I'm that girl

Ensimmäiseksi, ihan hurjan paljon kiitoksia kaikille jotka ovat eilisen uutisen suhteen onnitelleet. Ihan sanattomana olin eilen kaikista viesteistä ja kommenteista. Olen niin huikean kiitollinen ja nöyrä jokaikisestä tsemppaajasta. Te olette ihania esimerkkejä siitä, kuinka toisten kannustaminen luo hurjasti positiivista energiaa. Aivan huikea fiilis ja ihana jännitys kaikesta tulevasta. 

Kuten jo aiemmin sanoin, haluan jatkuvasti kehittää blogiani parempaan suuntaan. Kun mietin, mikä omasta mielestäni parhaissa blogeissa on yhtenäistä, tulee ensimmäisenä mieleen laadukkaat ja kauniit kuvat. Olen jostain syystä kuvitellut, että hyvät objektiivit järjestelmäkameraan maksaa suurinpiirtein ullakkoasunnon verran ja että niiden mukana kuljettaminen vaatii vähintään lentolaukun. 

Olin kuitenkin viime viikolla Stockalla kyselemässä eri objektiiveista ja minulle selvisi että saan uuden ja omiin tarkoituksiini juuri passelin alle 200 eurolla. Kaiken lisäksi se on pieni! Juuri suuren koon puolesta oma järjestelmäkamerani on pölyttynyt laatikossa ja olen käyttänyt vain Sonyn mikrojärkkäriä ja puhelinta kuvien ottamiseen. Tiedän ettei minusta kuoriudu taitavaa valokuvaajaa pelkän uuden objektiivin ostamisella, mutta kyllä se ainakin auttaa asiaa. On ihan eri asia alkaa opetella jotain, kun on vehkeet kunnossa. Eihän maratonillekaan kannata alkaa harjoitella flipflopeissa. Kunnon lenkkarit on kaiken a ja o. Josta päästäänkin kätevästi heikohkolla aasinsillalla näihin uusiin free runeihin, joilla ei tosi mitään pitkiä lenkkejä juosta.

Tällaisella korkokenkäihmisellä välillä hämärtyy se, miltä kenkien kuuluu tuntua jalassa. Väitin kerran kämppikselleni, kuinka Zaran teräväkärkiset stiletot ovat niin mukavat, että tuntuu ihan kuin olisi free runit jalassa. Nyt näillä muutaman päivän tepasteltuani ymmärrän hänen huvittuneen reaktionsa. Onhan tämä nyt aivan eri asia. Kun olen vihdoin päässyt näihin mukavien kenkien makuun, en tiedä saako näitä pois jaloistani ollenkaan. Onnekseni nykyään on ihan korrektia käyttää lenkkareita vaikka hameen kanssa. Harmittaa kun missasin Stadiumin syntymäpäivätarjouksen. Siellähän tosiaan oli näitä 50 eurolla (!). Vähän kyllä kauhistuttaa, mitä seuraavaksi? Terveyssandaalit? 

Just bought my first pair of black free runs, and I kind of have to admit that I'm that girl... That girl who will wear sneakers with everything. These are just too comfortable!

Kommentit

Annu (Ei varmistettu)

itekki onnessani nykyään kävelen päivät pitkät free runeilla! :D onkoha tää vaa joteki poistuva malli ku stadiumin mainoksessa oli nii silloku ne olo tosiaa 50 eurolla...?

Janina (Ei varmistettu)

Voin vastata Stadiumin työntekijänä :)
Tämä tosiaan poistuva malli - Nikelta tulee huhtikuussa uusi Free-malli, joten siksi nämä saatiin myytyä hyvin halvoin hinnoin. Eli huhtikuussa kurkkimaan sitten meille, miltä se uusi malli näyttää ja tuntuu! ;)

GoForFit (Ei varmistettu)

Love them! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Thanks! Me too! ;)

Rena (Ei varmistettu)

I think your decision is really healthy for your feet - and I'm sure everything - and you as usual - would look great with those wonderful sneakers!

xx from Bavaria/Germany, Rena

www.dressedwithsoul.blogspot.de

Elisa (Ei varmistettu)

Aww, thank you! They sure feel great! :)

Anna (Ei varmistettu)

Tälläkin tytöllä korkkarit vaihtuneet jostain syystä lenkkareihin! :-D

Elisa (Ei varmistettu)

Hahah, jepp! Ymmärrän hyvin :)

Nbutterfly (Ei varmistettu)

Ihanissa väreissä noita löytyy näköjään, herkullisen ja pirteän väriset nuo neonkeltaiset ja pinkit! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Joo! Neonkeltaset on mun kämppiksen. Ne on niiiin ihanat! :)

Oona (Ei varmistettu)

Mistä voisi johtua se, että pitemmillä lenkeillä jaloista karkaa tunto? Ei ole väliä käveleekö vai juokseeko.

Elisa (Ei varmistettu)

En osaa kyllä yhtään sanoa :/

(Ei varmistettu)

Kirjotit, että noilla free runeilla ei pitkiä matkoja juosta, mitä tarkalleen sillö tarkotat. Eikö ne vaan oo tehty juoksua ja pitkiä matkoja varten vai..? :)

Anna (Ei varmistettu)

Näillä ei kannata pitkiä matkoja pötkiä, koska kengät jäljittelevät "paljaiden jalkojen" tuntumaa. Esim. 5km lenkin jälkeen voi jo tuntea jalkapohjien lihaksissa vähän jäykältä! Näillä on siis hyvä kehittää jalkapohjien lihaksia ja käyttää myös vapaa-ajalla. Isojen painojen kanssa heiluminen ei taas ole suositeltavaa, koska kengät eivät sellaseen hommaan tue jalkoja tarpeeksi:D Näistä tulee huhtikuussa kolme eri mallia 5.0 4.0 ja 3.0, joista viimeinen on kaikista "minimalistisin" ja lähempänä paljain jaloin kulkemista. 5.0 sopii lenkkeilyyn parhaiten, 3.0 lähinnä lyhyisiin matkoihin urheilukentällä.

Elisa (Ei varmistettu)

Siinä tulikin jo loistava vastaus! Kiitos :)

(Ei varmistettu)

Aa, tulipas kattava vastaus, kiitos! :) taidankin oottaa tota seuraavaa mallistoa. :)

Emmi (Ei varmistettu)

Nämä Niken kengät ovat kyllä blogi-maailmassa kovassa huudossa, ehkä täytyy huomenna kipaista hakemaan omat ja testata itsekin :) Järkkymätö päätös alkaa treenata ja juoksuohjelman noudattaminen alkakoon huomenna ;) http://finestprocrastination.blogspot.co.uk/

Elisa (Ei varmistettu)

No niin näyttää olevan :D Hyviä treenejä! ;)

Jenni (Ei varmistettu)

Ainakin täällä Tampereella Stadiumin synttärit jatkuvat 30.3. asti!
Mutta onko niissä sitten paikkakuntakohtaisia eroja?
Kiva ja inspiroiva blogi sulla, kiitos! :)

Jenni (Ei varmistettu)

Ainakin täällä Tampereella Stadiumin synttärit jatkuvat 30.3. asti! Onkohan niissä sitten paikkakuntakohtaisia eroja?
Kiva ja inspiroiva blogi sulla, kiitos! :)

ella (Ei varmistettu)

mäkin menin noita heti aamusta metsästämään, mutta mun koot oli kaikkalta loppu :(

s (Ei varmistettu)

Ja terveyssandaalit ovat seuraavaksi suurinta huutoa... Australiassa ne ovat tällä hetkellä trendikkäintä mitä voi kuvitella ;)

kk2 (Ei varmistettu)

Hah meinasin just kans vastata, että juurihan terveyssandaaleistahan kaikki blogit ovat nyt tayttyneet :D katsotaan imaiseeko mutkin mukaan samanlailla kuin lenkkarit, vielä eivät ainakaan silmää terveysjalkineet miellytä :D

Elisa (Ei varmistettu)

Joo I know, sitä tarkoitinkin! :D En vaan diggaa niistä ollenkaan. Kellään. :D Ne on jotenkin niin rumia.

Kommentoi