SportSetter.fi

Tutustuin tänään niin upeaan juttuun, että oli pakko tulla heti kirjoittamaan siitä teille. Uskon, että teistä moni innostuu ideasta yhtä paljon kuin minä! Kyseessä on nimittäin täysin uudenlainen tapa liikkua. Rakastan itse uusien lajien kokeilua, mutta liian harvoin tulee kuitenkaan tehtyä sitä. Jotenkin se vaatii aina sen tietyn selvittelyn ja hakemisen, missä jotain uutta kannattaa kokeilla ja usein se jää kokonaan ajatuksen tasolle. Välillä kuntosalin rinnalle kaipaa erilaista liikunnan riemua arkeen.  SportSetter.fi on uusi firma, joka mahdollistaa tämän ja vielä todella kivalla tavalla. Tarvitset vain ennakkoluulottoman asenteen ja halun liikkua uudella tavalla.  SportSetter.fi- sivuston kautta pääset kokeilemaan uusia lajeja todella helposti ilman minkäänlaista sitoutumispakkoa. Voit rekisteröityä heidän sivuillan esimerkiksi Facebookin kautta. Rekisteröitymisen yhteydessä kerrot kuntotasosi ja vähän niitä juttuja, mitä liikunnalta haluat. Profiilisi perusteella, sinulle lähetetään kuukausittain 4 sisäänpääsypassia hyvinvointi- ja liikuntapalveluihin.
 Lajeja, fasiliteetteja ja palveluja on vaikka kuinka paljon erilaisia ja tarkoituksena on löytää juuri sinulle oikea tapa liikkua ja voida hyvin. Hinta on vain 29,99 euroa kuukaudessa (tai 23,99€ kestojäsenyys), ja halutessaan yhden passeista voi vaihtaa kuukauden kuntosalikorttiin! Siis puolet halvempaa, kuin monet kuntosalikortit itsessään. 

 

Kuulostaako hyvältä? Täältä pääset lukemaan lisää ja samassa osoitteessa voi myös liittyä. Olen itse todella innoissani tästä. Teimme tänään minulle profiilin ja nyt odottelen, minkä lajien pariin minut laitetaan ensimmäiseksi. Sivuilla voi muuten myös muodostaa tiimin ystävän tai kumppaninsa kanssa ja liikkua yhdessä. Palvelu kehittyy vielä kokoajan ja lisää kumppaneita ja kaikkea muuta jännää on vielä tulossa.
Edit: unohtui sanoa, että SportSetter toimii tällä hetkellä vain pääkaupunkiseudulla! . 

Kommentit

Riikka (Ei varmistettu)

Kuulostaa hyvältä, pitääkin tutkia tarkemmin tota sivustoa :)

Essi (Ei varmistettu)

Oho kuulostaa liian hyvältä! Täytyy mennä tutkailee. Onko se riippumaton omasta asuinpaikasta? :)

Elisa (Ei varmistettu)

Toi on valitettavasti ainakin toistaiseksi vaan pääkaupunkiseudulla! :/

Marja (Ei varmistettu)

Vau! Aivan mahtava idea. Taidanpa värvätä kaverin ja liittyä. Kiitos vinkistä!

Elisa (Ei varmistettu)

Jee! Suosittelen :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Tuo toimii vain Helsingissä...

Elisa (Ei varmistettu)

Hyvä huomio! Tai pääkaupunkiseudulla. Korjasin sen nyt tekstiin!

emppu (Ei varmistettu)

Ihan loistava juttu! pitää varmaan houkutella mies ja kaverit messiin;)

Elisa (Ei varmistettu)

Todellakin! Mun mielestä toi on vaan niin loistava juttu!:)

Riikka (Ei varmistettu)

Voih kun toimis täällä Tampereen päässäkin! Kuulostaa nimittäin tosi kivalta. :)

Elisa (Ei varmistettu)

Niin :/ ehkä joskus tulevaisuudessa! Yritys on vielä nuori, pitää vinkata, että kiinnostuneita varmasti löytyy muualtakin Suomesta :)

Jenna (Ei varmistettu)

Joensuuhun tuollainen kans!!

Elisa (Ei varmistettu)

Pitää toivoa, että he laajentaisivat koko Suomeen ;)

Jenny (Ei varmistettu)

Siis mulle jäi epäselväksi että mitä tuo yks passi tarkottaa? Yhtä treenikertaa vai?

Elisa (Ei varmistettu)

Periaatteessa kyllä, se voi olla esimerkiksi saunajoogatunti, squash-pelikerta, boulderrointia tai vaikka fustra personal trainer tunti. Melkein siis mitä vain! Ja sillä passilla pääset sitten kokeilemaan tätä kyseistä lajia.

tuijavee (Ei varmistettu)

"Halutessaan yhden passeista voi vaihtaa kuukauden kuntosalikorttiin". Mitkähän salit mahtavat tehdä yhteistyötä sportsetterin kanssa? Mietin vain, että mikäli yhdellä passilla pääsee esim. johonkin suureen kuntokeskukseen, niin onhan se super paljon halvempaa kuin keskusten normaali kk-hinnat! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Hei! Heillä on useampia partnereita myös kuntosaleissa JA kokoajan tulee lisää yhteistyökumppaneita yrityksen ollessa vielä nuori. Ja tuo pointti on ihan totta. Onhan osa liikunta center:eistä 70-100€ ovh... Sehän on mieletön etu. Toi fustran personal trainer tuotekin on €109 euroa.. Ja sportSetterillä sitäkin on mahdollista päästä kokeilemaan!:)

Saija (Ei varmistettu)

Vau, kuulostaa tosi mielenkiintoiselta! Taidan kokeilla itsekin. Ja blogiin saa tästä superjännää kirjotettavaa! Kiitos, kun jaoit tän vinkin!

Elisa (Ei varmistettu)

Suositterlen lämmöllä! :) Eipä mitään! :)

Elisa (Ei varmistettu)

*Suosittelen :D

Kommentoi