Lomalla - on vacation

Päätin lähteä vielä hetkeksi syksyä karkuun Kreikan lämpöön kun kerran halvalla pääsi. Siitä johtuen blogi luultavasti elelee hiljaiseloa viikon verran. Ehkä tämä on ihan kaivattu tauko. Melkein vuoden verran olen tänne jo kirjoitellut lähes päivittäin.

 

Viimeaikoina tästä puuhasta on ollut hiukan inspiraatio kadoksissa. Niin kovan osan tästä kirjoittamisen ilosta teette nimittäin te. Suurin osa postauksista syntyy kommenttiboksissa käytyjen keskustelujen innoittamana.Nyt kun olen kesän verran täällä Fitfashionin puolella kirjoittanut, on suuri osa kommentoijista kaikonnut. Näen että teitä käy täällä hurja määrä päivittäin kaikessa hiljaisuudessaan. Harvoin silti enää syntyy mielenkiintoisia keskusteluja kommenttiosioon. 

 

 

Olen itsekin laiska kommentoimaan ja varsinkin sellaisissa tapauksissa, missä pitää täyttää kaikenlaisia tietoja. Ymmärrän siis hyvin, miksi tekään ette kommentoi. Silti kaipaan kovasti sitä interaktiivista puolta tässä. Eilinen postaus oli poikkeus ja muistutti siitä, minkä takia tätä hommaa teen. Oli niin ihana lukea teidän tarinoita ja kommentteja.

 

Toivottavasti löydän lomaillessani sen vanhan innon tähän hommaan :) Nyt kuitenkin lienee parasta pitää tietokone hetken suljettuna!

 

 

 

 

kuvat ovat vanhoilta reissuilta Balilta, Malesiasta, Thaimaasta ja Marokosta!

 

Arrivederci! 

Kommentit

Inka (Ei varmistettu)

Oon itsekin wordpressin käyttäjänä huomannut, että jostain syystä ihmiset kirjoittaa hanakammin kommentteja blogger-blogeihin ja muunlaisia kommenttilaatikoita jotenkin kammotaan, vaikka ihan samalla laillahan ne toimii :D Itse taas joudun kaikkiin kirjoittamaan omat tietoni, joten oon tottunut. Ei se niin vaivalloista ole. Tosin ton spämmi-yhteenlaskun vois poistaa tästä kommentoinnista ja siirtyä vaikka käyttämään Akismet-lisäosaa tai jotain vastaavaa, joka suodattaa automaattisesti roskat pois kommenteista. :)

Elisa (Ei varmistettu)

Hyvä vinkki! Mä laitan eteenpäin :) Kiitos!

HappieNess (Ei varmistettu)

Valitettavasti se on itsenikin kohdalla totta, että monesti laiskuus iskee sellaisissa blogeissa, joihin pitää nuo tiedot manuaalisesti kommenttia jättäessä syöttää ja kommentti jää sitten laittamatta. :(

Elisa (Ei varmistettu)

Niinhän se on! :/

anni (Ei varmistettu)

Mulla kommentointi on nykyään jäänyt kiinni tosta yhteenlaskupulmasta. Käytän normaalisti Chrome-selainta, joka ei jostain syystä ikinä hyväksy vastauksiani (vika ei ole matikkapäässäni), enkä aina viitsi vaihtaa selainta kommentoidakseni. Ehkäpä sen voisi korvata jollain muulla spämmisuodattimella niin kuin Inka jo ehdottikin?

Mukavaa lomaa sinulle : )

Elisa (Ei varmistettu)

Voiei! Mikäköhän siinä on. Laitoin viestiä tuosta eteenpäin. Toivottavasti tuo laskutehtävä saataisiin pois :) Kiitos!

Sanni (Ei varmistettu)

Ihania lomakuvia! :)
Olen itsekkin laiska kommentoimaan, pitäisi olla aktiivisempi! Postauksiasi on joka tapauksessa ihana lukea. :) Blogisi erottuu mielestäni urheilu/hyvinvointiblogeista paljon, käsittelet kokonaisvaltaista hyvinvointia! Kirjapostaukset ovat myös loistavia!
Mukavaa ja rentouttavaa lomaa! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos kovasti Sanni! Tosi mukava kuulla :)

Kettu (Ei varmistettu)

Piä ihana rentouttava loma! <3

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos Kettu<3

Reddville (Ei varmistettu)

Hi! We would like to get in touch with you regarding a collaboration! Pls contact us! BR Reddville

Kipsu (Ei varmistettu)

Tää on luultavasti se hirvee tamppoonimainostusyhteistyö, joka on esiintynyt nyt muutamissa blogeissa. Vaikuttaa edelleenkin tosi hämärältä, en kaipaisi tämäntapaista mainostusta.

Käyttöehdoista ilmenee, että omat tiedot on lähes vapaasti levittettävissä jnejne.
"Yritys voi käyttää tietojasi sellaisista tuotteista ja palveluista tiedottamiseen, joista Yritys uskoo sinun olevan kiinnostunut ja Yritys voi myös antaa kolmannen osapuolen käyttää tietojasi sellaisiin tarpeisiin. "

"7. Henkilötietojen siirto kolmansiin maihin
Henkilötietoja voidaan siirtää Euroon talousalueen ulkopuolelle. Henkilötietojasi voidaan käsitellä esimerkiksi Euroopan talousalueen ulkopuolella toimivan henkilön toimesta, joka on meidän palveluksessamme tai meidän alihankkijamme, joka tekee töitä tilauksesi toimittamiseen. Luovuttamalla henkilötietojasi meille, hyväksyt sen että Yritys siirtää ja käsittele tietojasi yllämainitun kappaleen mukaisesti. Yritys käyttää kuitenkin kohtuullisia toimenpiteitä henkilötietojesi suojelemiseen.
"

Elisa (Ei varmistettu)

Hahahahha oh nooouuu!!! :DD Joo ei tullut ensimmäiseksi mieleen lähteä lähestymään tuota yritystä.

(Ei varmistettu)

En ymmärrä kuka voi olla niin sinisilmäinen, että lähtee yhteistyöhön tollasen firman kanssa?
Järkkyy..

Citrinella (Ei varmistettu)

Ihania lomakuvia ja mahtavaa lomaa Kreikkaan! Syö sitä ihanaa oliivitahnaa siellä Kreikassa! :) Se on megasuolaista enkä tiedä terveellisyydestä muutenkaan mutta se on niin hyvää - kuten myös feta siellä! En itse kirjoita blogia (ainakaan vielä) mutta luen kovin innokaasti sinun blogiasi ja täytyy ihan nostaa hattua sinulle kun olet jaksanut kirjoitella oikeasti melkein joka päivä tänne jotain etkä koskaan kirjoita mitään sellaista täysin "turhaa" kuten "näissä verkkareissa kävin tänään lähialepassa ja ostin ihanan ihania pakastepizzoja ja nyt istun murmelirekkuni ja mussukan kanssa sohvalla syömässä Ristorantea ja katsomme Perhe on pahin 4", vaan sinulla on aina jotain kunnon juttuja kuten ihania ruokareseptejä (olen koonnut niitä reseptikirjaani) ja innostavia urheilujuttuja ja aivan mahtavia ovat ne oman henkisen hyvinvoinnin tekstit! Kiitos sinulle paljon kun piristät päivääni ja tsemppaat jatkamaan terveellisten elämäntapojen kanssa! :) Ja täytyy vielä sanoa, että juttujesi kautta olen ymmärtänyt, että ihan "tavalliset" ihmiset voivat elää terveellisesti ja panostaa kunnolla ruokaan ja liikuntaan - eivät vain liikunta-alan ammattilaiset tai Ruotsin miljonääriäidit, joilla on pelkkää aikaa ja rahaa. Olen itsekin opiskelija ja käyn opintojen ohella töissä mutta olen onnistunut löytämään sellaisen ilon liikuntaan ja ruoanlaittoon, että ne eivät ole vain asioita, jotka pitää suorittaa, jotta pääsee lepäämään vaan lepään jo lenkkipolulla ja salilla ja keittiössä - näitä tärkeitä asioita olet auttanut ymmärtämään tuomalla "maanläheisemmäksi" terveellisiä elämäntapoja. KIITOS sinulle! :) Toivottavasti jaksat jatkossakin kirjoitella blogiasi ahkerasti, luen sen aina! :)

Elisa (Ei varmistettu)

IHANA ihana ihana kuulla! Kiitos kovasti kommentistasi. Just tän takia tää homma on niin ihanaa. <3 Miljoona sydäntä!

Räyhis (Ei varmistettu)

Tosi usein jää itseltäkin se kommentointi - sitä aina ajattelee, että oma kommentti ei merkitse mitään kymmenien joukossa. Mutta tietysti jos kaikki ajattelevat samalla tavalla, ei niitä kommentteja tule sitten yhtään.

Toivon tosi paljon, että löydät uutta intoa blogin pitämiseen, tai ettet ainakaan lopeta! Sun blogi on oikeastaan ainoa blogi, joka on oikeasti vaikuttanut mun ajatusmaailmaan. Monet treeniblogit motivoi tosi paljon treenaamaan kovemmin, mutta sun blogi antaa enemmän sellasta oikeasti henkistä ravintoa. Oon oppinut sun blogia lukiessa ajattelemaan monista asioista uudella tavalla, ja opettelen edelleen. Tulee aina ihanan autuas nyt on kaikki hyvin -fiilis, kun väsyttävän viikon jälkeen käpertyy salaattikulhon kanssa lukemaan sun blogia. Tietenkään mun elämä ei ole kiinni vain yhdestä ihmisestä tai yhdestä blogista, mutta sun blogi on tuonut mun elämään paljon uutta ajateltavaa ja helpotusta hankaliinkin vaiheisiin!

Rentouduhan kunnolla, sen olet ansainnut! (:
P.S. Itsekin olen todennäköisesti syyslomalla lähdössä Kreikkaan vähän pakoon Suomen kelejä, joten kerrohan sitten matkafiiliksiä!

Elisa (Ei varmistettu)

Ihana Räyhis! Pitää sanoa, että sun kommentit on aina niin ihania että nousee väkisinkin hymy huulille. Kiitos että jaksat kommentoida <3 Ihanaa lomaa sulle!

Tyttönen (Ei varmistettu)

Joka aamu aloitan mun päivän klikkaamalla sun blogia ja etin heti uutta postausta! Vaikka kommentoijia ei olisikaan niin paljon niin tiedä, että monet meistä ihailee sua. Oot niin reipas ja vaikutat siltä että elämäsi on hallussa. Ja se taas motivoi mua ihan hirveästi! Ja vielä kirjotat niin hyvin, kauniisti ja viihdytät teksteilläsi.

Elisa (Ei varmistettu)

Tosi ihanasti sanottu! Kiitos! Nyt tuntuu ihan hölmöltä, että valittelin jostain komenttien puutteesta kun mullahan on näköjään blogimaailman ihanimmat lukijat! <3

Marja (Ei varmistettu)

Onpa harmillista kuulla, ettei bloggailu ole maittanut viime aikoina. Ymmärrän kyllä täysin, että interaktiivisuuden puutteessa jää fiilis, että miksi/mistä sitä enää kirjoittaakaan... Kuten tässä on jo moni kommentoinut, niin minäkin kyllä luen jokaisen postauksesi ja ammennan niistä sitä sun ihanaa positiivisuutta ja elämäniloa. Mutta kommentointi helposti jää - usein teksteistäsi jää sellainen "aamen, ei mitään lisättävää" -fiilis! Toivottavasti lukijat aktivoituvat - minä ainakin aion - ja saat bloggausiloa takaisin. Syksystäni on tulossa erittäin kiireinen ja stressaava uuden työpaikan aloittamisen ja opinnäytetyön kirjoittamisen takia, joten inspiroivia tekstejäsi tarvitaan ;P

Ihanaa ja rentouttavaa lomaa!

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos Marja! Kyllä bloggausiloa löytyy taas vaikka millä mitalla. Välillä pieni paussi on juuri se mitä tarvitsee ;) Toivottavasti saat inspiraatiota täältä myös jatkossakin <3

Anna (Ei varmistettu)

Olen aika uusi lukija, mutta tästä on tullut ihan lemppariblogini nopeasti. Olen oikeasti saanut tosi hyviä vinkkejä ja varmaan suurin kiitos siitä, että käsivarsissani on alkanut jo vähän näkyä lihaserottovuutta kuuluu sinun vinkeillesi! :D Kiitos siis siitä ja toivottavasti löydät taas uutta motivaatiota. Rentouttavaa lomaa!

Elisa (Ei varmistettu)

Hienoa! Tosi kiva kuulla :) Kiitos kun kerroit!

Anna (Ei varmistettu)

anteeks nyt kun tällästä huutelen mutta onko sulla pyllyä ollenkaan ? näytät niin laudalta vaikka liikut jatkuvasti :o

Nimetön (Ei varmistettu)

Anteeksi nyt vaan mutta aika pyllynaama kommentti :D

Sulle (Ei varmistettu)

Huhhuh. Mitä sä ajattelit saada aikaan tälläkin kommentilla.

Tuitui (Ei varmistettu)

ite oot pyllypää

Vim (Ei varmistettu)

Täytyy kyllä sanoa että tää Fitfashionin kommentointi on perseestä... :( Luen aina postauksesi ja tykkään blogista, mutta harvemmin jaksan enää kommentoida. Bloggerissa kommentointi oli helpompaa, täällä taas täytyy manuaalisesti täyttää tiedot ja ratkaista tyhmä laskutehtävä.

Elisa (Ei varmistettu)

niinhän se on :( toivottavasti kommentointi hiukan helpottuisi jatkossa!

sarianna (Ei varmistettu)

Ihania kuvia! Heti tuli oma Balin (ja Gilien) reissu mieleen <3 mutta ei hätää, torstaina turkkiin! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Gili on paratiisi!! <3 hyvää reissua!

Elina (Ei varmistettu)

Olet käyttänyt fitnessgurun proteiinijauheita. Voitko kertoa mitä eroa on heraproteiini-isolatetilla (french vanilla) ja one meal nimen alla olevalla madagascarin vaniljalla? Onko mitään väliä kumpaa ostaa, jos ainetta on tarkoitus käyttää aamulla lettujen tekoon?

Elisa (Ei varmistettu)

Äää, en osaa sanoa mitä eroa. Itse käytän heraproteiini-isolaattia ja se sopii ainakin todella hyvin aamupannareihin :) :P

Kiira (Ei varmistettu)

Toivottavasti bloggausinto palautuu! Sun juttuja on aina tosi mukava lukea, vaikka kommentointi aina unohtuukin... Pitääpä yrittää jatkossa skarpata tällä saralla.

Ja jos motivaatio laskee niin välillä on ihan ok pitää taukoa kirjoittamisesta, kyllä me lukijat ymmärretään!

Elisa (Ei varmistettu)

Bloggausinto on taas löytynyt! Ei siihen kauaa mennyt ;) Toivottavasti jutut miellyttää jatkossakin :)

Anna (Ei varmistettu)

No nyt on sit pakko kommentoida, että sulla on todella inspiroiva blogi. Itse olen aina ollut hulluna urheiluun, mutta aloittanut terveellisemmät elämäntavat vasta vähän aikaa sitten.. :) Sun blogistasi saa aivan mielettömiä vinkkejä, reseptejä ja hyvää mieltä! Mulla on joskus sellaisia kausia, että mikään ei jaksa kiinnostaa ja todella alakuloinen olo, mutta täällä puhut fyysisen hyvinvoinnin lisäksi myös henkisestä hyvinvoinnista, jota ei todellakaan monessa blogissa käsitellä. Tosi harvoin tulee minnekään kommentoitua, mutta pakko sanoa, että tää on yks lemppari blogeistani, vaikka vasta toukokuussa tänne ekaa kertaa eksyin! Kiitos siis hyvästä ja laadukkaasta työstä ja ihanaa lomaa <3

Elisa (Ei varmistettu)

Kiiitos ihan hirmuisesti! Ihanaa että kommentoit! Tulin hurjan hyvälle tuulelle! <3

irma (Ei varmistettu)

Hei! Luen blogiasi lähes päivittäin uuden postauksen toivossa, mutta tämä on varmaan ensimmäinen jättämäni kommentti. :D Olet tosi positiivinen persoona ja blogisi sisältö on mielenkiintoinen! Inspiroidun postauksistasi joka kerta! ;)

Elisa (Ei varmistettu)

Oi ihana kuulla! Toivottavasti saat inspiraatiota täältä jatkossakin <3

Joan (Ei varmistettu)

Mulle heräs tästä vaan yks kysymys: mikset lähtisi pois täältä fitfashionilta, kun tää on vienyt osaltaan tuota intoa ja loitontanut kommentoijiakin!? Kyllä tää ainakin mun kommentointia on vähentänyt tämä systeemi, jaksan kirjottaa vaan jos on jotain ihan kunnolla sanottavaa jos silloinkaan.. Blogspotin puolelle vaan ja unohda moiset yhteisöt! En kyl tajuu näiden tarkotusta muutenkaan :) Indiedays on ainakin sellanen, että kun se synty niin mulla jäi kaikki blogit pois luennasta. Jotenkin vaan se juttujen taso muuttui..

Kommentoi