THE kirja

Sain ystäviltäni syntymäpäivälahjaksi Kate Moss By Mario Testino kirjan. En normaalisti herkistele tällaisissa asioissa, mutta tällä kertaa silmät ihan kostuivat. Vaikka en yleensä juuri materialahjoista välitä, oli tämä ihan mieletön.

Viime kesänä kävimme ystäväni kanssa Köpiksessä kyseisessä näyttelyssä ja myös siellä katsoessamme lyhytfilmiä Testinon elämästä, alkoi kumpikin spontaanisti itkeä. Jostain syystä hänen intohimonsa valokuvausta, taidetta ja koko elämää kohtaan oli jotain todella koskettavaa. 

Näitä kirjan upeita kuvia voi tuijottaa vaikka kuinka kauan putkeen. Kate Moss nyt vain sattuu olemaan yksi cooleimmista ihmisistä, joita on olemassa. Eilen tuijottelin kirjaa maanantai bluesin kolkutellessa mieltä ja kuvat veivät ihan omaan maailmaansa. Vähän samanlaiseen maailmaan kuin pienenä satukirjoja lukiessa. 

Tulipahan muuten myös hirveä hinku johonkin valokuvanäyttelyyn. Saa vinkkailla jos tietää jotain Helsingistä löytyviä! Lempparini on Fotografiska, jossa pitää aina vierailla Tukholmassa käydessä.


Jeans - Zara (old), Knit - H&M (old), Watch - Daniel Wellington, Classic Petite (here)

Pictures: Tomi Taskula

Kommentit

Elinajee (Ei varmistettu)

Itse en ole oikeen ikinä ymmärtänyt, miksi osa kokee Kate Mossin jotenkin coolina tai idolisoi sitä, koska minun mieleeni on jäänyt vain huumesekoilut, rööki huulessa poseeraaminen, laihuutta ihannoivat kommentit yms. negatiivisia viboja herättävät asiat. Olisikin oikeesti kiva kuulla, mikä hänestä tekee mielestäsi coolin? :) En vaan jotenkin osaa yhdistää häntä tällaisen hyvinvointiblogin ajatusmaailmaan :D

En muistakaan olenko aiemmin kommentoinut, mutta löysin blogisi vähän aikaa sitten ja tosi kivaa ja inspiroivaa sisältöä tuotat :)

Elisa Lepistö

En idolisoi Katea mitenkään ajatusmaailmasta tai elämäntapavalinnoista, vaan lähinnä toi kommentti liittyi hänen tyyliin ja tietynlaiseen asenteeseen!

Kiitos, kiva kuulla! :)

Kommentoi