Sharing is caring

Olen lähiaikoina löytänyt uutta luettavaa blogimaailmasta ja ajattelin vinkkailla teillekin näistä, mikäli eivät ole teille entuudestaan tuttuja. Blogeja kun nykyään on miljoonia, ja joskus huomaa jääneensä lukemaan niitä samoja vanhoja vuosiksi, vaikka kirjoittajan tai oma elämäntilanne ja mielenkiinnon kohteet olisivat muuttuneet kovastikin tuona aikoina. 

Sannilla on aivan ihana tapa kuvata arkea ja elämää muutenkin. Blogista lähtiessä on aina sellainen ihana lämmin ja vähän onnellisempi fiilis. Ei pintaliitoa, vaan juuri sitä ihanaa koti-arkea ja perusjuttuja kauniisti kuvattuna. Myös kuvat ovat ihanan seesteisiä ja harmonisia. 

Suvi Höydén, huh huh! Mitä tästä osaisi sanoa että blogin upeus tulisi selväksi? Kuvat ovat jotain ihan järkyttävän siistiä ja saavat ainakin oman leukani tipahtelemaan auki joka kerta blogiin klikkaillessani. Niin tunnelmallisia juttuja eri reissuilta ja maagisia hetkiä ikuistettuna upeisiin kuviin. Suvi kertoo myös todella hyviä konkreettisia vinkkejä, kuten tässä postauksessa joka käsittelee tähtikuvausta. Tätä haluan ehdottomasti kokeilla mahdollisimman pian!

Javs-blogiin törmäsin vasta viime viikolla ja siis herranjestas, miten hienoja kuvia! Jokainen otos on kuin suoraan muotilehden sivuilta. Tämä on todella kaukana niistä ensimmäisistä muotiblogeista, joissa kuvat otettiin digikameralla peilin kautta eteisen peilin edessä. Ja pelkästään hyvällä tavalla! 

 

Oletteko te törmänneet johonkin blogiin lähiaikoina, joka on vienyt mennessään? Kommenttiboksiin saa jakaa vinkkejä omista lemppareista :)

Kommentit

Milla / Päivitän (Ei varmistettu) https://paivitanblog.wordpress.com

Itse olen lukenut vain muutamaa blogia oikeasti ahkerasti. Ne samaiset blogit ovat olleet listallani jo useamman vuoden. Kuten esim tämä sinun blogisi! :) Näistä muutamista blogeista huokuu juuri sitä oikeaa fiilistä.

Elisa Lepistö

Mulla on ollut vähän sama! Nyt vasta lähiaikoina olen löytänyt näitä ihan uusia blogeja lukulistalle :)

Sanni Trishin (Ei varmistettu) Http://sannitrishin.bellablogit.fi

Eiiii, ihana sinä <3
Ja kiitos.
Sain tästä nyt itsekin kaks uutta blogia luettavaksi.

fiiaemilia (Ei varmistettu) http://rantapallo.fi/fiiaemilia

Useimmiten tulee luettua niitä samoja vanhoja blogeja, ihan tottumuksesta. Mutta aina välillä löytää jonkun uuden jonkun toisen blogin tai Instagramin kautta. Yksi mun uusimmista löydöistä on annievelina.com! Tapasin Annin sattumalta Byron Baylla hetken aikaa sitten, Anni kun tarjoutui ottamaan musta ja mun kaverista kuvia. Nyt oon seuraillut Annin blogia jo hetken, taitava kuvaaja!

xx Fiia

Elisa Lepistö

Niinhän se on! Ja tavallaan kivakin, kun tulee sellainen olo että tuntee bloggaajan, niin ei sitten haluakaan "hylätä" sitä, vaikka mielenkiinnon kohteet kuinka muuttuisivatkin. Mutta hei loistava vinkki, kiitos! Menin heti lueskelemaan :)

Suvi H (Ei varmistettu) http://www.suvihoyden.com

Voi vitsit kiitos ihanista sanoista ja linkkauksesta :) mulla on ollu koko kevään hyvä flow päällä kuvien kanssa ja tämmönen aina lisää innostusta entisestään! Ja teikäläisen tähtikuvia odotellessa.<3

Elisa Lepistö

Kiitos sulle! Hyvä flow näkyy todellakin! Keep up the good work! <3

Kommentoi