MY DAY IN PICTURES

Kirjoittelinkin viimeksi, että haluan tehdä vielä toisen "päivä kuvina"-postauksen ja eilen tartuin tuumasta toimeen. 

10:20 Herään ja jatkan makoilua sängyssä. Kirjottelen viikonlopun fiiliksiä puhelimen muistiinpanoihin kun en jaksa vielä avata konetta. 

10:40 Katsellaan Frendejä netflixistä ja syödään aamupalaa.  11:15 Alan kirjoittaa postausta ja käymään läpi purjehdusreissun kuvia.  12:30 Siirryn parvekkeelle kirjoittamaan juttua parhaista tyyleistä Summer heatissä, koska sisälläolo ahdistaa. 13:00 Ihmettelen mihin koko aamu on hujahtanut ja laitan toiveikkaana siskolle viestiä: rantsuhommia? 13:30 Sisko tulee hakemaan minut silvolan tekojärvelle.  14:00 Uimista siskon poikien kanssa ja sisustuslehtien selailua.  17:10 Sisko heittää takaisin kotiin. 17:40 Suihkun kautta koneelle. Sen jälkeen sohvalla makoilua ja ruoan syöminen. Aurinko väsyttää ja tekisi mieli ottaa päikkärit. 19:50 Lähdetään kävelemään kauppaan ostamaan pikniktarvikkeita.  20:30 Treffataan ystäväpariskunta Seurasaaren sillalla.  21:00 Mennään meidän vakkaripaikalle ja levitetään viltit sekä ruoat.   21:05 Ruokana on kanafetasalaattia, eri juustoja, ruisnappeja, parmankinkkua ja viikunabalsamicoa.    22:00 Katsellaan auringonlaskua ja suunnitellaan telttaretkeä samalla porukalla.  22:15 Pelataan korttia vielä auringonlaskuun asti.   23:30 Lähdetään kotiinpäin ja nähdään matkalla supikoira. 23:45 Pelataan kotona vielä Quizuppia, johon olen totaalisen koukussa.  1:30  Tehdään vähän iltapalaa ja katsellaan White Collaria. Yhtäkkiä kello onkin puoli 2 ja painutaan pehkuihin.

Kommentit

Saga (Ei varmistettu)

Hei, onko sulla macbook air vai pro? Osaatko sanoa jotain käyttökokemuksista jne...:)

Elisa (Ei varmistettu)

Heii, mulla on Pro! Ja voin kyllä suositella lämpimästi :) Ostin tän viime keväänä ja tää uusin malli on tosi kevyt, joten airiin verratessa en löytänyt kauheesti miinuspuolia.

H (Ei varmistettu)

Oi mistä tuo ihana valkoinen paita on? :)

Elisa (Ei varmistettu)

Se on Meksikosta sellaselta katukauppiaalta :)

Amanda S (Ei varmistettu)

Ihania kesäkuvia! :) Kateellisena täällä luen postauksia, itse olen maannut sisällä kotona ja sairaalassa koko heinäkuun loukkaantumiseni takia. Harmi kun kesäkuussa ei ollut hienoja säitä, olisi ollut kiva nauttia lämmöstä. Rakastan kesää, aina kaikki vaan ei mene suunnitelmien mukaan. Onneksi ensi vuonna on uusi kesä :)
-dooittoday.blogspot.com

Elisa (Ei varmistettu)

Voi harmi!!! Mutta ihana asenne sulla, tulee aina seuraava kesä! <3 Toivotaan että kesä jatkuu pitkään ja säkin pääset edes hiukan nauttimaan vielä!!

Kommentoi