NYC week in pics

Reissu alkoi ihan uskomattoman lämpimällä säällä. 
Suunnattiin toisena päivänä Upper East Siden Bloomingdalesille ja käytiin samalla kävelyllä Central Parkissa.

 

Täällä on tullut syötyä kohtalaisen "hyvin". Suomeen palattuani jonkinlainen puhtaan ruokavalion opettelu taas edessä.Kävimme katsomassa ihan huikean stand up shown, josta kirjoitan vielä enemmän myöhemmin.

 

 

Times Square oli aivan tukossa. Kävimme metsästämässä siellä Broadway-lippuja.

 

Uutena vuotena kävimme katsomassa paria livebändiä Lower East Sidella.
Ja pitihän ne Carrien rappusetkin käydä katsomassa. 

 

 

Kommentit

Jonna (Ei varmistettu)

Mahtavia asuja sulla ollut :) näytät huikean hyvältä. Eihän sua erota nykiläisistä lainkaan ;) mut hei miten teidän lippujen metsästys meni? Saitteko ja mihin aikaan menitte jonottamaan? Ajattelin tehdä samoin itsekin huhtikuussa ja olisi kiva kuulla muidenkin kokemuksia.

Elisa (Ei varmistettu)

Voi kiitos Jonna! No aika huonosti meni. Jos ei olisi niin väliä, mihin haluaa mennä, olisi kyllä saanut lippuja. Mutta toi UV vähän sekotti, kun täällä on nyt niiin paljon turisteja. Normaalisti on kuulemma ihan helppo saada hyvät liput 50 dollarilla :) Menee vaan aika aamusta Times Squarelle!

Jonna (Ei varmistettu)

Ai aamusta :D mä olen kuullut, että tunti-pari ennen näytöstä saa niitä halpoja lippuja. No mut hei kiitos vinkistä! Harmi ettei ihan onnistunut. Huhtikuussa on pääsiäinen ja paikka ihan täynnä turisteja, mutta yritys hyvä, kun yksin matkassa, ehkä jostain nurkasta löytyy paikka ;) mitä siis olisitte halunnut mennä katsomaan?

Elisa (Ei varmistettu)

Aijaa :o No en kyllä oo varma! Me kun ei niitä lippuja saatu :D Voi olla että tolla tavallakin onnistuu! Me oltais haluttu nähdä se Rock of ages!

annemi / 52weeksofdeliciousness (Ei varmistettu)

Ihana New York! Hauskaa että osuttiin samaan aikaan sinne :) ja meillä on kamala kaipuu takaisin, mahtava kaupunki! Mitä kautta vuokrasitte asunnon ja oliko hyvä? Me rakastuttiin omaan Brooklynin loftiin palavasti <3

Elisa (Ei varmistettu)

No äläpä muuta sano! Joo tää kämppä on ihan mahtava. Vuokrattiin Airbnb:n kautta ja se tyyppi joka tän meille vuokrasi on ollut ihan superavulias. Se oli jopa ostanut meille jääkaappiin olutta ja valkoviiniä valmiiksi :D awwww. Ihan varmasti kyllä vuokrataan seuraavallakin kerralla kämppä eikä oteta hotellia :) Mitä kautta te löysitte teidän loftin?

annemi / 52weeksofdeliciousness (Ei varmistettu)

Air bnb:stä löytyi meidänkin kämppä, se on kyllä loistava palvelu. Oon kokeillut HomeAwaytäkin mutta Airbnb:llä on parempi valikoima :)

Onpa kiva kun teillä oli myös onnistunut vuokraus ja miten ihana vuokraemäntä! <3

Petra (Ei varmistettu)

Matkakuume nousee näitä kuvia kattoessa! ;) Mulla on Nykin matka huhtikuulle varattuna...

Jonna (Ei varmistettu)

haha, nähdään Petra sit siellä ;)

Elisa (Ei varmistettu)

Oiiii!No pian se tuleekin jo:) täällä on sillon jo ihan lämmin varmaan!

Sarpukka (Ei varmistettu)

En. Kestä. En sua, enkä nykiä. Näytät ihan huippufreesiltä noissa kuvissa. HOT!
Kunhan tältä matkalta selviän kotiin, niin alkaa kyllä säästötalkoot jenkkireissua varten!!!

Elisa (Ei varmistettu)

Voi. Ei. Kiitos kovasti!! :) kyllä sunkin matkakuvat saa aikamoisen matkakuumeen aikaan;)

Saija (Ei varmistettu)

Oon tosi huono kommentoimaan blogeja, mutta nyt piti ihan erikseen kommentoida vaan sen takia, että sä näytät ihan todella tyylikkäältä näissä kuvissa. Wow! Jotenkin tulee aina nopeasti selattua ohi asukuvat ja keskityttyä enemmän sun treeni- ja hyvinvointiaiheisiin juttuihin, koska ne enemmän kiinnostaa, mutta nyt asut oikein hyppäs silmille. Ihana tyyli.

Elisa (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia! :)

reeta (Ei varmistettu)

WAU mitä asuja!! ihana tyyli ja ihania kuvia, oot superkaunis! laita lisää nyki kuvia! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Voi kiitos! Niitä on tulossa ihan varmasti vielä lisää:)

Jenna (Ei varmistettu)

Voi että sulla on ihan mahtava tyyli, tosi inspiroiva! Toivottavasti jatkossakin saadaan nauttia treenijuttujen ohella näistä asuista! En oo pitkään aikaan ehtinyt kunnolla lueskella sun juttuja mut täytyy sanoa, että kyllä on yhtä ihanana pysynyt tämä, niin kivaa luettavaa edelleenkin, enkä edes osaa kuvitella miten hieno tää sun Nycin reissu on ollut, kun kuvatkin jo puhuvat näin hyvin puolestaan, aijjai:--) jatkoa odotellessa!

Elisa (Ei varmistettu)

Kiva kuulla! Nyt on mullakin ollut joku suvantovaihe ollut meneillään blogissa, mutta nyt onkin paljon intoa taas kirjoitteluun:) kiitos kovasti!

hanne (Ei varmistettu)

Sulla on kyllä aivan ihana tyyli, todella persoonallinen ja inspiroiva! Joka kerta ihastelen asujasi, kun niitä tänne laitat. Jotenkin hauskaa nähdä sut "tavallisissa" vaatteissa niiden treenivaatteiden sijaan ;) Ja oi New York. Sinne kun vielä pääsisi. Itse asustelen täällä toisella puolella Jenkkejä, pitää varmaan tehdä joku pikkureissu sinne Nykiin vielä!

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitoksia! :) kiva kuulls että tykkäät! Välillä mä mietin just blogin alkuvaiheissa et ajatteleekohan ihmiset että mä hengailen treenivaatteissa koko ajan ;D ja ehdottomasti nyc tripille! Nää jenkkien sisäset lennothan on tosi edullisia:)

Kommentoi