GIRLS NIGHT OUT WITH FEELUNIQUE.COM

Eilen oli ihan mahtava ilta! Menimme kolmen ystäväni kanssa Uudenmaankadulla sijaitsevaan American Express Online- myymälään sen sulkeuduttua. Kyseessä on tällainen ihan uudenlainen kivijalkamyymälän ja nettikaupan yhdistelmä. Tällä hetkellä näytillä on feelunique.com:in kauneudenhoito- ja meikkituotteita. Saimme kaikki kampauksen ja meikin feeluniquen tuotteilla. Tarjoilla oli kuohuvaa, pientä purtavaa ja hyvää musiikkia.  
 
Offline-kaupassa feeluniquen tuotteita saa vapaasti testata ennen ostopäätöksen tekemistä. Itse ainakin kaipaan sitä hypistelyä ja purkkien tutkimista. Sen lisäksi liikkeessä vierailleessaan pääsee muun muassa maksutta hemmottelemaan hiuksiaan blow dry -salongissa ja lakkaamaan upeat kesäkynnet. Liikkeessä voi myös tilata tuotteita feelunique.comin laajasta valikoimasta alennettuun hintaan. 

Feelunique.comilla on todella laaja valikoima kaikkia kauneuden erikoistuotteita, luonnonkosmetiikkaa, apteekkibrändejä ja luksusbrändien tuotteita, joita Suomesta ei saa. American Express Offline-kaupassa voi käydä hakemassa pieniin purkkeihin maksuttomia näytteitä haluamistaan tuotteista. American Express Offline sijaitsee osoitteessa Uudenmaankatu 4-6, 00120, Helsinki. feelunique.com on Offlinessa 10.6 – 26.6 ja liike on avoinna arkisin klo 10 – 18.

Senay Coco, joka taiteili meille meikit, antoi myös ihan loistavia meikkivinkkejä. Opettelimme esimerkiksi tekemään varjostuksia kulmakynän avulla! Oli niin ihana istua ammattilaisen käsiteltävänä ja vain rentoutua. Aamutreenien jälkeen tällainen pieni luksuskohtelu tuli ihan loistavaan saumaan. Hemmottelun jälkeen suuntasimme Pastoriin syömään ja drinksuttelemaan. Kaiken kaikkiaan ihan täydellinen kesäilta! <3  Ihanaa viikonloppua kaikille!

Kommentoi