TO REACH A PORT

"To reach a port we must set sail –
Sail, not tie at anchor
Sail, not drift."

Franklin D. Roosevelt

Tämä lainaus tupsahti eteeni muutama päivä sitten, ja löysin siitä sellaista rauhoittavaa viisautta. Halutessaan päästä elämässään johonkin, täytyy ne kuvitteelliset purjeet tosiaan nostaa. Paikalleen jumiutuminen tai päämäärätön ajalehtiminen ei edesauta maalinpääsyä millään tavalla. Ja sitten kun siellä meren myräkässä on sillä mielekuvituksellisella paatillaan, rauhoittaa ajatus siitä, että tämä on ainoa tapa päästä joskus satamaan.

Nyt kun olen maistellut sitä viime päivät, kuulostaa se hiukan kliseiseltä. Niin kai ne suuret ajatukset usein kuulostavatkin. Viisautta siinä kuitenkin on edelleen, jonka takia halusin sen täälläkin jakaa. 

PS. Huomenna tulossa uutisia blogin tulevaisuuteen liittyen!

I found this quote few days ago, and found some great wisdom from it. When you want to reach something, anything, you have to set the imaginary sail in order to get to your goal. If you get stucked or just wander around aimlessly, you won't get anywhere. PS. Tomorrow I will tell some news about the future of this blog! 

Kuva minusta: Sara / Tickle Your Fancy , muut kuvat: minä

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Pakko tulla kertomaan, että blogis on lyhyessä ajassa noussut mun suosikiksini! Hienojen kuvien lisäksi rakastan lukea näitä sun syvällisempiä päivityksiä. Oon ite sellaisessa elämäntilanteessa, että nyt just pitäisi tehdä rohkeita päätöksiä ja kovasti töitä, että pääsee toteuttamaan niitä juttuja mitä on aina unelmoinut tekevänsä ja sun kirjoitukset kyllä tsemppaa eteenpäin! Hyvää reissua Ecuadoriin, täällä päin on noussut kova kuume lähteä tutustumaan Väli-Amerikkaan... All in all kiitos kun jaat kirjoituksias ja kuvias täällä!

Elisa Lepistö

Ihana kuulla!! <3<3<3 Kiitos kovasti kun kommentoit! :)

Kommentoi