FRIDAY

Olen ollut lähiaikoina jotenkin poikkeuksellisen hyvällä tuulella. Auringonpaiste, ystävät ja ihanat tapahtumat ovat pitäneet mielialani korkealla. Eilen oli taas ihan uskomaton ilma ja pääsin kokeilemaan Holidayn lounaan Gina Tricotin syksyn mallistoesittelyn merkeissä. Ihan mahtava paikka, varsinkin auringon porottaessa kuumana terassille. 

Löysin syksyn mallistosta oman lempparinkin, ihanan vaaleanpunaisen bomber-takin. Minulla on selkeästi nyt joku värien fiilistelykausi päällä, eikä sille meinaa tulla loppua. Kaikki alkoi Nycistä kun pääsin penkomaan ystäväni vaatekaappia. Nyt on jääneet kaikki mustat ja harmaat vaatteet kaappiin. 

Lounaan jälkeen kävin vain nopeasti vaihtamassa vaatteet ja suuntasin blogityttöjen kanssa JVG:n keikalle Zalandon kutsumana. Oli niiiiiin hyvä keikka, ettei mitään järkeä. Pojat osaa kyllä pistää hyvän shown pystyyn, oli kyseessä sitten pieni klubikeikka tai Hartwall areena. Muutenkin ollut aivan ihana viikonloppu jo tässä vaiheessa. Niin kivaa, että on vasta lauantai! 

Yesterday we had lunch at Holiday with some colleagues, enjoyed the sun and checked out Gina Tricot AW16 collection. I already fell in love with the light pink bomber. I think it looks really good with the olive green dress. Too bad that it's not in stores until fall.

Kommentit

Milla K (Ei varmistettu) http://lackofcolour-millak.costume.fi/

Hahaa, kukas se siellä vilahtaa ;) Olipa kiva törmätä!

Ps. Käytiin tyttöpossella kattomassa JVG:tä lauantaina ja oli ihan mieeeeeletön meno! Tanssittiin hiki päässä sivukatsomossa koko keikka alusta loppuun :D

Elisa Lepistö

Sinä upeus! Niin oli :) Ja siis sanopa muuta! Munkin piti jossain vaiheessa heittää tukka nutturalle kun oli niin kuuma kaikesta hyppimisestä ja pomppimisesta :D Ihan loistava meno!

Liiim (Ei varmistettu)

Mistä tuo oliivin värinen mekko on? :)

Elisa Lepistö

Se on Samsøe samsøen :)

Kommentoi