Lajikokeilu: hiphop

Eilen arvuuttelin blogin facebooksivuilla ja Instagramissa tällä kuvalla, mitäköhän lajia olen lähdössä kokeilemaan?

No, Hiphop tuntihan se oli. Olen tanssinut monta vuotta sitten ja oli todella mukava päästä pitkästä aikaa tanssitunnille. Tämä oli siis minun ensimmäinen lajikokeilu Sportsetterin kautta. Tässä postauksessa olen kertonut heistä enemmän.  Tanssikoulu oli DCA , joka toimii Helsingissä, Tapiolassa, sekä Mankkaalla. Tuntivaihtoehtoja oli monia, mutta päätin mennä mukavuusalueeni ulkopuolelle ja kokeilla hiphoppia.

Tunti oli suunnattu aikuisille ja kuulemma yleensä keski-ikä on n. 30-vuotta. Hiukan jännitti astua tanssisaliin niin monen vuoden jälkeen, mutta minua rauhoitti se, että tunti sopii myös ensikertalaisille. Ensin lämmiteltiin hyvän musiikin tahdissa ja hiki tuli yllättävän nopeasti. Opettaja piti koko tunnin hyvää meininkiä yllä ja toisteli ”oma tyyli, paras tyyli”, myös ensikertalaiset pysyivät hyvin mukana. Itsensä sai laittaa siis kokonaan likoon ja tärkeintä tuntui olevan pitää hauskaa. Sellaista liikunta mielestäni parhaimmillaan onkin!

Lämmittelyn jälkeen tehtiin lihaskunto-osio ja vatsalihakset esimerkiksi tehtiin jammailemalla. Sitten koittikin tunnin haastavin osuus, eli sarja. Oli ihana päästä tanssimaan pitkästä aikaa, mutta hiukan vielä ehkä oli jäykkä olo ja tuntui ettei osannut heittäytyä tarpeeksi.

Minkälainen fiilis treenin jälkeen? No ihan mahtava. Tunnin verran hyvää musiikkia&meininkiä ja samalla tuli hikoiltuakin aikalailla ikäänkuin huomaamatta.

Kenelle suosittelisin tuntia? Kaikille, ketkä haluavat liikunnan olevan iloista, luovaa puuhaa, nauttivat ryhmässä liikkumisesta ja hyvästä musiikista.

Mitä tarvitset mukaan? Tyyli on vapaa ja monilla oli ihan perus salivaatteet päällä. EDIT: Parhaiten kuitenkin fiilikseen pääsee löysissä vaatteissa. Jonkinlaiset sisälenkkarit on hyvä olla ja juomapullo. Niiden lisäksi tarvitset vain avoimen mielen. 🙂

Jos kiinnostuit DCA:sta ja haluat päästä itsekin kokeilemaan joitain heidän laajasta tuntivalikoimastaan, nyt on mahdollista varmistaa, että ostaessasi Sportsetterin jäsenyyden (29,99€), saat kaksi passia DCA:n tanssitunneille (á 35€).Rekisteröidy tämän linkin kautta halutessasi jorailemaan.

Kommentit (8)
  1. tää on kyllä blogi parhaimmasta päästä.olet ihanan aurinkoinen ja inspiroit 🙂

    1. Kaunis kiitos! 🙂 mukavaa kun kerroit!

  2. Pakko kommentoida! Olen seurannut kirjoituksiasi vasta muutaman viikon, mutta jo nyt tuntuu siltä, että tästä on tullut mun ylivoimaisesti kaikista lempparein blogi 🙂 Kirjoitat niin kepeästi, mutta silti fiksusti kaikesta. Nyt varsinkin, kun liikunta on ryöminyt takaisin elämääni pienen tauon jälkeen on mukavaa lukea täältä sun tsemppaavia tekstejäsi! Kiitos 🙂

    1. Kiitos kovasti Aliisa! 🙂 hirmu kiva kuulla!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *