Vappuviikonloppu kuvina

 

Täytyy kyllä nyt ihan rehellisyyden nimissä myöntää, että en muista milloin olisi ollut näin vaikea arkeen paluu kuin tällä viikolla. Vappu venähti vähän pitkäksi kun alla oli ensin viikonloppu ja kaverin kolmekymppiset. Tuntuu absurdilta, että huomenna alkaa taas viikonloppu. Turha sitä on kuitenkaan jäädä tuleen makaamaan. Oikeastaan välillä on ihan ok kohdella kroppaansa näin huonosti hetken aikaa, niin muistaa taas paremmin minkä takia on niin kovin tärkeää käydä siellä salilla, syödä hyvin ja nukkua kunnon yöunia. 

Tässä kuitenkin muutamia fiiliksiä tämän pidennetyn viikonlopun varrelta puhelimen rullasta. 

Perjantai Casinolla ja kaverin 30-vuotisjuhlat. Siellä oli niin paljon vanhoja tuttuja, että tuntui melkein kuin olisi ollut luokkakokouksessa tai muuten vain matkannut ajassa 15 vuotta taaksepäin. Ihan huippu ilta! Tämä oli ilmeemme Ninnin kanssa, kun kolmas ihminen jota ei ole nähnyt yli 10 vuoteen sanoi meille "te ette ole kyllä vanhenneet päivääkään." Kiiiitos! Ikäkriisi helpotti kovasti :D

Seuraavan päivän pitsatreffit Sadun kanssa Lingossa. 

Olojen helpotusta maalauspuuhissa. Turkoosi näköjään kiinnostaa. Myin myös ensimmäisen tauluni!!! Ja sain tilauksen yhdestä isokokoisemmasta taulusta. Niiiiin siistiä!

Vappuaaton auringonlasku ja vaaleanpunainen meri. 

Kohta on purjehduskelit. Tämä näky on niin kesäinen!

Fiilis juhlaputken jäljiltä. Edes skarpein jakku ei pelasta olemusta. Miten teillä sujui vappu?

Kommentit

milliss (Ei varmistettu)

Mistä noi mustat tuolit ovat ja ootko ollut tyytyväinen niihin? :)

Elisa Lepistö

Tiedätkö mä en muista mistä ne on tilattu kun siitä on jo niin monta vuotta. Mutta oon ollut tosi tyytyväinen! Tosi mukavat istua ja pysyneet hyvässä kunnossa :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Purjehduskelit on jo kunhan on asianmukaiset tamineet!

Terveisin vilukissa joka silti vietti vapun purjeveneellä

Kommentoi