Mint on mint

Päivät vilisevät liian nopeasti ohitse. Heräsin aamulla jo ennen kuutta, vaikka menimme nukkumaan vasta yhden aikaan. Ei vain malta nukkua, kun tietää että nämä ovat viimeisiä hetkiä Nycissä vähään aikaan. Pää on kokoajan vähän pyörällä, mutta hyvällä tavalla. Kyllästyisiköhän näihin katuihin koskaan, jos täällä asuisi pitkään? 

Yritän imeä tätä inspiraatiota johonkin varastoon, jotta voin nauttia siitä vielä Suomeenkin palattuani. Ainakin ystäväni vaatekaapin kouluaminen on saanut minut innostumaan väreistä. Jotenkin aina ostan vain mustia tai harmaita vaatteita, mutta nyt kun on lainaillut mitä herkullisemman värisiä vaatteita, olen alkanut miettiä MIKSI aina verhoudun vai mustaan? Pinkit huulet ja mintunvihreä takki tuntuivat todella freshiltä yhdistelmältä. Ja nuo ystävämme Evelina Romanon suunnittelemat ja tekemät korvikset!!! Niin upeat, ettei sanat riitä. 

Ihanaa vappuviikonloppua kaikille!

The days are going by too fast! I woke up today before 6 am, even though we went to sleep at 1. I just want to stop the time and enjoy this atmosphere a little bit longer. I was wondering, would I ever get tired of these streets,if I'd live here? I've been feeling super inspired here as always, and i've worn a lot of colors. I love the combination of pink and mint, and these earrings from Evelina Romano are beyond beautiful!!

 

 

Kommentit

Pirtsu (Ei varmistettu)

Moi!

Täytyy sanoa, että sun blogia on todella kiva lukea! Tunnut olevan kanssani aika samanlainen ihminen, ja samaistunkin usein juttuihisi. Matkakuvia on ihana katsella, mutta nämä asukuvasi NYCistä ovat super hyviä! Kivaa viikonloppua :)

Elisa Lepistö

Voi, ihana kuulla! Kiitos paljon <3

EricaK
EricaK

Ihania kuvia ja VAU mitkä korvikset!!

somewhere

Upean raikas asu! :) Ja ihana nähdä että siellä tarkenee shorteissa, Lontoossa on joku ihme takatalvi ja kauhea viima meneillään. Jospa shortsisää säilyy ensi viikkoon kun tulen sinne! 

Elisa Lepistö

Kiitos <3 No eilen oli taas kylmempi päivä! Olin illalla tekoturkissa ja villapaidassa :D eli vaihtelee säät aika paljon! :) mutta kyllä se kesä kohta tulee! 

Korkkarit jalassa New Yorkin kaduilla, oi miten ihania kuvia! :)

Elisa Lepistö

Kiiitos! :) ja niiinpä! Ihan parasta!

S.H. (Ei varmistettu)

Oot upea! Minttu sopii sulle todella hyvin :)

Elisa Lepistö

Voi kiitos :) ja siis rakastuin ihan täysillä tähän väriin! Saattaa tietty johtua myös siitä että iho on nyt ruskea. 

Inspiroituja (Ei varmistettu)

Nycin kuvistasi välittyy ruudun toisellekin puolelle kuinka inspiroitunut ja onnellinen olet siellä :) Etelä-Amerikan matkakuvia oli myös antoisa katsella, mutta näistä kuvista huokuu eri lailla tietynlainen elämänvoima&lt;3

Elisa Lepistö

Äääk ihana kuulla!! <3 mahtavaa että se välittyy myös sinne!

Kriselda
Kriselda

Super mimmi ja super TYYLI! <3 

Elisa Lepistö

Kuules samat sanat neidille sinne! Ja siis joo oon ihan into piukeena sadun vaatekaapilla :D ihan kun ois karkkikaupassa! 

Marjaana Alanko (Ei varmistettu)

En kestä! Mistä tuo takki on? Sun rusketus on kyllä paras "asuste" sen kanssa :D!

Elisa Lepistö

Se on Rules by Mary-nimisen brändin. Lainasin kaverilta ja kävin äsken kuikuilemassa niskalapusta, niin toi siinä lukee :D ja tosiaan, tää rusketus voi olla yksi syy miksi värit houkuttelevat enemmän kuin normaalisti :)

Marjaana Alanko (Ei varmistettu)

Kiitos, alan tonkia internetin syvyyksistä!

Vierailija (Ei varmistettu) http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/you-are-perfect.html

Ihan huikean kaunis look. Et kai aiheuttanut liikennekolaria siellä tuolla takillasi, haha!

Mahtavaa viikonloppua!

-Isla

http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/you-are-perfect.html

Kommentoi