Mitä te olette minulle opettaneet?

DSC_4929.jpg

Eilen oli melko rankka päivä ja illalla kotiin päästyäni teki mieli saada ajatukset johonkin muualle. Avasin blogin ja luin teidän kommentteja eiliseen Netflix-postaukseen. Moni oli suositellut How to get away with murder -sarjaa, joten laitoin sen heti pyörimään televisiosta. Mieli parani huomattavasti ja koukutuinkin heti ensimmäisen jakson aikana kyseiseen sarjaan.

Aloinkin sen jälkeen miettimään, kuinka paljon olenkaan teiltä vinkkejä, oppinut tai tutustunut uusiin asioihin teidän takianne. 

Opin olevani erityisherkkä. Moni lukija on kirjoittanut havaitsevansa minussa erityisherkän piirteitä, ja sitä ennen en ollut kuullut koko termistä. Lopulta tutustuin aiheeseen hiukan enemmän ja totesin minun tosiaan olevan erityisherkkä. Moni asia on loksahtanut sen jälkeen paikalleen, kun tietyille ominaisuuksille on saanut ”selityksen”. 

Opin myös olevani introvertti. Sana ymmärretään usein väärin ja niin olin minäkin ymmärtänyt, ennen kuin joku kirjoitti teksteistäni huokuvan introverttiys. Kuvittelin jonkinlaisen ujouden ja hiljaisuuden liittyvän introverttiyteen, vaikka oikeastaan näillä asioilla ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa. Nykyään osaan paremmin varata itselleni aikaa ihan yksinään.

Tutustuin Ayurvedaan. Olette usein kiinnostuneita samanlaisista asioista, ja rakastankin sitä kun joku vinkkaa jostain asiasta josta en ole vielä kuullut. Ensimmäistä kertaa kuulin Ayurvedasta lukijalta, jonka jälkeen googlailin heti tekemään testiä omasta kehotyypistä. 

Opin, että pinaatti pitää ryöpätä. Ennen olin tyytyväisesti syönyt sen aina raakana salaatissa. Olette myös kertoneet monia huippureseptejä, joita edelleen käytän arjessani.

Olen katsonut tuntikaupalla hyviä TED-talkeja, joita aina välillä linkkailette. 

Olen lukenut huippukirjoja teidän suositusten perusteella, kuten esimerkiksi Khaled Hosseinin Tuhat loistavaa aurinkoa ja Saku Tuomisen Hyvän elämän anatomian. 

Matkoilla olen löytänyt ihania kahviloita, ravintoloita, drinkkipaikkoja ja shoppailuapajia teidän vinkkaamina. Olen matkustanut pienille saarille, joissa olette joskus käyneet ja yöpöynyt teidän suosittelemissa majataloissa. 

Olen kokeillut meikkejä, ravintolisiä, treeniohjelmia ja uusia ruokia, joista olette olleet innoissanne ja suositellut niitä puolestani eteenpäin.

Olen päivittänyt Spotify-listaani teidän suosittelemilla kappaleilla ja luukuttanut niitä repeatilla. 

Oma maailmankatsomukseni on muutenkin laajentunut huimasti kommenttiboksissa käydyn asiallisen keskustelun tiimoilta. Olette haastaneeet, laittaneet ajattelemaan asioita uudelleen, ja puhkoneet kuplaani jossa elän. Olette myös antaneet vertaistukea ja kertoneet vaikeilla hetkillä, että kaikki kääntyy vielä hyväksi. Olette jakaneet koskettavia tarinoitanne ja antaneet minulle niin hurjan paljon enemmän kuin olisin koskaan osannut kuvitellakaan. 

Kiitos siis, että luette ja olette <3

DSC_4922.jpg

 

Kommentit (8)
  1. Hei ois tosi kivaa kuulla sun ajatuksia ayurvedasta! 🙂 Ite hurahdin siihen kunnolla noin vuosi sitten ja tuntuu, että sen viisaudesta on saanut omaan elämään tosi paljon. Tällä hetkellä menossa loman jälkeinen puhdistuskuuri eli ayurvedinen kitcharipaasto, tekee hyvää 😀

  2. Tosi kiva postaus! Itse koen saavani paljon inspiraatiota blogeista niin kiva kuulla että homma toimii joskus myös toiseen suuntaan 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *