LAST DAY IN LA

Tänään oli viimeinen päiväni Losissa ja vietin sen Venicellä Cosmon kuvauksissa. Oli todella kiva päivä, vaikka haikea tunnelma oli takaraivossa kun tiesin lähteväni pois Madden luota. Minulla on ollut niin ihana viikko hänen ja hänen miehensä luona, että melko surullinen olo jäi kun en tiedä milloin näemme taas uudestaan. Onneksi nykyään on helppo pitää yhteyttä myös virtuaaliteitse. Kuvauksia oli hoitamassa kiva Suomi-porukka ja meillä olikin hiukan erilainen vappupäivä. Tykkäsin kovasti meikistäni, vaikkei se olekaan yhtään sellainen mitä normaalisti käytän. Sen teki Pinksu, joka viettää kohta myös viimeisiä päiviään Losissa. Kerron myöhemmin lisää siitä, mitä oikein kuvasimme.  Tällä hetkellä istun tasan samassa hotellihuoneessa, jossa olin viikko sitten. Melko käsittämätöntä, ottaen huomioon että hotellissa on yli 1000 eri huonetta. Katselen auringonlaskua ikkunasta ja ihailen viimeisen kerran näitä palmumaisemia. Huomenna matka jatkuukin Meksikoon, missä tapaan poikaystäväni. Vaikka täällä Kaliforniassa on ollut todella ihanaa, en malttaisi melkein odottaa huomista. Minulla on vielä paljon Jenkki-juttuja käymättä läpi, joten postauksia tulossa vielä myöhemminkin. Onko jotain erityisiä juttuja mistä haluaisitte postauksen? Esimerkiksi joihinkin käytännön asioihin liittyen? 

Kommentit

(Ei varmistettu)

Oon seuraillut tätä sun reissaamista innolla sekä täällä että Instagramissa ja oma reissukuume vaan pahenee ja pahenee. Jos kaikki menee hyvin koittaa reissu Kaliforniaan syksyllä ja varsinkin tuolta Losista olisi kiva kuulla mahdollisimman paljon. Itsellä se jäi jotenkin niin epämääräiseksi kohteeksi vuosi sitten, että olisi kiva saada se jotenkin paremmin haltuun ensi kerralla :)

Elisa (Ei varmistettu)

Ui vitsi syksyreissu! Mahtavaa :) mä voisin kirjoittaa jonkun yleisen postauksen Losista, sehän on vähän sellainen iso ja hajanainen paikka ja sitä on vaikea ottaa parissakaan viikossa mitenkään kovin hyvin haltuun. Mä kirjoittelen vaikka mun lempparipaikoista ja jotain yleisiä vinkkejä :) ihanaa reissua!!

Liina (Ei varmistettu)

Oli tosi kiva lukea sun california juttuja:) Kauhea matkakuume vaan kasvaa!

Elisa (Ei varmistettu)

Matkakuume on hyvä kuume ;) ja kiva kuulla!

nennae (Ei varmistettu)

Miulla on mennyt jotenkin ohi mut asuuks siun poikakaveri mexicossa tai jossain muualla? Ku eiks siul suomessa ollu kuiteki kämppis kenen kaa asut? :)

Elisa (Ei varmistettu)

Mun mies oli joo tän puoli vuotta meksikossa ja tulee mun kanssa takas Suomeen:)

/Mariiia (Ei varmistettu)

Moikka,

Olisi todella kiva kuulla käytännön järjestelyjä matkaltasi! Esim. kuinka paljon ennen matkaa aloitit matkan konkreettiset valmistelut, miten valitsit ajankohdan (säiden takia?), vuokrasitteko auton etukäteen, vertailitko paljon eri vaihtoehtoja, kuinka suunniteltu matkasi ensimmäinen (ennen Madden luo saapumista) osa oli eli oliko kaikki hotellit buukattu etukäteen? Ja kaikkea vain mitä mieleesi juolahtaa. :) Road trip on suunnitteilla täälläkin. :)

Elisa (Ei varmistettu)

Hei hyviä postausideoita! Laitan ehdottomasti toteutukseen :) kiitos!

(Ei varmistettu)

Oletpas kauniina! Tuli varmaan loistavia kuvia :)!

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos Susanna! Toivotaan :)

Johanna (Ei varmistettu)

Heippa! :) oon aina seurannut sun blogia säännöllisesti, mutta nyt jostain syystä kaikkien blogien lukeminen jäi hetkeksi. Olisi kiva saada sun matkan jälkeen jonkinlainen yhteenveto, mistä alotitte ja mitä reittejä kuljitte :) jos vaan mahdollista, näitä sun matkapostauksia on niin ihana lukea, kun itsekin rakastan matkustamista! Ite oon vaan enemmän matkustanut Aasiassa, joten ei oo minkäänlaisia kokemuksia tuoltapäin maailmaa.. Vaikutat aidolta ja sydämelliseltä ihmiseltä :)

Elisa (Ei varmistettu)

Joo voisin tehdä jonkun yhteenvedon tosiaan :) niin paljon tullut käytyä eri paikoissa niin olisi kiva itsekin vähän kertailla :D

Räyhis (Ei varmistettu)

Moi Elisa, pitkästä aikaa!:)
Ensinnäkin, näytät ihan tymäävältä!
Mä luin ennen ihan himopaljon blogeja, mutta nyt kevään tullen mun elämän on täyttänyt kaikki mahdollinen muu. Kaiken kiireen keskellä oon kokenut esimerkiksi liikunnan tasapainottavan fiiliksiä paremmin kuin blogejen lukemisen, joten jopa sun blogi on jäänyt taka-alalle. Tänään kumminkin lueskelin kaikki väliin jääneet postaukset läpi täältä sun blogista, ja mussa heräsi niin paljon ajatuksia! Itkin paljon ja hymyilin sitäkin enemmän.
Haluaisin tietää, mistä on Ranyon Canyon -postauksen vaatteet ja arskat on. Ihanat!!
Ja sitten siitä sun thank God it's Monday -aiheisesta postauksesta: I totally agree. Voin ihan suoraan sanoa, että olin vielä ehkä kolme vuotta sitten aika karsea ihminen. Kaiken kasvun keskellä ehkä suurin muutos on ollut se, että olen pyrkinyt olemaan jokaisessa tilanteessa positiivisin fiiliksin. Annan niin uusille ihmisille kuin uusille aamuillekin aina mahdollisuuden. Kun maanantaiaamuun lähtee positiivisena, tulee koko viikosta aivan varmasti tuplaten parempi!
Sanoit kysymyspostauksessa (jotka oli btw. aivan hirveän kivoja! Pääsi jotenkin sukeltamaan sun pään sisään entistäkin paremmin:)) jotenkin silleen, että sun ulkonäköihannetta vastaa aika lailla Carrie-aikainen Sarah Jessica Parker. Mua ihan nauratti ääneen, koska heti ekasta kerrasta lähtien, kun saavuin sun blogiin, oot mun silmissä muistuttanut ihan mielettömästi Sarahia! Sun kroppa ja jotenkin koko olemus - tulee aina mieleen se upea Hollywood naikkonen!

Pahoittelut sirpaleisesta ja epäselvästä tekstistä, mutta loppuun vielä tiivistys: sun blogi antoi mulle jälleen kerran niin paljon! Oot uskomattoman iso lahja koko maailman blogikansalle, tahtoisin edelleenkin, että jokainen negatiivinen ja elämäänsä kyllästynyt ihminen kävi kurkkaamassa tämän paikan ja kokisi ajatustapojen muutoksen!
♥ Ihanaa reissun jatkoa, Elisa!

Elisa (Ei varmistettu)

Voi että ihana kommentti!! Et uskokaan kuinka hyvälle tuulelle tulin. Ihan herkistyin <3 runyon postauksessa mulla on victorias secretin sporttirintsikat, hm shortsit, puman kengät, ja hm toppi. Arskat on American Apparellilta :)

Ihana kun kommentoit ja mukavaa kesän odotusta!!<3

Piu (Ei varmistettu)

Noniin! Ensimmäinen kuva sinusta jossa näen vihdoin kasvosi. Yleensä kasvosi on kuvattu sivulta, tai siten että niitä ei näy melkein yhtään rajauksen yms. vuoksi tai sulla on aurinkolasit. Heti tulit paljon "lähemmäksi" mua kun näin kasvosi!

Elisa (Ei varmistettu)

Ai hitsi :D en ole ikinä ajatellut sitä noin! Tuntuu niin hölmötä laittaa tänne omasta naamasta kuvia. Mutta jatkossa yritän laittaa enemmän niin en jää etäiseksi :)

aanaV (Ei varmistettu)

seurasin ennen sun blogia, mutta jostain syystä blogilista ei ole päivittänyt sitä maaliskuun jälkeen (?). unohdin sun blogin tämän myötä (luulin, ettet ole päivittänyt), mutta madden vakkarilukijana löysin sinut uudestaan! ja ihanaa, että löysin, nyt luen tabletilta menetettyjä kuukausia takaisin aina ennen nukahtamista :)

olen poikaystäväni kanssa matkaamassa jenkkeihin kolmeksi viikoksi elokuussa. ajamme la-vegas-grand canyon-yosemite-frisco-la ja vietämme losissa loput 9 yötä. joten etenkin losista luen mitä tahansa vinkkejä! :) yövymme aluksi oc:n tienoilla ja lopuksi venicessä, josta olemme vuokranneet asunnon.

etenkin ruokapuoli kiinnostaa. missä syödä (sun lempipaikat), miten isojen annoskokojen kanssa pärjää, missä käydä ruokakaupassa, mitä "uusia" ruokia testata jne.

Elisa (Ei varmistettu)

No voi kurjaa! Mä oon yrittänyt selvittää et sen saisi päivittymään. Mutta hienoa että löysit! Ja oi, toi teijän reissu kuulostaa mahtavalta. Mä laitan vielä paljon postauksia jenkkeihin liittyen, voisin tehdä tosta ruokailusta ihan oman postauksen vaikka :)

Aino (Ei varmistettu)

Heippa! Meilläkin ois kaverin kanssa ens kevääks suunnitteilla länsirannikon road trip ja postauksistas on ollu iso apu:) sellanen kysymys vaan ois, että kuin helposti isommista kaupunkeista löytyy parkkipaikkoja ja kuinka kalliita ne on? Monesti oon kuullu, että losissa varsinkin kannattaa liikkua autolla mut ollaan pohdittu, että kuinka helposti sille löytyy sitten joku paikka esim turistirysien läheltä..Muutenkin kaikki maholliset käytännönjutut on erittäin tervetulleita:) aah näitä kuvia katellessa matkakuume senkun nousee..ihanaa loppureissua!:)

Elisa (Ei varmistettu)

Heii, mä voisin kirjoittaa tosta autoilusta ihan oman postaukseksen. Paikkoja löytyi suht helposti, mutta saattoi meillä olla vain hyvä tuurikin. Mä kirjoitan kaikki autoiluun liittyvät jutut erikseen :)

Kommentoi