Ready for the weekend

Valoa ei meinaa oikein riittää tällä hetkellä mihinkään aikaan vuorokaudesta. Ulkona on jo niin viileää, ettei kuvien otto enää naurata. Päätimmekin kääntää tämän vahvuudeksi ja kuvata asukuvat vähän eri tavalla kuin yleensä. Tukholman Kungsträdgården hotellin yläkerta tarjoili vähän erilaiset puitteet kuvaamiselle. 

Vaikka kuvat ovat pimeyden takia hiukan epätarkempia ja synkempiä tunnelmaltaan kuin normaalisti, pidän näistä paljon. Vähän vaihtelua siihen perusmeininkiin. 

Meillä on tänään toimiston naisten kesken pikkujoulut, jotka Sara on järjestänyt. Päivän kulusta en tiedä vielä muuta, kuin sen että ainakin treenivaatteet ja uimapuku pitää ottaa mukaan. Taitaa olla vähän erilaiset pikkujoulut, kuin mihin on tottunut. 

Nyt pitää kuitenkin mennä etsimään uimapukua tai bikineitä jostain ja lähteä toimistoa kohti, sillä pikkujoulut alkavat jo heti aamusta. Ihanaa perjantaita tyypit!

Leather pants - Tommy x Gigi, Shirt - Free People, Shoes - Ecco

Pictures: Kira Kosonen

Kommentit

Taru Mari
Stuff About

Kivat kuvat! :) Tosiaan tämä pimeys ja kylmyys asettavat haasteita kuvaukselle. Olisi muuten kiva jos kirjoittaisit postausta siitä miten saada syksyisin ja talvisin hyviä kuvia. :D

Elisa Lepistö

Kiitos! Voin kirjoittaa :) en tosin tiedä, onko mullakaan mitään kovin hyviä vinkkejä :D

Kommentoi