THE SILVER ELEMENTS

Olen aiemminkin kertonut, kuinka rakastan uniikkeja koruja. Sen takia ostan mielelläni niitä ulkomailta ja suoraan ihmisiltä, jotka ovat korut tehneet. Mielestäni on ihanaa tietää, että koru on täysin ainutlaatuinen. En ole koskaan innostunut perus koruliikkeiden tarjonnasta, sillä usein korut tuntuvat jotenkin persoonattomita. Sen takia olinkin innoissani tutustuessani boheemiin korumerkkiin nimeltä The Silver Elements. 

Jokainen koru on käsin tehty, ja uniikki. Ihastuin varsinkin sormuksiin, jotka ovat todella näyttäviä ja oikeita katseenvangitsijoita. Koruihin ja niissä käytettyihin kiviin liittyy myös symboliikkaa. Nettisivuilta voi lukea siitä, mitä tietty kivi symboloi. Esimerkiksi kvartsia on käytetty monissa koruissa ja siitä kerrotaan näin: "Quartz is a stone of clarity which dispels negativity and clears away negative energy. It is powerfully protective. Quartz enhances spiritual growth, spirituality and wisdom. Because it clarifies thought processes and emotions, it can increase inspiration and creativity. It can also help particularly with concentration, studying, and retaining what one learns. Quartz is also a stone of harmony because it balances energies, and is even helpful in romantic relationships. It enhances energy by absorbing, storing, amplifying, balancing, focusing and transmitting. It channels universal energy. Quartz also enhances thoughts, as they are a form of energy. Quartz is also good for energizing other crystals.”

 
Juttelin korujen suunnittelijan Natalia Martin kanssa ja hän kertoi etsivänsä edustajaa Suomeen. Mikäli en olisi suuntaamassa ulkomaille, olisin ehdottomasti ollut kiinnostunut itse tästä. Jos sinä kiinnostuit, ja haluaisit työskennellä korubrändin kanssa, voit olla yhteydessä häneen sähköpostilla: thesilverelements@gmail.com. Sain  myös alennuskoodin kaikille lukijoille. Kun lisäät ostokseen koodin ELISA, saat 15 % alennusta koruista. 
 
Ihanaa alkavaa viikkoa! 

Kommentit

emppis (Ei varmistettu)

Heippa! Onpa kauniita kuvia..:)

Kysymykseni ei kuitenkaan liity koruihin, vaan joskus aiemmin mainitsemaasi podcast/haastattelu-sivustoon, josta kuuntelit usein lenkkien aikana eri clippejä - mikä se mahtoi olla? Yritin etsiä sitä nimittäin kauan ja lopulta jossain sivulla 38 selatessani kyllästyin:D En tiedä johtuiko siitä, että käytin sivustoa puhelimellani, mutta haku-mahdollisuudet ja tagit ovat hieman hankalia cosmon sivulla :( tämä siis myös yleisenä huomiona, ainakin mitä vertaa ennen esim blogspotin tapaan avata kuukauden postaukset auki otsikko-listoineenkin.

Elisa (Ei varmistettu)

Hei! Kiitos ! :) Ja joo, haku on tosi hankalaa täällä :/ Laitan infoa eteenpäin! Hmmm, varmaan YLE-puhe on ollut kyseessä. Sieltä olen kuunnellut ainakin paljon esimerkiksi Jari Sarasvuon monologeja. Sen lisäksi olen kuunnellut Sound Cloudista esimerkiksi Kaarle Hurtigin haastatteluja eri ihmisistä. Ne on tosi mielenkiintoisia, koska ne on usein vähän pidempiä!

jopu (Ei varmistettu)

Mistä tuo ihana takki on? :)

Elisa (Ei varmistettu)

Hei jopu! Se on Nycistä toissa talvena :/ En muista edes kaupan nimeä valitettavasti!

Kommentoi