Kesäinen Helsinki on kulttuuria täynnä

Nyt olisi luvassa menovinkkiä kaikille pääkaupunkiseutulaisille tai täälläpäin lomailijoille. Olin itse niin fiiliksissä tästä, että halusin tulla vinkkaamaan myös teille.

 

Ystäväni pyysi minua kanssaan elokuviin Kesäkino Engeliin, joka on siis ulkoilmaelokuvateatteri. En ollut aikaisemmin ollut tällaisessa, mutta tämä ei varmasti jäänyt viimeiseksi kerraksi. Oli aivan ihana istahtaa Café Engelin sisäpihalle, kääriytyä vilttiin viinilasi kädessä illan pimentyessä ja syventyä hyvään elokuvaan.

 

Puhuimmekin juuri, kuinka paljon kaikkea ihanaa tekemistä Helsingistä löytyy, varsinkin kesäisin. 

 

Kävimme katsomassa Katmandu- taivaan peili elokuvan, joka oli koskettava ja kaunis. Voin suositella elokuvaa lämpimästi. 

 

Liput kannattaa ostaa ennakkoon vaikka samana päivänä Kino Engelin kassalta (12,5€). Kahviosta saa juomaa ja leivonnaisia ennen näytöksen alkua. Edessä on iso arkku täynnä huopia ja vilttejä, joihin voi kietoutua illan viiletessä.

 

Näytös alkaa joka ilta klo 23 ja elokuva taitaa vaihtua viikon välein. Hyviä elokuvahetkiä!

 

 

Kommentit

Tiinuska (Ei varmistettu)

Ihana vinkki, kiitos! Vaikka olen asunut pääkaupunkiseudulla yli 2 vuotta, mun on edelleen jotenkin hankala keksiä minne mennä ja mitä tehdä, eli löytää se oikea Helsinki. Rakastan ulkoilmateattereita ja ulkomailla matkustaessa usein käyn niissä. Ehdoton suosikki on Ateenassa talon katolla oleva elokuvateatteri, josta suora näköyhteys Acropolis-kukkulalle. Suosittelen kyllä lämpimästi, jos sinä tai joku lukijoistasi liikkuu sielläpäin!

Maiju (Ei varmistettu)

Hei,

Olen seurannut blogiasi jo jonkin aikaa ja rohkenin nyt kommentoida, kun aloin seuraamaan blogiasi bloglovinin kautta.En tieda onko kukaan muu aiemmin kommentoinut asiasta, mutta tiedoksi siis: jos haluaa lukea blogia sen bloglovinin framen kanssa, joka nopeuttaa esim. postauksista tykkaamisessa ja eri postausten valilla hyppimisessa, niin siun blogi ei jostain syysta nay sen ollessa paalla. Taa framehan on siis blogin ylapuolella, kun klikkaa postaukseen bloglovinin kautta, ja blogi nakyy sen alla. Kun napsauttaa framen pois, sitten blogi avautuu normaalisti. :) Framenhan saa toki asetuksista jokainen bloglovinin kayttaja pois ellei halua joka kerta kayttaa ruksia, mutta kaikki ei sita valttamatta tieda ja ehka jattavat postauksen lukematta kun se ei avaudu, joten ajattelin kertoa asiasta. En tosin tieda mika sen aiheuttaa, mutta asiaa kannattaa ainakin selvittaa! :)
Ja viela kerran kiitos avian ihanan positiivisesta blogista, tykkaan hirmuisesti! :)

Kommentoi