Roadtrip to Miami

Hyppäsimme aamulla aikaisin autoon ja suuntasimme kohti South Beachia. Kuusi ja puoli tuntia myöhemmin saavuimme vihdoin Miamiin. Olin täällä viimeksi 19-vuotiaana ja voi pojat että näyttää paikka erilaiselta. Oikeastaan tämä on kaikkea sitä, mitä Miamilta voikin odottaa. Yhdestä pääkaduista tulee hiukan mieleen Losin Hollywood boulevard. Paljon turisteja ja paljon liikkeitä ja ravintoloita turisteja varten.

On silti kivaa olla jossain, missä on vähän pöhinää. Ihmisiä on paljon liikkeillä, vaikka onkin maanantai-ilta ja joka paikassa riittää sopivasti kuhinaa. Rauhallisen ja seesteisen New Port Richeyn jälkeen pieni meininki tekee enemmän kuin hyvää. Ei tämä silti mikään lempipaikkani ole, mutta varmasti hauska muutaman päivän pyrähdys.

Matkustaminen väsyttää kyllä ihmeen paljon, vaikka se tarkottaisikin vain muutamien tuntien autossa istumista. Kävimme syömässä äsken suloisessa italialaisessa suuret pasta-annokset ja kumosimme palanpainikkeeksi pullon punaviiniä. Nyt makaamme hotellissa vatsat pullollaan ja silmäluomet meinaavat painua kiinni kokoajan. Ehkäpä vielä tuijotellaan muutama sarja sängyssä makoillen ja sitten aikaisin unten maille. Palataan huomenna paremmalla energialla!

We did a roadtrip to South Beach, Miami and we're going to spend few days here. I've been here 9 years ago and the place looks a lot different. The place might be the same and I've changed. It's fun to be around people after spending weeks in quite and calm New Port Richey. We spent the evening in a cute italian restaurant and now we're all super tired. I think it's time for few episodes of Lie to me, and then it's bedtime! 

 

Kommentit

Laural
Terkkuja Berliinistä

Aah ihana valo! Olisipa kesä : )

Elisa Lepistö

Joo tää on kyllä jotenkin erityisen ihanaa tähän aikaan vuodesta! Toivottavasti Suomessakin on aurinkoisia päiviä :)

sssonjam (Ei varmistettu)

Noi maisemat <3

Kommentoi