Perjantain ilonaiheita

Ai että, se olisikin sitten perjantai! Tänään heräsin jotenkin poikkeuksellisen hyvällä mielellä. Kävimme eilen Väinö Kallion avajaisissa, joka on siis Elannon vanhaan rakennukseen tehty ravintola/brunssipaikka/keikkapaikka/vuokrattava juhlatila. Kun kuuntelin toisen perustajista, Johanneksen puhetta, sain inspiraatiota taas koko vuodelle. Hän on henkilö, joka todella uskoo unelmiin ja muistaa aina myös kannustaa muita tekemään saman. Puheen jälkeen juttelimme ja hän sanoi että joku oli kertonut että intohimo näkyi puheesta. Totesin, että mielestäni Johanneksen intohimo näkyy aina. Paikka itsessään oli UPEA, ja on jotenkin ihanaa että tuollaisia historiallisia rakennuksia otetaan kulttuurikäyttöön.

Tänäänkin on ihan mahtava päivä, sillä meillä on toimiston "avajaiset". Saamme kerrankin siis koko jengin yhtä aikaa paikalle. Tarkoituksena on syödä hyvin, ehkä vähän kilistelläkin ja pelata paria seurapeliä. Sitä ennen menen vähän auttamaan Saraa muuttokaaoksen purkamisessa, sillä he muuttivat eilen viereiseen taloon. Ihan huippua!

Pakko fiilistellä vielä tätä kuvissa näkyvää paitaa, sillä näin sen joskus Zarassa ja ihastuin heti. Yritän kuitenkin nykyään miettiä jokaisen vaatteen kohdalla, että selviäisinkö kuitenkin ilman sitä? No silloin tämä jäi kauppaan, sillä en pystynyt mitenkään selittämään sen tarpeellisuutta itselleni. Mutta kuinkas ollakaan, paita pamahti pitkän ajan jälkeen Kallio kierrättää- ryhmään myyntiin kolmella eurolla!!! 

Sain kun sainkin siis paidan, mutta nyt se on ehtinyt ilahduttaa jo kahta ihmistä. Pelastin sen myös mahdolliselta jätekasalta, joten en voisi enempää olla iloinen tästä. 

Mitä kivaa teidän perjantaihin kuuluu?

Shirt - 2nd hand, Pants - AninebingxGinaTricot, Shoes - Dr. martens, Cap - 2nd hand, Leather jacket - Samsøe samsøe, Bag - Tommy Hilfiger

Pictures: Tomi Taskula

Kommentoi