Tänään on se päivä!

Vuosi sitten samoihin aikoihin pohdin sitä, kuinka kesä alkaa olemaan kulman takana. Jos nyt puhutaan siitä jokavuotisesta rantakunnosta nimittäin. Valehtelisin jos väittäisin itse urheilevani vain sen hyvän olon takia. Yhtään sitä hyvää fiilistä väheksymättä, kyllä toinen suuri syy terveellisiin elämäntapohin on se että niiden avulla viihdyn omassa vartalossani. Mielestäni kesäkuntoprojekteissa ei ole sinänsä mitään vikaa. Haluan itsekin olla kesäisin paremmassa kunnossa, kun talvisin. Ainoa ongelma mikä näissä on, on aikataulutus. Siihen havahdutaan yleensä viikkoa paria ennen rantakelejä. Sanomattakin on selvää, ettei niin lyhyessä ajassa ole mahdollista tehdä kovin suuria muutoksia terveellisellä tavalla. Sen takia toivon kaikkien jokavuotisten kesäkuntoprojektilaisten aloittavan tänään! Sain itse tällä viikolla blogin kautta kahdet Triangl-bikinit, joita olen fanittanut siitä asti kun ensimmäiset sellaiset bongasin Instagramista. Bikinit tulivat kreivin aikaan muistuttamaan, että kyllä ne hellekelit tulee tänäkin vuonna.Mitäpä siis jos tänään jo potkaistaisiin käyntiin nämä biitsibody-haaveet ja aloittaisimme kevyesti vaikkapa pitkällä sunnuntaikävelyllä?

 

I got these amazing Triangl-bikinis last Thursday and they reminded me that actually summer comes pretty soon! They are just the motivation that I need to start working on this year's beach body. If you are planning to do the same, start today. Go for a long Sunday walk, or make a super healthy dinner :)

Kommentit

ainor (Ei varmistettu)

Ooih! Oon kans fanittanut noita bikinejä hyvän tovin..Aivan ihania! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Niin on! Yksinkertaisia, muttei tylsiä :)

Hanna (Ei varmistettu)

Oi nuo bikinit ovat kyllä ostoslistalla kesää varten. Ja totta, kesäkunnon eteen on alettava tekemään töitä tässä vaiheessa ;)

Elisa (Ei varmistettu)

Joo ne on kyllä niin ihania. Nyt katsoin just että sinne oli tullut kaikkia eläinprinttejä:)

nennae (Ei varmistettu)

Aaaaivan ihanat!! Rakastuin kans noihi ylempiin bikineihin ja haluun ne!! Mutku en oikee tiiä minkä kokoset miu pitäs tilata :(( (jos rintsikois on 70D) minkäs kokonen tuo alaosa on :)

Elisa (Ei varmistettu)

Heyy, ne voi tilata eri kokoa (siis alaosan ja yläosan). Itse otin XS:t kummastakin ja toi yläosa oli aika napakka. Mutta siellä oli sellanen kokotaulukko mistä voi vähän katsoa mikä olisi lähinnä omaa kokoa.

nennae (Ei varmistettu)

Joo no mie vähä kattelinkin niitä kokotaulukoita, mut mietityttää vaa jos kattoo ns niiku vaik tost taulukosta kuppikoon mukaa ni sit se menee jo hirveen isonkuuloseks se koko, hitsiku noista eioo laitettu mitään ympärysmitoista :( minkä kokonen se xs on niiku ympärykseltää :/

Elisa (Ei varmistettu)

Se on melko kireä, siis tossa ylemmässä mallissa. XS vastaa ehkä jotain 60-65 ympärysmittaa?

Marina (Ei varmistettu)

Hmm, taitountia. Upeaa! Itse kleoikin joskus muinoin muodostelmaluistelua. Kestin site4 alle vuoden.Mutta taitouinnissa on jotain salaisesti kiehtovaa, ehke4 juuri siksi ette4 se on niin pf6hkf6e4. Tulee mieleen jokin 50-luvun kotirouvien ja Pohjois-Korealaisen joukkovoimistelun kelluva ristisiitos. Site4 ei vain koskaan ne4e misse4e4n. -Milla

milpu (Ei varmistettu)

Asiaa! :) ite aina aloittanut liian myöhässä - nyt todellakin aion alottaa sen kesäkunnon hankkimisen jo nyt! Tai tällä viikolla se alkoikin jo, jipii :) sieltä ne rantakelit kohta tulee <3

Elisa (Ei varmistettu)

Loistavaa Milpu! :) Näin juuri!

enri (Ei varmistettu)

Oot ihan oikeessa!:)
Haluisitko tehä muutaman päivän tai viikon ajalta ruokapäiväkirjaa? Alkaa vähä hämeärtyä tää oma ruokarytmi ja tarvis vähä moyivaatiota... :D

Elisa (Ei varmistettu)

Heips! Ensi viikolla on tulossa postausta ruokailusta:) Oon superhuono tekemään ruokapäiväkirjaa kun aina unohdan merkata, mutta siitä varmaan saa vähän käsitystä, miten yleensä ruokailen.

annika (Ei varmistettu)

Osaatko yhtään neuvoa mitä/millain kannattaa syödä jos rantakunnon lisäksi haluaa myös pudottaa painoa n. 10kg :) käyn urheilemassa 3-5krt viikossa enkä kauheasti syö enää karkkia mutta ilmeisesti sitten muuten vaan liikaa kun paino ei putoa :D

Elisa (Ei varmistettu)

Moi! Mä kirjoittelen tällä viikolla syömisestä vähän laajemmin. Eikai siihen ole mitään yhtä keinoa, mutta itse ehkä lisäisin kasviksia joka aterialle ja korvaisin niillä pastan, riisin ja vaalean leivän :)

Sonju (Ei varmistettu)

Moikka! Tämä ei nyt varsinaisesti kesäkuntoon liity, mutta osaisitkohan vastata tälläiseen kysymykseen: pystyykö ketoositilassa kasvattamaan lihasta (ja polttamaan rasvaa)? Jossain blogissa luki, ettei näin pysty tekemään, mutta sitten toisilta sivuilta löytyi päinvastaista tietoa.

Elisa (Ei varmistettu)

En osaa sanoa itse, mutta mielestäni Aino kirjoitti juuri tästä. Kannattaa käydä lukaisemassa! A-rou.fitfashion.fi :)

Inna (Ei varmistettu)

Kiitos tästä postauksesta. Exactly what I needed. Nyt menee karkkipussin suu kiinni ihan oikeasti, tiedän että muutama kilo laardia pitäis hävittää, ja normaalipainoisena se ei siinä kahdessa viikossa lähde, niin miksi sen aloittamisen kanssa pitää vitkutella ja vitkutella? Keskiviikkona on InBodykin sopivasti, pidettäköön sitä vaikka alkumittojen ottamisena. Vyötärönympäryksen mittaan joka tapauksessa aina maanantaisin. Nyt ei mitään laihistelua ja keikistelyä enää peilin edessä, koska en siltä kuitenkaan normaalitilanteessa näytä. Ny piru vie tehdään tästä kropasta sellainen, ettei tarvii laihistaa!

Elisa (Ei varmistettu)

Hienoa! Ja haha itsensä huijaaminen on kyllä pahinta :D teen sitä itsekin!

Eps (Ei varmistettu)

Miten näytät aina noin ihanan ruskettuneelta (tai siis ei tässä postauksessa ihan hirveästi näy mutta edellisissä ;D) ? Käytätkö jotain itseruskettavaa? Saa nimittäin suositella, oon niin kyllästynyt talvikalpeuteen

Elisa (Ei varmistettu)

Hihii, joo käytän sitä Doven asteittain "päivettävää". Ihan itseruskettavat on jotenkin liikaa mun iholle, mutta tosta tulee ihan elävän näköiseksi:)

Rosie (Ei varmistettu)

Bikinit näyttää todella hyvältä! Istuuko ne kuitenkin ok, vaikkei olkaimia saa säädettyä, siis tossa toisessa mallissa?

Elisa (Ei varmistettu)

Ne on aika naftit, mutta varmaan kastuessa ihan sopivat!

Neppari (Ei varmistettu)

Kiitos uudesta bikinikauppa -vinkistä! Olen niin kyllästynyt samoihin vanhoihin nettikauppoihin missä bikinitarjonta on lähes aina surkea, tämä vaikuttaa freshiltä!

Kommentoi