SUIT UP

Olen tänä syksynä hurahtanut kaikkiin tällaisiin 70-luvun väreihin. Normaalisti syksyllä on kiinnostanut lähinnä viininpunainen ja harmaa, mutta nyt kaikki hiukan "likaiset" värit tuntuvat herättävän huomioni. Myös väljyys ja kaikki oversize- vaatteet tuntuvat sellaisilta, joihin haluan itseni kietoa, kun lämpömittarit alkavat painua alaspäin. Väljissä vaatteissa on myös se plussapuoli, että voi pukea tällaiset korot, ilman että tulee liian laittautunut olo. 

Kävimme Saran kanssa sunnuntaina pyörähtämässä Verkkokaupassa hetken mielijohteesta. Se on kyllä sellainen aarreaitta! Se on vähän samanlainen paikka kun Ikea, että tyhjin käsin on vaikea lähteä kotiin. Ostin kaikenlaista hyödyllistä matkaa varten, ja vihdoin myös kauan himoittelemani GOPRON!

Nyt on ihan uudet vehkeet myös videoiden kuvaamiseen, joten toivottavasti niitä nähdään täälläkin enemmän jatkossa. Reissuissa on niin kiva olla videokamera mukana, jotenkin ne muistot jäävät elämään paljon paremmin kuin vain kuvissa. 

Takki- Monki, Housut - Monki, Paita - COS, Laukku- Kooples, Kengät - Nelly

Kuvat: Sara / Tickle your fancy

*sis. mainoslinkin

Kommentit

Jennu (Ei varmistettu)

Upeita kuvia!! Aivan kuin suoraan jostain muotilehdestä! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Voi kiitos Jennu! Toi Sara on kyllä ihan velho ton kameran kanssa :)

Lotta (Ei varmistettu)

Vaatteet itsessään eivät kyllä minua sytytä, mutta kuvat ovat kyllä aivan loistavia!

Heidi (Ei varmistettu)

Todella tasokkaita kuvia. Kuvaajalla selkeästi silmää. Vaatteet puolestaan ovat (anteeksi vain) todella hirveitä, mutta malli kuitenkin nätti :)

Katariina (Ei varmistettu)

Luin aktiivisesti blogiasi sen alkuaikoina, kunnes jostain syystä blogien lukeminen ylipäänsä hiipui. Nyt löysin blogisi uudelleen - ja mitä ihmettä? Minne ovat kaikki treeni- ja ruokapostaukset hävinneet? Nykyään blogistasi välittyy aika lailla väsynyt ja rahanahne kuva, sillä entisten hyvinvointia käsittelevien postausten sijaan täällähän on nyt pelkästään pinnallisia matkapostauksia, tuoteyhteistyöpostauksia sekä silloin tällöin jotakin mukasyvällistä liibalaabaa kehystettynä tekstiin liittymättömillä kuvilla, joissa keikistelet yhteistyöfirmojen vaatteissa. Harmi, ettei tämä blogi ole enää omaan makuuni, sillä kuuluit pitkään lempparibloggareihini aikoinaan.

Ipe (Ei varmistettu)

Vau mitä kuvia!!!

Ihmettelevä (Ei varmistettu)

Kommentoin joitakin päiviä sitten postaustasi, mutta jätit kommenttini julkaisematta. Kehottaisin opettelemaan kestämään kritiikkiä, etenkin kun kommenttini ei kyllä ollut mitenkään loukkaava. Totesin vain vaatteiden olevan hyvin rumia, mutta kuvia kehuin kuitenkin hyvin otetuiksi ja upeiksi. Ymmärtäisin julkaisematta jättämisen ehkä, mikäli kommentin kritiikki olisi kohdistunut suoraan omaan ulkonäköösi esimerkiksi. En pidä Didem-bloggaajasta, mutta hänellä sentään on itsevarmuutta julkaista myös postauksiaan hyvinkin voimakkaasti kritisoivia kommentteja. Ja myös suosikkini Minna Somero on antanut kommentin, jossa joku idioottimainen lukija kommentoi Minnalla olevan selluliittia, näkyä. Miksi siis sinun asuasi ei saanut kommentoida?

Elisa (Ei varmistettu)

Hei ihmettelevä, kommenttisi ei tosiaan ollut lainkaan loukkaava, eikä se ole jäänyt tarkoituksella julkaisematta. Nyt on ollut vain niin hurjaa hässäkkää, että suuri osa kommenteista on jäänyt julkaisematta. Valitettavasti Cosmon sivuilla täytyy aina käydä koneella erikseen klikkaamassa jokainen kommentti näkyväksi, jonka takia joskus kiireen keskellä näin unohtuu tehdä. En ole ikinä jättänyt yhtään kommenttia blogistani julkaisematta (ainakaan tarkoituksella) joskus siinä vain menee tovi :)

Kommentoi