Toimistolove

DSC_6693.jpg

Kesän lopussa päätimme Saran, Sannin ja Annikan kanssa yhdistää voimamme ja muuttaa yhteiselle toimistolle. Olen aina kyennyt helposti työskentelemään kotona, mutta jotenkin kaipaan sitä työyhteisöä, mitä ei ole ollut nyt pitkään aikaan. En lähtökohtaisesti haluaisi viettää koko arkipäivää pyjamassa, mutta kotona työskennellessä niin voi käydä. 

Eilen tosiaan vihdoin muutimme tänne uuteen toimistoon ja täällä on kyllä todella hyvä olla. Myös kaikki muiden toimistojen tyypit, keihin olen törmännyt ovat olleet ihan huikeita. Äsken hakiessani kahvia yhteisestä keittiöstä, oli siellä mies tekemässä itselleen jäätelöannosta. Ihan mahtava meininki.

Iltapäivän aurinko paistaa niin kauniisti suurista ikkunoista sisään, ettei täältä meinaa malttaa lähteä lainkaan kotiin.

Ihanaa perjantaita kaikille!

I’m in love with our new office. 

DSC_5655.jpg

DSC_6695.jpg

DSC_6696.jpg

DSC_6754.jpg

DSC_6688.jpg

DSC_5698.jpg

DSC_6680.jpg

DSC_6682.jpg

DSC_6683.jpg

DSC_6709.jpg

DSC_6684.jpg

DSC_6685.jpg

DSC_6713.jpg

 

 

Kommentit (9)
 1. Aivan ihanan näköinen tila! Mistä löysitte tämän? Ilmeisesti se on rakennuksessa jossa on enemmänkin toimistoja? Itsellä vähän ajatuksissa myös toimistotilan etsiminen kun kotona nettihommien tekeminen alkaa aiheuttaa mökkihöperöisyyttä :D. Tässä vielä ihanampana ideana se että töitä pääsee tekemään muiden samanlaisten #girlbossien kanssa! Ei teillä olisi tilaa vielä yhdellä? 😉

  1. Joo me ollaan toimistohotellissa siinä kalasataman kummelissa 🙂 Ja voi hitsi, just otettiin uusi tyyppi sinne ja alkaa olla kyllä melko täyttä kun on niin pieni huone kyseessä. Toivottavasti löydät jostain työhuoneen! <3

   1. No voi harmi! Tilan metsästys jatkuu 🙂

 2. rondawashere
  27.8.2016, 06:04

  Aivan ihana toimisto! <3 Kelpaisi mullekin tollanen työtila tuolla lukiolla. 😀 

  1. Kiitos! <3 Oon kyllä ihan fiilareissa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *