Olutkoulua ja terveellisiä elämäntapoja

Olen ääripäistä toiseen huitelevaa sorttia ja yritän päästä tavasta eroon. Varsinkin hyvinvoinnin saralla tuntuu että vaihtoehtoja on vain kaksi. Joko täysin ZENmäinen vihersmoothie-treeni-meditaatio-meininki tai jokailtainen terassi-istuskelu ja herkuttelu. Tämän kesän tavoitteeksi olenkin asettanut itselleni sellaisen hyvän balanssin löytämisen näiden kahden välille. Ainakin alku näyttää hyvältä. Olen saanut treeniin ja ruokailuun hyvän rutiinin ja se tulee jo luonnostaan. On kuitenkin ihana käydä myös tuulettumassa, ja nauttia viinilasillinen jos toinenkin. Hyvään elämään kuuluu mielestäni ripaus kaikkea. 

En halua viettää koko kesää lenkkipoluilla ja terveysruokaa kokkaillen. Haluan kuitenkin pitää vireystilani yllä, voida hyvin ja huolehtia kropastani, jotta jaksaa paremmin nauttiakin siitä kesästä. 

Eilen olin Natan kutsumana Albertin pöllössä olutkoulussa ja oli kyllä todella hauska ja opettavainen ilta. Pidän oluesta, mutta oma tietämykseni on ollut todella vähäistä ja mustavalkoista (tyyliin vehnäolut hyvä - IPA paha). Testasimme samalla myös Albertin pöllön ruokalistan, joka oli ihan huikea. Pubiruokaa suoraan naapurin Grönin keittiöstä. Jälkiruoka oli mieletön ja niiiiin kuvauksellinen, etten mahtanut uskoa että sen hinta oli vain 4 euroa. Tällainen olutkoulu on mielestäni ihan hurjan hauska tapa aloitella vaikka iltaa. Hinta on 20 euroa / henkilö ja siinä saa maistaa useampaa eri olutta. 

Eilen siis olutta ja pubiruokaa, joten tänään vähän ulkoilua, treeniä ja jotain oikein terveellistä ruokaa. Balanssi saavutettu! 

I've been struggling to find a balance between healthy lifestyle and socializing, restaurants and sipping wine with friends. I want to have both sides in my life, not one without the other. Yesterday was about learning about beer, and having pub food in good company, so today I might to a little workout and eat some veggies for dinner. 

Pictures of me: Sonja Hannus

Food pictures: Me & Nata

Kommentit

EricaK
EricaK

Eihän tuota raaski syödä!! <3

Elisa Lepistö

No niinpä!!! Oli kyllä todella instagrammattava annos :D

Lindakaa (Ei varmistettu)

Moikka!

Haha ihana lukea tätä! Sun sanat oli kun suoraan mun suusta, koska viime aikoina oon yrittäny tasapainotella just terveys vs joka-päivä-kaljaa välillä. Mutta kyllä se balanssi sieltä löytyy! Pakko myös sanoa kun snäppäsit yhtenä päivänä siitä, että sosiaaliset tilanteet tuntuu jotenkin painavilta ja hankalilta ja taas sait mulle fiilikset, että niinpä. Oon viime päivinä miettiny, että miks sosiaaliset tilanteet tuntuu jotenkin niin raskailta ja nyt huomasin että en mä oo yksin! Ja ihana jotenkin huomata, että vaikka oot aina positiivinen ja iloinen niin sullakin on näitä päiviä, eikä kaikki oo ns "täydellistä" aina.

Elisa Lepistö

Joo ei todellakaan! Siis mulla on senkin kanssa tasapainoilua, kun tykkään olla ihmisten seurassa, mutta oman hyvinvoinnin kannalta tarviin aika paljon sellaista "latautumisaikaa" yksin kotona myös :D Ja sitten kun on paljon menossa, eikä tunnu akkuja päästä lataamaan missään vaiheessa, voi sosiaaliset tilanteet tuntua tosi raskailta!

Kommentoi