Just a perfect day

Ah, miten täydellinen päivä takana. Lähdimme heti aamusta ajamaan vähän kauemmas isommalle rannalle. Pakkasimme autoon pari taitettavaa tuolia, pyyhkeet, frisbeen ja hurautimme tunnin päähän Clearwater beachille. Ranta oli melko täynnä porukkaa, sillä perjantai oli vapaapäivä. Se oli kuitenkin niin pitkä, ettei väenpaljous oikeastaan edes haitannut. 

Söin ahi tuna- hampurilaisen lounaaksi ja kävin jopa uimassa. Ensimmäistä kertaa oli ihan loma fiilis, vaikka ei loma olekaan. Jotenkin se, että ystäväni on täällä, on saanut minut rentoutumaan ihan eri tavalla. On niin siistiä viettää taas aikaa yhdessä. 

Päivä kruunautui siihen, että lähdimme illallisen jälkeen kotiin kun pojat menivät vielä baariin. Päätimme kuitenkin mennä vielä hetkeksi istumaan kodin lähelle joen varteen. Yhtäkkiä näimme joessa liikettä, ja mietimme onko se manaatti. Menimme kummatkin heti tuijottamaan vettä ja siihen metrin etäisyydelle tuli delfiini. Se ui edestämme monta kertaa ja aina hyppäsi kohdallamme. 

Olimme kummatkin ihan mykistyineitä. Kyyneleet vaan virtasivat silmistä kun delfiineitä alkoi tulla useampia. Oli ihan pimeää ja joki oli kapea, eikä syvyys varmaan paria metriä enempää. Äitini on aina sanonut, että delfiinit tulevat sellaisilla hetkillä kun ihmisillä on hyvä energia. Siinä hetkessä oli kaikki jo ennen niitä täydellistä, joten alan pikkuhiljaa uskoa tätä teoriaa. 

This was a perfect day. I'm so grateful for having my friend here. We spent in on the beautiful Clearwater beach. In the evening we sat along the river side and saw some dolphins! It was amazing. We were both in tears, just because it was so beautiful moment. 

Pictures: Tomi Taskula

Kommentoi