Hello weekend!

Vaikka olin New Yorkissa juuri keväällä, huomaan silti kuinka olinkaan ikävöinyt kaikkea täältä. On myös hassua huomata, kuinka hyvin kaupungin jo tuntee, vaikka uusia paikkoja tulee jatkuvasti lisää. Brooklyn on minulle edelleen vähän mysteeri, sillä tämä on kooltaan ihan jäätävä. Viime keväänä sain jo pienen maistiaisen siitä, mitä muutakin täältä löytyy kuin Williamsburg, Dumbo ja Bushwick. 

Näiden tulevien päivien aikana aion tutustua taas enemmän tähän puoleen New Yorkista. Toivottavasti saisin tehtyä teille vähän jonkinlaista Brooklyn vinkkilistaakin. Tuntui nimittäin että viime kerrasta ei saanut vielä niin hyvää koppia paikasta, että olisin osannut mitään kirjoittaa. Tänään kävelin Fort Greene nimiseen paikkaan ja treffasin Jennin siellä. Kävimme lounaalla ystäväni suosituksesta Colonial Verde -nimisessä paikassa, joka oli ihan mielettömän sympaattinen. Koko alue oli muutenkin todella kaunis ja siellä oli hyvä tunnelma. 

Jollain tapaa täällä on rennompi ja rauhallisempi meininki kuin Manhattanilla, mutta silti näettävää ja koettavaa riittää. Rakastan kävellä yksin pitkin katuja musiikki korvilla, sillä jokaiselle aistille on tarjolla jatkuvaa tykitystä. Jos jalkoihin alkaa painaa tai nestehukkaa meinaa yllättää kuumuuden takia, löytyy jokaisen kulman takaa houkuttelevia kahviloita ja baareja terasseineen. Tässä vielä parit julkaisemattomat kuvat Manhattanin vilinästä. 

Ihanaa viikonlopun alkua tyypit!

 

Dress - H&M Studio, Jacket - Tommy Hilfiger (borrowed from a friend)

Pictures of me: Sara Vanninen

Kommentit

ena (Ei varmistettu)

Siis mä en vaan kestä <3 oon lukenu sun blogii vuosia, ja tykkään ihan kaikista postauksista mut tää NYC-kama saa mulle aivan j ä ä t ä v ä n New York - kuumeen! ihan aina :D näissä on jotain niin aitoa inspistä, että vatsanpohjaa kutittaa joka kerta.. :)

Elisa Lepistö

Eiiikä! <3 Ihanasti sanottu! Ja voi, ymmärrän hyvin! Oon ihan samanlainen kaikkien Nycihommien kanssa. Kiva kun luet!

Kommentoi