Tauluseinien suunnittelua

 

Meillä valokuvat, piirustukset, maalaukset ja julisteet ovat aina olleet suuressa roolissa. Niillä saa ihanasti kodikkuutta ja persoonallisuutta sisustukseen. Sain ystäviltäni lahjaksi polaroid-kameran, josta olen todella innoissani. Haluaisin tehdä jonkinlaisen valokuvaseinän sillä otetuista kuvista. Tuossa alemmassa kollaasissa on pari hauskaa ideaa sen toteuttamiseen. 

Jätämme vanhan televisiomme siskopuolelleni, ja olenkin tässä pohtinut uuden television ostamista. Se on kuitenkin niin ruma ja iso kapistus, että on tosi hallitsevana. Se näyttää myös vähän tyhmältä jonkun tauluseinän keskellä. Pitänee vielä miettiä, jos sen saisi jonnekin piiloon. 

Olen innostunut myös tuollaisista tauluhyllyistä, joihin voisi laittaa myös kauniita kirjoja. Ajattelimme käydä läpi myös valokuviamme reissuilta ja tilata niistä isompia printtejä, joita voi kehystää. Meillä on myös muutama iso taulu, jotka olemme maalanneet joiden kohtalosta en ole vielä päättänyt. Voi olla ettei niille ole oikein tilaa uudessa asunnossa. 

Nämä ovat sellaisia viimeisiä päätöksiä, mutta on hauska suunnitella ja fiilistellä jo etukäteen. Se on vähän sama kuin tulevan reissun suunnittelu, puolet hauskuudesta tulee jo ennen varsinaista matkaa.

Kuvat: Pinterest

Kommentit

iidis
Varpain jaloin

Tauluseinät on ihania. Meillä on ollut nyt parissa osoitteessa tauluseinä, jossa on sulassa sovussa niin valokuvia, taidetta kuin julisteitakin. Nyt se on olohuoneessa ja edellisessä kodissa ruokapöydän yhteydessä niin, että se jatkui nurkan yli. Olen myös pitänyt esillä kivoja postikortteja samalla idealla sekä seinällä että ovissa. Kokoelman vastapainoksi meillä on sitten arvotaulut perinteisemmin kunniapaikoilla.

Elisa Lepistö

Kuulostaa ihanalta! <3

ReettaHK (Ei varmistettu)

Ihana idea, teidän kodista tulee varmasti niin upea! Ostakaa se Samsungin telkkari mikä on kuin taulu, siihen saa vaikka puukehykset ja aina kun ei katso telkkaria niin siihen voi valita jonkun taideteoksen tai kuvan näkyviin. Se sulautuisi hyvin tauluseinään :)

Elisa Lepistö

Okei toi on paras idea koskaan!!! Toihan näyttää ihan taululta :D Pakko mennä tutustumaan johonkin paikan päälle että näyttääkö livenä yhtä hyvältä. Kiitos vinkistä! 

jennnituulia (Ei varmistettu)

Onpa kiva idea laittaa myös kauniit kirjat esille noin! Ei ole koskaan tullut itellä mieleen :-) Täytyypi käydä kirjahyllyä läpi, sieltä varmasti löytyy kauniita teoksia. Joskus jopa ostan kirjoja lähes pelkästään niiden ulkoasun vuoksi haha. Yksi juttu mitä haluaisin itse laittaa myös seinälle muun taiteen sekaan on nätit vinyylialbumit tai niiden kannet, en vaan tiedä miten sen saisi toteutettua järkevästi.
Ps. jos satut tarvitsemaan lisää taidetta seinille niin käy kurkkaamassa mun nettisivut www.jennituulia.com tai instagram @jennituuliaart :)

Elisa Lepistö

Oon nähnyt vinyylejäkin tauluhyllyillä! Näyttää tosi kivoilta :) Ja sulla on tosi hienoja töitä!! <3

Kommentoi