Uusia tuulia

On ollut kesällä niin paljon kivaa puuhaa, että yöunet ovat jääneet kerta toisensa jälkeen todella vähäisiksi. Tänään päätinkin ottaa vähän velkoja takaisin ja nukuin kellon ympäri. Teki kyllä oikein hyvää, vaikka nyt ei meinaa päästä sängystä ylös lainkaan. Yrittäjyyden plussa sekä miinus on se, että työajat saa päättää itse. Kesällä ne ovat olleet kaikkea muuta kuin perus toimistotyössä. Välillä on tultu kirjoitettua yhdeltä yöllä makuuhuoneeseen sulkeutuneena, kun kaverit makoilevat olkkarin sohvalla ja katsovat elokuvaa. Mutta toisaalta tällaisina päivinä voi näpytellä sängynpohjalta peittoon kääriytyneenä. 

Rytmiin tulee kuitenkin toivottavasti muutos ensi kuussa, sillä tarkoituksena olisi muuttaa työt toimistolle muutaman muun bloggaajaystävän kanssa. Odotan innolla sitä, että työn ja vapaa-ajan välille saisi edes jonkinlaista eroa. Tuntuu nimittäin siltä, että on kokoajan tössä, vaikka ei varsinaisesti niitä tekisikään. Aina kuitenkin miettii ja pallottelee juttuideoita, stressaa laskutuksista tai kirjanpidollisista asioista tai kulkee kamera kädessä etsiskellen jotain kuvattavaa. Varisnkin kun poikaystävänikin työskentelee freelancerina, on helppo jumiutua yhdessä töiden pariin pitkälle iltaan. Nyt pitäisi vain löytää sopiva toimitila hyvältä sijainnilta. 

Nyt jatkan kahvin juomista, laitan hakukoneet laulamaan ja yritän löytää sopivaa tilaa meidän pienelle blogikommuunille! <3

 

Kommentit

Herttakaisa (Ei varmistettu)

Poltatko tupakkaa? Annikan snäppiä vaan mietiskelin, en todellakaan tullut tuomitsemaan tai paasaamaan :)

Elisa Lepistö

Haha, ei hätää! Mutta en polta :)

Kommentoi