Nolottaa myöntää part 2

Olen jakanut aiemminkin noloja juttuja elämästäni täällä. Mutta noloja juttujahan riittää, joten täältä pesee.

Kun toimistomme vieressä oli viime viikolla 90´s festarit laitoin Spotifyin kiinni, ikkunan auki ja hoilotin täysiä biisejä. Vessaan mennessä tajusin että viereisessä neukkarissa oli palaveri menossa ja kaikki olivat kuulleet loistavat livevetoni. Annoin myötätuntoisen katseen ja jatkoin laulamista vähän pienemmällä volyymilla loppuillan. 

Kuuntelin yhtenä päivänä kuulokkeilla musiikkia ja snäppäilin ystävän kanssa ratikan takaosassa. Yhtäkkiä kisiksen kohdalla se kääntyikin halliin ja tajusin että se on varmasti kuuluttanut siitä oopperan pysäkillä mutta en ole musiikin takia kuullut sitä. En jostain syystä kehdannut huutaa perältä että olen jäänyt sisään, joten painoin vain nappulaa juuri ennen halliin siirtymistä. Kuski avasi hämmentyneenä takaoven ja meikäläinen luikki nopeasti pois. 

Monet lukijoista varmaan tietääkin, että rakastan makkaraa ja varsinkin kylmää makkaraa. Kerran kesällä baarista kotiin pyöräillessäni poikkesin manskun 24h Alepaan ja ostin paketin makkaraa. Söin kaksi niistä suoraan paketista samalla kun pyöräilin kotiin. Eipä ole muuten koskaan maistunut juusto Kabanossi niin hyvältä. 

Olin vanhan koulukaverini luona juhlissa, josta en tuntenut oikeastaan ketään. Olin pukeutunut avoselkäiseen mekkoon, jonka alle olin fiksuna likkana laittanut tanssipuvun, jossa oli myös avoin selkä. Vessaan mennessäni tajusin kuitenkin, että joudun riisuutumaan täysin alasti käydäkseni vessassa. Laitoin sitten mekon lavuaarin päälle, kiskasin tanssipuvun pois ja istuin pöntölle. Huomasin siinä vaiheessa, että vessassa ei ollutkaan lukkoa (olin kääntänyt kahvan ylös ja kuvitellut lukitsevani sen) kun joku avasi oven. En tiedä kumman ilme oli enemmän hölmistynyt, kundin joka ihmetteli miksi olin riisunut kaikki vaatteeni, vai minä joka mietin miten tämän selittää vai selittääkö ollenkaan. Hauskinta tässä on se, että vessan ovi aukesi niin että suurinpiirtein kaikki muutkin jotka juhlissa olivat, näkivät tämän tapahtuman. 

Näitä juttuja olisi varmaan miljoona lisääkin, mutta juuri nyt ei tule mieleen. Höpöttelimme muuten eilen aamulla ensimmäisen podcastin ja sen voi käydä kuuntelemassa täältä. Tällä kertaa esittelimme kukin toisemme, ja ensi kerralla ehkä luvassa jotain painavampaa asiaa!

 

Shirt & Trousers - KappAhl, Bag- Furla, Heels - Nelly, Jewellery - Thomas Sabo

Pictures: Sara Vanninen

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Hihii, kiitos päivän piristyksestä! Voin kuvitella sen tilanteen, kun tyyppi on avannut vessan oven :D

Elisa Lepistö

Hahahah jepp :D ei mitään ylpeimpiä hetkiäni :D

VV (Ei varmistettu)

Dear lord miten upee asu! Tulee mieleen vähän 5 inch and up Sandra :)

Elisa Lepistö

Dear lord! :D Voi kiiitoksia! :)

Juliaa (Ei varmistettu)

Hahhaha, voi ei tota vikaa juttua :'D Ois kyllä mielenkiintoista tietää mitä on jäbä aatellut kun on ovi aennut. Hyvä tuuri kuitenkin, että muut vieraat oli tuntemattomia!

Elisa Lepistö

:D haha no hyvä ja hyvä! Tutuille ois sentään pystynyt selittämään tämän :D

Iiipa (Ei varmistettu)

Ihanaa, rakastan podcasteja! Näitä lisää, mielellään jonkun teeman ympärille. Sulla on ollut hyviä aiheita mental mondays -postauksissa, joten esim. niistä voisi ihan podcasteja tehdä :)
Jos kuuntelet podcasteja, niin mielellään jaa lempparisi myös meille lukijoille!

Elisa Lepistö

Joo meillä on jo aika pitkä lista aiheista mitkä voisi ottaa käsittelyyn. Ainakin itsetunto, rohkeus, kehonkuva, kiusaaminen ja kuolemanpelko tulevat varmasti olemaan aiheina :) En ole oikeastaan itse kamalasti kuunnellut podcasteja, paitsi nyt Saravuota ja Kaarle Hurtigia. Onko sulla ehdottaa joitain hyviä? :)

Bellariina (Ei varmistettu)

HAHAHA repesin, ihan huikee tuo vessajuttu xDDDD

Elisa Lepistö

Hahhahha jepp, ei mikään ylpein hetkeni, mutta naurattaa edelleen!

Kommentoi