuta että hei ei niin tarvitse tehdä, elämästä saa paljon enemmän irti pienistä hetkistä, kuin niistä isoista tärkeistä tilaisuuksista.

Elisa Lepistö

Toi oli jotenkin ihana oivallus "elämästä saa paljon enemmän irti pienistä hetkistä, kuin niistä isoista tärkeistä tilaisuuksista". Sillä just noinhan se on :) Kiva kun kommentoit!

Salla (Ei varmistettu)

Mä olen juuri sellainen! Säästelen juuri kaikkia tuliaissyötäviä ja kosmetiikkaa "erityistä hetkeä" varten. Monesti kuitenkin tarkkailen päiväyksiä, ja kun ne alkavat uhkaavasti tulla vastaan, avaan paketit ja se hetki on sitten kuitenkin ihan tavallinen. Olen aina miettinyt, että mulla on päässä vikaa kun teen näin. Ihana kuulla etten ole ainoa. :)

Elisa Lepistö

Hahahahah ei oo päässä vikaa! :D mutta onhan se jännä, että toimitaan näin. Sulla ne tulee kuitenkin käytettyä!

Kride (Ei varmistettu)

Hei!mistä olet hankkinut nuo ihanat aurinkolasit? :)

Elisa Lepistö

Lainasin niitä Saralta, ne on Fendin. Ja ne on t ä y d e l l i s e t !

EveliinaEleonora (Ei varmistettu)

Niin megahienoja nää kuvat! Ja pisti ajattelemaan kyllä tämä postaus, taitaa olla aika korkata viikonloppuna se kohta 4kk hyllyn päällä spesiaalihetkeä odottanut shampanjapullo! :D 

Niina (Ei varmistettu)

Ensimmäistä kertaa ikinä kommentoin mihinkään blogiin, mutta nyt oli pakko tulla sanomaan, että erityisesti tuo kolmas kuva on aivan mykistävän kaunis! Värit upeita ja niin toki mallikin :) Olen jo varmaan reilu pari vuotta blogiasi lukenut ja saanut usein tärkeitä oivalluksia ja inspiraatiota. Harvalla muulla blogilla on ollut samanlaista vaikutusta. Kiitos siis positiivisista ja aidoista teksteistäsi, jatka samaan malliin! Mukavia seikkailuja teille!

Kommentoi