Juhlahumua

Viikonloppuna juhlittiin tosiaan kaverin valmistujaisia erottajan kasinolla. Juhlat olivat niin mukavat, että ehdimme jo harmitella että niin monet (itseni mukaan lukien) ovat jättäneet valmistumisen kokonaan juhlimatta. Onhan se kuitenkin suuri virstanpylväs ja samalla hieno syy koota kaikki läheiset saman katon alle. 

Pakko hehkuttaa vielä erikseen juhlien cateringiä, jota kaikki ylistivät moneen kertaan. Vaikka omia juhlia ei ole näköpiirissä, kävin kuitenkin nappaamassa heidän käyntikorttinsa. 

Aloin myös maanantaina miettiä, pitäisikö itsekin hakea vielä maisterin koulutukseen. Mitä enemmän asiaa mielessäni pyörittelin, keskustelin poikaystävän kanssa ja tutustuin eri vaihtoehtoihin, sitä paremmalta lisäkoulutus alkoi tuntua. Joulukuussa alkaa haut, joten siihen asti on vielä aikaa pohtia tätä. 

 

TallennaTallenna

Kommentit

Saa-ra
I like u!

Upeita kuvia!

Kaunis mekko! Kenen valmistama ja mistä voi hankkia?

Elisa Lepistö

Kiitos! Se on valitettavasti jo yli viisi vuotta vanha. Alunperin nellyltä jostain hullusta alennuksesta. Maksoi muistaakseni kympin :D ja kiertänyt monet häät ja juhlat sen jälkeen.

fanniii (Ei varmistettu)

Vitsit sun blogi antaa niin hyvää fiilistä et oman elämän solmut ja ahdistukset aukeaa pelkästään tätä lukiessa, KIITOS! ihanaa viikonloppua! <3

Elisa Lepistö

VOI IHANA! Vitsit miten hyvä mieli tuli tästä <3 Kiitos samoin!

Kommentoi