Kylmän sään luottoyhdistelmä

DSC_9147.jpg

Tänä vuonna ei tarvitse valita lämpimyyden tai tyylikkyyden välillä, sillä muodissa on suurien pipojen lisäksi myös muhkeat toppatakit. Ne ovat alkaneet omaakin silmää miellyttää, mutta päätin kuitenkin olla ostamatta sellaista, sillä pelkään että se jäisi käyttämättä heti kun trendi on mennyt ohi. Pyrin muutenkin ostamaan trendien ulkopuolelta varsinkin kalliimpia hankintoja, jotta pitäisin niistä mahdollisimman monta sesonkia. Sen sijaan luottoyhdistelmäni kylmille keleille toimii edelleen: nahkatakki ja sen päällä tekoturkki. 

Olen turvautunut tähän kahden takin taktiikkaan jo nelisen vuotta ja se edelleen toimii. Kun nahkatakki on siisti ja hyvin istuva, ajaa se mielestäni jakun asemaa ja toimii hyvin sisälläkin. Tekoturkki lämmittää ja nahka pitää viimalta suojassa. Tämä yhdistelmä toimii hyvin myös villakangastakin kanssa, kunhan se on tarpeeksi väljä. Kun muuten melko mustavalkoiseen asuun yhdistää värikkäät tai kuviolliset housut, ei tarvitse talvellakaan olla mielikuvitukseton pukeutuja. 

Olin ennen sitä mieltä, että talvipukeutuminen on tylsää. Kun on aina sama takki, mustat housut ja mustat kengät, voi asu alkaa parin viikon jälkeen kyllästyttää. Nykyään olen kuitenkin sitä mieltä, että talvella vaihtoehtoja on paljon enemmän kuin kesällä. Samoista vanhoista vaatteista saa todella monia eri yhdistelmiä, kun vaihtaa huivia, hattua tai leikittelee erilaisilla silueteilla pukemalla muhkean yläosan tiukkoihin farkkuihin tai lisää muhkeaan villakangastakkiin vyön. 

Onko teillä luottoasua kylmille keleille?

 

DSC_9193.jpg

DSC_9183.jpg

rosvosociety.jpg

DSC_9203.jpg

DSC_9213.jpg

DSC_9272.jpg

DSC_9285.jpg

Shoes – Second hand, Fake fur – Samsøe Samsøe, Pants – Zara (old), Leather Jacket – Rosvo society, Shirt – Second hand, Hat – Brixton

Pictures: Sara Vanninen

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *