Kesätukka

AHHH, vihdoin tajusin varata ajan kampaajalle. Juurikasvu oli jo sellaiset rajut 10 cm, mutta huomaan sen aina vasta varsin myöhään. Täytyy kyllä kehua, että kun alunperin marssin Munkkiniemessä lähikampaamooni i-loon, sanoin että olen sitten niin laiska kampaajalla kävijä, että haluan sellaisen värin mitä ei tarvitse kamalan useasti freesata (unelma-asiakas selkeästi). No sellaisen hän silloin minulle teki, ja siitä lähtien olen käynyt suurinpiirtein kerran vuodessa. 

Olen myös siitä kiitollinen, että tämä Anu joka tukkaani on nyt siis värjännyt jo useamman vuoden, muutti Aleksis Kiven kadulle tällä aikaa kun mekin muutimme Kallioon!! Saan siis pitää luottokampaajani kävelymatkan päässä. Nykyään tuoliin istuessani minun ei tarvitse sanoa muuta kuin että vaaleampaa, ja kyllä sä tiedät ja osaat. Tällä kertaa ei tarvinnut edes paljoa pätkäistä, sillä tukka ei kuulemma ollut missään katastrofaalisessa kunnossa (niinkuin yleensä). Olen löytänyt muutaman hyvän hiustenhoito ja -muotoilutuotteen ja voisin tehdä niistä ihan oman postauksensa.

Lopputulos on niin ihanan luonnollinen ja freesi, että näyttää siltä kuin aurinko olisi sen vaalentanut. Se vaikuttaa myös huomattavasti paksummalta nyt kuin pari senttiä pätkäistiin latvoista. En tietenkään tajunnut napata kuvia silloin, kun tukka oli juuri värjätty. Mutta eipä tämä pöllömmältä näytä parin nukutun yönkään jälkeen. En muista, milloin olisin ollut näin vaalea viimeksi, mutta viihdyn tässä kyllä todella hyvin!

Kohta olisi tarkoitus lähteä kaupungille hoitamaan hiukan asioita ennen iltapäiväruuhkia. Tarkoituksena olisi ostaa höyrytin vaatteille. Olen vuosia ollut ilman kunnon silitysvälineitä ja pyrkinyt aina suoristamaan vaatteet roikottamalla niitä henkarissa samalla kun käyn suihkussa... Nyt kuitenkin olisi ehkä jo aika investoida siihen höyryttimeen. Sain poikaystäväni yhtiökumppanilta vinkin jostain hyvästä yksilöstä, joten painelen kuvan kanssa nyt ostoksille. 

Illalla olisi tarkoitus mennä pelaamaan tennistä Saran ja poikaystävien kanssa. Olen ihan fiiliksissä, kun peli alkaa jo pikkuhiljaa sujumaan. Olemme todella tasavertaiset jengit, joka tekee pelaamisesta entistä hauskempaa. Nyt kun ilmat ovat vähän viilenneet, voi kentän saaminenkin olla helpompaa. Käymme nimittäin yleensä ilmaiskentillä ulkona, ja välillä saa odottaa parikin tuntia ennen kuin pääsee pelaamaan. Toisaalta siinä saa hyvin vaihdettua kuulumiset odotellessa ja haukattua raitista ilmaa!

Kommentit

Mariam B (Ei varmistettu) http://moriem-b.blogspot.com

Ihana tukka, oot niin luonnonkaunis!

Elisa Lepistö

Voiii kiitos! Mäkin tykkään tosi paljon! :)

Savon (Ei varmistettu)

Kirjoitathan kokemuksia sitten vaatteiden höyryttimestä! :D Olen miettinyt samaa, joskin silitys on miehen kotityö, mutta ehkä silloin olisi vähän useammin sileitä vaatteita kaapissa...

veegu (Ei varmistettu)

ehdottomasti postaus lempi tukka tuotteista! :)

Kommentoi