Weekend snaps from phone

Ihanaa viikon alkua tyypit! Kuten naamasta näkyy, täällä on viikko lähtenyt käyntiin jotenkin erityisen onnellisissa merkeissä. En tiedä onko kyseessä treenin lisääntyminen, Liman ihanuus, pysyvän paikan löytyminen tai puhdas ruokavalio, mutta suupielet ovat olleet kääntyneinä yläasentoon nyt lähipäivinä entistä enemmän. Jotenkin on päässyt elämään taas sitä arkea, joka on loppujen lopuksi ihan parasta!

Harvoin tulee enää laitettua puhelinkuvia blogiin, sillä rakastan valokuvausta ja hyvälaatuiset kuvat ovat nykyään niin oleellinen osa, ettei muita halua enää julkaista. Tietyllä tapaa tämä pisti ajattelemaan taas sitä, mitä kirjoitin vähän aikaa sitten epärealistisesta kuvasta bloggaajista.  Tuntuu nimittäin, että pelkkien stailattujen ruokien, tarkkaan mietittyjen kuvakulmien ja koneella viimeisteltyjen kuvien avulla mennään aina vain kauemmaksi siitä oikeasta elämästä. Jopa Instagramiin päätyy useimmiten järjestelmäkameralla otettu kuva, eikä niitä aitoja puhelimen rullan kuvia näe missään. 

Itse ainakin seuraan blogeja juuri niiden samaistuttavuutensa vuoksi. En halua katsella muotieditorialeja tai loppuunsa hiottuja asetelmia artikkelimaisella tekstillä. Sen vuoksihan meillä on lehdet! Minua kiinnostaa juuri se henkilö siellä blogin takana ja se ihan normaali elämä. Sen takia ajattelinkin poikkeuksellisesti jakaa viikonlopulta muutamat puhelinkuvat. 

1. Rocco aamu-unisena huoneemme ulkopuolella . 2. Kävelyllä rantabulevardilla. Yksi kauneimmista lenkkireiteistä mitä tiedän. 

3. Sumuinen Lima Mirafloresista katsottuna. 4. Ulkoilma ostoskeskus, johon törmäsimme sattumalta. Näkymä avautui suoraan merelle! Upea paikka. 

5. Surffareita bongailemassa ylhäältä puistosta. 6. Klassinen vessa- & peiliselfie. Samat vaatteet 7 kk, alkaa pikkuhiljaa vähän kyllästyttää.

7. Avokadopastahimo yllätti sunnuntaina, ja löysimme onneksemme jopa kaikki ainekset sen tekoon. 8. Ensimmäinen lautasellinen meni varmaan alle 3 minuutissa huiviin. 

9. Korkeista palmupuista tulee ihan Los Angeles mieleen. 10. Välipalaa riisikekseistä, mitkä olikin sitten jotain popcorn-leipiä :D

11. Pyöräretkelle lähdössä. 12. Rantabulevardi ilta-auringossa on yksi älyttömimmistä näkymistä mitä olen ikinä nähnyt. Nappasin tämän kuvan pyöräillessä ja tuumasin että sinne pitää mennä kameran ja ajan kanssa asap. 

The other week I wrote about unrealistic image that we bloggers create. I don't publish any iphone pictures anymore here, because I think the quality of the photos is very important. However I thought that it might be fun to see the real camera roll snaps this time and show a little more realistic side of my weekend. 

Kommentit

Jennun (Ei varmistettu)

Tosi kiva postaus ja kuinka ihania kuvia jälleen! :)

Elisa Lepistö

Kiitos Jennun :)  Kiva kun tykkäsit!

Johanna- (Ei varmistettu)

Ihanan näköisiä maisemia! Nää sun reissupostaukset on kyllä ihan parhaita, ihan pakko itekkin päästä noihin maisemiin vielä joskus pidemmälle reissulle! Kiitos siis ihanasta blogista ja siitä että tuot palan Etelä-Amerikkaa lukijoillekin :)

Elisa Lepistö

Ihana kuulla :) kiitos itsellesi!

Norppu (Ei varmistettu)

Hei tää oli superkiva! Olit oikeassa kun puhuit elämänmakuisuudesta ja aitoudesta stilisoitujen kuvien yli - näistä tarttui sellainen rehellisen iloinen fiilis eri tavalla :) toki tykkään todella paljon kaikista postauksista, mutta kiva kun tyyli voi vähän vaihdella!

Elisa Lepistö

Kiva kuulla! Välillä on tosiaan kiva julkaista jotain vähän erilaista :)

Hmmh (Ei varmistettu)

Sulla on tosi jännän värinen iho...

Vierailija (Ei varmistettu)

Tää oli superkiva postaus! Oonkin jäänyt kaipaamaan näitä vähän rosoisempia postauksia joissa pääsee kurkistamaan vähän todentuntuisempaan arkeen, lukisin tosi mielelläni lisää tälläisiä :)

Mariam____ (Ei varmistettu) http://www.alittlestylebook.blogspot.com

Ai että mitä kuvia... <3<3<3

Kommentoi