WAKE-UP JUICE

Me kävimme nyt vihdoin ostamassa mehulingon. Saimme poikaystävän vanhemmilta joululahjaksi sen, ja nyt vasta sain sen käytyä hakemassa. Ja voi että, onhan tämä kaiken hehkutuksen arvoinen. Ainoa miinuspuoli on se työ, mitä joutuu parin lasillisen eteen tekemään. Esimerkiksi appelsiinien kuoriminen on yllättävän aikaa vievää puuhaa ja mehulingon puhdistuskaan ei ole mikään helpoin homma. Silti olen hurahtanut näihin mehuihin ihan täysillä.

Eilen tein tällaisen kunnon herättäjämehun, mikä starttasi loistavasti sunnuntain. Sitruunan kirpeys ja inkiväärin potku sopivat mainiosti aamuun. 

  • 5 porkkanaa
  • 3 appelsiinia
  • 1 sitruuna
  • ruokalusikallinen öljyä
  • n. 3cm pitkä inkiväärin palanen

 

Illalla teimme ruokaa meidän luona kahden ystäväpariskunnan kanssa ja teimme tästä mehusta vielä toisen version, johon lisäsimme hunajamelonia. Siitä tuli ihanan pehmeä maku ja se vähän pehmensi inkiväärin ja sitruunan voimakkuutta. 

Mukavaa alkanutta viikkoa! 

Kommentit

Elisa (Ei varmistettu)

hei asiasta aivan kukkaruukkuun :) Kommentoin jokunen aika sitten sun sauna-postausta (miten hoidat ihoa jne) ja silloisessa postauksessa mainitsit Vaselinen vartalovoiteet. Olen tässä välissä ehtinyt käymään Suomessa ja hain heti ensi töikseni sen suklaantuoksuisen vartalovoiteen. Ja voi että miten rakastan sitä! Eli kiitokset näinkin pienestä vinkistä :) Pyydän siskoa tuomaan kyseistä rasvaa kesällä Suomesta, sillä sitä ei täältä Itävallasta ainakaan vielä löydy.

Kivaa alkuviikkoa!

Elisa (Ei varmistettu)

Ihana kuulla!! Joo se on aivan ihanaa! :)) Kivaa viikkoa myös sulle!

Sand (Ei varmistettu)

Hei, ihania kuvia. Mikä kamera ja objektiivi?

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos kovasti! Minulla on Nikonin D610 ja siinä 85 mm / 1.8 objektiivi :)

Maija (Ei varmistettu)

Komppaan ihan täysin! Tuoreet mehut on aivan mahtavia! Aika iso kynnys enää ostaa kaupasta mitään mehua, kun eihän sitä nyt voi enää verratakaan! :D Mut joo, toi mehulingon putsaus ei oo ihan mikään 30sekunnin homma. Kannattaa muuten laittaa viimeisenä sitrushedelmät, ikäänkuin puhdistaa niin jo vähän itse itseään :)

Elisa (Ei varmistettu)

Hei hyvä vinkki! Olen jostain syystä ne muutenkin laittanut aina viimeiseksi. Ehkä alitajuisesti ;) :D

Kommentoi