Purjevenepäivä

Lauantaina oli jokavuotuisen päiväpurjehduksen vuoro, joka meinasi jo jäädä toteutumatta synkkien pilvien kerääntyessä taivaalle aamupäivästä. Tarkkailimme tilannetta kotoota ja päätimme lopulta huonon sään olevan pelkästään pukeutumiskysymys (eli minun logiikallani pukeutuminen aloitettiin uimapuvusta). Autossa matkalla venesatamaan alkoi konepelti rapista sateesta ja kuvittelin että loppupäivä menee vähän rankemmassa merenkäynnissä sadetakin huppu syvälle päähän vedettynä. 

Kiitos universumin, taivas kuitenkin alkoi repeillä samalla hetkellä kun astuimme purjeveneeseen ja loppupäivän pääsimme nauttimaan mitä ihanimmasta säästä. Koska aamulla säänäkymät olivat olleet niin huonot, oli koko porukka jotenkin erityisen iloisia auringosta. Loppupäivä meni kannella loikoillessa, tuuli hiuksissa ja hymy täyteen mittaansa viritettynä. Ystävät ympärillä ja vanhoja klassikoita toinen toisensa perään kaiuttimista, siinä aika täydellinen resepti hyvään päivään. 

Toivottavasti tänä kesänä pääsisi vielä uudestaan veneelle. <3


 

Kommentit

Mirada (Ei varmistettu)

Ihana postaus, niin kuin sulla aina :) ja Ihana uikkari!!! Mistä se on? Ois kiva nähdä kuvaa siitä edestäpäinkin! Oon kans tykästyny uikkareihin ja edestä aika matalalle avoin malli on suosikkejani, kun ei omaa paljon etumusta niin sellainenkin on tyylikäs :)

Elisa Lepistö

Kiitos! Tää kommentti oli mennyt multa ihan ohi (sori kun vastaan vasta nyt!) mutta uikkari on sellanen merkki kuin Sort of Loser, ja ei ole edestö kovinkaan matala, vaan enemmän sellainen klassinen uikkari. Heidän sivuillaan (tai nettikaupassa) on kuvia edestäpäin myös :) 

Kommentoi