Poikaystävän pukema

Innostuin Kriseldan "Anna poikaystäväsi pukea sinut -päivä" postauksesta ja haastoin oman poikaystäväni vaatettamaan minut. Luotto oli vahva, sillä meillä on usein hyvin samankaltainen maku pukeutumisen suhteen. Olen muutenkin melko kaikkiruokainen pukeutuja, enkä ota vaatteita liian vakavasti. En siis uskonut, että voisi olla mitään yhdistelmää missä en suostuisi lähtemään ovesta ulos. 

Pidin lopputuloksesta todella paljon, vaikka en olisikaan yhdistelmää itse osannut valita. Poikaystäväni oma tyyli näkyy hyvin asussa, joka on mielestäni vain positiivinen asia. Hänen tyylinsä oli aikoinaan ensimmäisiä asioita, joihin ihastuin. 

Annoin myös kuvien suhteen täyden vallan hänelle, sillä halusin nähdä miten erilainen tulos on kun joku toinen päättää kaiken kuvauspaikasta editointiin. Tämä oli niin hauskaa, että pitäisi toteuttaa sama homma jonkun bloggaajan kanssa ja stailata & kuvata ristiin toisemme. Sitä tulee itse muokattua kuvat aina samaan tyyliin ja valittua samanlaiset kuvakulmat, joten on kivaa välillä vähän sekoittaa pakkaa. 

Mitäs olette mieltä lopputuloksesta? Kolahtaako 70-luvun rokkityyli?

Leather Pants - Tommy x Gigi, Jacket - Rosvo Society, Shirt - boyfriend´s, Hat - Camden Lock Market, Belt - Vintage

Pictures: Tomi Taskula

Kommentit

Emma E (Ei varmistettu)

Sairaan hieno etenkin neljäs kuva! :)

Elisa Lepistö

Se on munkin lempapri! See no evil - vibat :D

Kriselda
Kriselda

Uuu! Ihan mielettömät kuvat! Ja tyyli!! <3

Elisa Lepistö

Kiiitos inpsiksestä postaukseen <3 

MarikaJohannaP
Hey girl

Kuvat ja tyyli on kummatkin ihan järjettömän upeita!

Elisa Lepistö

Välitän kehut kuvaajalle! :) Kiitos!

Kommentoi