Erilaiset pikkujoulut

DSC_7412.jpg

Sara ilmoitti muutama viikkoa sitten, että 28.10. on sitten toimiston pikkujoulut. Kuulemma mitään muuta ei tarvitse tehdä, kuin ilmestyä paikalle. Saran tuntien veikkailimme, että jotain erilaista on varmasti luvassa, mutta itse aktiviteetit pysyivät pimennossa aina ihan viimeiseen hetkeen asti. Päivän mittaan arvailimmekin kaikenlaisia vaihtoehtoja avantouinnista ampumarataan.

Starttasimme pikkujoulut aamulla toimistolta ja hurautimme TFW:lle vetämään ensin kunnon rääkkitreenin. Sen jälkeen kävimme syömässä afrikkalaistyylisen lounaan kellohallissa ja jatkoimme matkaa Allas Sea Poolille. Vettä tihutti vaakatasossa ja asteita ei ollut edes kymmentä.

Kuitenkin treenistä ja hyvästä ruoasta oli niin sairaan hyvä fiilis, että pompimme Annikan kanssa melkein tasajalkaa innostuksesta, kun tajusimme minne olimme matkalla. Aloin jo epäröidä päätöstä mennä pulikoimaan, kun avasin ulko-oven bikinit päällä. Pelkäsin että vesi olisi niin kylmää, että sinne ei yksinkertaisesti tällainen vilukisu voi mennä. 

Ulkoilma oli kuitenkin niin paljon viileämpää, että allas höyrysi houkuttelevana ja oli yllättävän lämmintä sinne pulahtaessa. Eikä ollut muuten ruuhkaa altaassa tällaisella kelillä. Uimisen jälkeen kävimme vielä rentoutumassa saunassa. Jotain siinä raikkaassa ulkoilmassa ja uinnin ja saunan yhdistelmässä on sellaista, joka tuntuu puhdistavan kehon ihan kaikesta. 

Posket punoittaen matkasimme vielä kahvipaussille Johan & Nyströmiin, jonka vieressä sijaitsi viimeinen aktiviteettimme: Escape room. Peli oli yllättävän vaikea ja pelottava(!), mutta suoriudumme kuitenkin muutama minuutti etuajassa huoneesta pois. 

Oli kyllä niin ihana päivä, että vieläkin täällä istuskelen kotona hymy korvissa. Paljon parempi tapa viettää pikkujouluja, kuin ne perinteiset kekkerit. Kiitos vielä Saralle ihan huippupäivästä ja Annikalle hauskasta seurasta! Ellei toimistomme olisi kohta hajaantunut ympäri maailmaa, haluaisin tehdä tästä joka kuukausittaisen tradition. 

DSC_7422.jpg

DSC_7424.jpg

DSC_7418 copy.jpg

DSC_7425.jpg

DSC_7404.jpg

DSC_7474.jpg

 

Kommentit (2)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *