Taidegalleriatorstai

DSC_6491.jpg

Vietimme torstai-illan vanhalla kotikadullamme Ludlow Streetilla Lower East Sidella nyciläisen ystävämme kanssa. Alueella on monia eri taidegallerioita ja niissä on yleensä torstaisin uuden näyttelyn avajaiset. Tarjoilla on viiniä tai olutta, paikalla on artisti itse ja kutsuvieraita, joskus on myös musiikkiesityksiä. Kun olimme menossa vanhalle kämpällemme, näimme Ryan Bockin näyttelyn avajaiset Macie Gransionin galleriassa ja päätimme mennä sisään. Tilaisuus oli vain kutsuvieraille, mutta ystävämme kertoi, että jos on pukeutunut uskottavan näköisesti ja näyttää siltä, että kuuluu sinne, on tuskin mitään ongelmaa sisäänpääsyn kanssa. 

Gallerian alakerrassa oli tosiaan tarjoilua, tiivis tunnelma, paljon nuoria artistin ystäviä ja bändi soittamassa. Kaiken kaikkiaan todella hyvä tunnelma ja hyvä meininki. Kävimme vielä parissa muissakin avajaisissa ja täytyy sanoa, että harmittaa ettei tätä tullut harrastettua enemmän silloin kuin asui täällä. Jos satut olemaan New Yorkissa joku torstai tekemistä vailla ja olet taiteen ystävä, tee gallerirundi Lower East Sidella! 

Kuvat räpsimme taas superkiireessä ennen illanviettoon lähtöä, mutta joku siinä New Yorkin valossa on niin maagista, että jokainen ruutu tuntui onnistuvan. Ja voi syynä olla myös tuo ystäväni vaatekaappi, joka on täynnä vaikka mitä aarteita. Sen takia taas miljoona kuvaa 😀

We spent thursday evening at the lower east side visiting the art gallery openings with our friend from New York. We had so much fun! First we were in Macie Gransion, checking Ryan Bock exhibition. It was really good, and we enjoyed the atmosphere and the live band a lot. If you’re an art lover, I really recommend to do a litlle art gallery hunting on thursdays, when the exhibitions normally open. 

nyc5.jpg

Nyc.jpg

DSC_6480.jpgDSC_6515.jpg

Nyc2.jpgNyc1.jpg

DSC_6481.jpg

 

Nyc3.jpg

nyci.jpg

DSC_6534.jpg

Pictures: Tomi Taskula

 

Kommentit (17)
  1. Ihana asu! Jäin vain tuijottamaan tuota hattua, ja miettimään, sopisiko tuo edes kellekään muulle. Heh!

    – toimii!

  2. Oooh mikä inspis näistä kuvista syntyi! Ihan täydellinen lookki ja mielettömät kuvat!!

    1. Voii kiitos Vivi! 🙂 Ihana kuulla!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *