Flunssa on kuin yksi pitkä lentomatka

 

Sain reissutuliaisiksi flunssan, joka on kaatanut sängypohjalle pariksi päiväksi. Olen tässä viime päivien aikana tajunnut, että oikeastaan flunssan sairastamisessa on todella paljon yhteistä pitkien matkojen lennoilla olemiseen. Olisi kaikki aika katsella elokuvia ja sarjoja, lojua tietokoneella, selata puhelinta tai lukea kirjaa. Silmät ovat kuitenkin liian väsyneet lukemiseen, elokuvat turruttavat ja tietokoneen tai puhelimen näytöstä saa päänsäryn. Työn tekeminen on ajatuksen tasolla hyvä idea, mutta loppupeleissä siitä ei tule koskaan yhtään mitään. Sohvalla ei löydä mitenkään päin hyvää asentoa, ja johonkin paikkaan särkee kokoajan. Jos torkahtaa, herää aivan varmasti niin että johonkin paikkaan sattuu. 

Kurkku on kuivuudesta karhea ja vähän väliä yskittää. Ei tee oikein mitään ruokaa mieli, eikä valinnanvaraakaan juuri ole. Täytyy sinnitellä niillä, mitä kaapista sattuu löytymään. Välillä on tuskaisen kuuma ja seuraavassa hetkessä on aivan jäässä. Omalta paikalta vessaan tai vesilasia hakemaan tuntuu niin suurelta skarppaukselta, että sitä pitkittää viimeiseen asti. Kun kerran nousee, yrittää hakea viereen kaiken mahdollisen, mitä saattaisi tarvita seuraavan kuuden tunnin aikana. Odottaa sellaista hetkeä, että poikaystävä menee keittiöön ja voisi samalla tilata häneltä palveluksia, kuten lentoemännältä. Turhauttaa, kun ei pysty liikkumaan ja ainoa ilo on tuijotella aurinkoa ikkunasta. Välillä auringonvalokin tuntuu liian kirkkaalta, ja joutuu vetämään pimennysverhon alas keskellä päivää ottaakseen nokoset.

No, onneksi kyseessä on nyt vain pieni flunssa ja tämä on varmasti nopeasti ohi kun vaan malttaa levätä. Nyt olen erityisen kiitollinen siitä, että palkkasimme remonttimiehet, sillä harmittaisi todella paljon että raksalla hommat seisoisivat koko sen ajan kun itse makaa sängyn pohjalla. Tämä on ollut kuitenkin ihan tervetullutta nollausta, ja on tullut katsottua kaikki reissun aikana ohi menneet tv-ohjelmat, kelailtua uuden asunnon sisustusta ja muutenkin vain latailtua akkuja. 

Täytyy muuten vielä erikseen kiittää kaikkia onnentoivotuksista ja tsempeistä uuteen asuntoon. Ne on piristäneet hurjan paljon tätä potilasta! Ihana huomata, kuinka mukana olette <3 Nyt pää on kuitenkin niin jäissä, että mitään tämän timanttisempaa tekstiä ei ole annettavana. Tässä kuitenkin muutama tunnelmallista kuvaa Belizen auringonlaskulta. 

 

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Pikaisia paranemisia. <3 Pienikin flunssa voi oikeesti vetää tosi huonoksi joten ota vaan kaikki lepo maailmassa vastaan. :)

Elisa Lepistö

Kiitos Saranda! Joo pakko se on vaan levätä kun kroppa niin käskee. 

emmms (Ei varmistettu)

Tsemppiä potilaalle!

Halusin tulla kehumaan reissussa aloittamaasi (?) Instagram-tapaa, jossa laitat kuvien yhteyteen pidempiä quoteja tai pohdintoja. Rakastan mietelauseita ja ne toimivat erityisen hyvin yhdistettynä kauniisiin kuviisi.

Lisäksi pakko kommentoida miten suloisia kuvia ja kommentteja olet laittanut poikaystävästäsi viime aikoina. Ihana huomata, miten herkkä ja rakkaudentäyteinen parisuhde voi olla noin pitkän seurustelunkin jälkeen &lt;3

Elisa Lepistö

Kiitos!! Aivan ihana kuulla :) joo se alkoi reissussa kun blogiin oli vaikea päästä nettiongelmien takia, niin päätin kirjoitella pidempiä juttuja kuvateksteihin. Ja ajattelin nyt jatkaa sitä! Ja ihana kuulla <3 

Jasminn (Ei varmistettu)

Ihania kuvia!&lt;3

Kommentoi