SISÄLTÄ PÄIN KUMPUAVA ONNI

”Sä olet kyllä ollut jotenkin niin paljon onnellisempi täällä”, sanoi poikaystäväni tänä aamuna kun söimme aamiaista. Ja vaikka koen olevani aina melko optimistinen, iloinen ja keskittymään positiivisiin asioihin, huomaan kyllä, että täällä on jotenkin vielä rennompi olla. Pienet asiat eivät paina kun aurinko paistaa joka päivä, jalat voi käydä halutessaan hautaamassa hiekkaan tai kastamassa mereen ja aamupalaksi saa nauttia tuoretta mangoa. 

Vaikka eihän noilla ulkoisilla seikoilla ole mitään tekemistä oikeastaan sen sisältä kumpuavan onnellisuuden kanssa. Kuitenkin sellaiset arkiset pienet käminän aiheet ovat jollain ihmeen kaupalla tuntuneet poistuneen elämästä ainakin hetkeksi. En oikein edes muista, miltä tuntuu se, että ärsyyntyy toisen jättäessä vessanpöntön kannen ylös. Tällä hetkellä se tuntuu ihan kummalliselta ajatukselta. Ei siitä kuitenkaan ole kauaakaan, kun aamu saattoi olla pilalla jonkun noinkin typerän asian takia. 

Se, että en huomaa ympärilläni noita ärsytyksen aiheita, ei tarkoita etteikö niitä varmasti olisi ihan yhtä lailla edelleen. Jostain syystä tämä rannalla asuva versio minusta osaa kuitenkin suhtautua niihin rennommin. Haluan pitää mukanani tämän uuden, sisältäni löytämäni rauhan ja pitää sen matkassa, minne ikinä matkustankin. Sillä tämä leppoisampi minä on paljon mukavampaa seuraa myös itselleni. 

Ainakin sen koetan pitää mielessäni paremmin, että mitä enemmän suuntaa mielensä ja ajatuksensa niitä asioita kohti, joita haluaa tehdä ja vähemmän niihin, jotka tuntuvat raskailta ja joista haluaa eroon, sitä vaivattomammin pääsee niiden mukavien asioiden pariin. En halua siis keskittyä epäolennaisuuksiin tai jäädä kiinni ajatuksiin, jotka vievät minua poispäin päämääristäni tai tuovat huonoa energiaa ympärilleni. 

Tällä hetkellä tuntuu, kuin olisin uudelleen rakastunut kaikkeen, mitä minulla jo on. Ja rakastuneena huomaa ympärillään helposti kaikkea muutakin mukavaa. Tämä tuntuu juuri sellaiselta polulta jossa haluankin olla, ja joka vie varmasti johonkin ihan maagiseen paikkaan. 

Kommentit (2)
  1. Tulee ikävä niitä aikoja kun asui muutaman kuukauden ulkomailla ja pystyi työpäivänä nauttimaan lounaan varpaat hiekassa <3 olin aina yhtä hämilläni että onko tämä teidän ”arkea”. 🙂 terkkuja pakkasesta

  2. How wonderful you are so happy there! Love the beautiful pictures <3

    xx from Bavaria/Germany, Rena

    <b><a href=”http://dressedwithsoul.com/”>www.dressedwithsoul.com</a></b>

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *