Ladataan...

Vietimme eilen siskon ja äidin kanssa sellaisen aarrekartan tekoillan. Se on siis sellainen visuaalinen tavoitekartta tulevalle vuodelle, joka toteutetaan leikkaa-liimaa-taktiikalla. Oli todella mukava ilta, ja tehdessä hahmottui hyvin se, mitä sitä oikein toivoo ensi vuodelta. Suosittelen lämpimästi kaikille! On mahdotonta saavuttaa unelmiaan, jos ei ole tehnyt itselleen selväksi, mitä ne on.

Tänään aamulla aloin sitten pohtia hiukan pinnallisempia asioita. Mihin suuntaan haluan muokata vartaloani salilla? Suosittelen muitakin tekemään tällaisen, jos ei oikein tiedä mitä osaa vartalostaan haluaisi muuttaa, muttei kuitenkaan ole tyytyväinen kroppaansa.

Ottakaa itsestänne joku kuva mahdollisimman vähissä vaatteissa, ja katselkaa sitä hetki. Olkaa rehellisiä itsellenne. Jos epäkohtia on vaikea löytää, etsikää jokin inspiraatiokuva unelmienne vartalosta ja laittakaa kuvat vierekkäin.

 Itse käytin vuoden vanhaa bikinikuvaa. Minulla tosiaan on todella suora ja muodoton vartalo, ja asetankin tavoitteeksi ensi vuodelle lisää kurveja lihaksien muodossa.  Tässä pari lähikuvaa vielä melkein valmiista aarrekartasta. Toiveita on ainakin hyvinvoinnin, matkustelun, ihmissuhteiden, kodin ja urheilun saralla. Aarrekartta tulee laittaa johonkin sellaiseen paikkaan, jossa sen näkee päivittäin. Silloin alitajuntasi auttaa sinua unelmiesi saavuttamisessa.

 

 Ja uskokaa minua, se toimii!

Ladataan...

Näin uuden vuoden kynnyksellä usein on tapana suunnata katse tulevaan, kääntää niin sanotusti uusi, puhdas sivu elämässä. Monilla uuteen vuoteen liittyy tiettyjä perinteitä, joilla ennustetaan seuraavaa vuotta, kuten tinojen valaminen. Tuleva vuosi on täynnä odotuksia, ja tammikuussa luvataankin itselleen hurjasti asioita, sekä aloitetaan elämänmuutoksia suurella tarmolla.

 Mielestäni uusi vuosi on myös hyvä aika pysähtyä miettimään kulunutta vuotta. Eräs viisas ihminen kertoi minulle kirjoittavansa kiitollisuuspäiväkirjaa aina tähän aikaan vuodesta.   Tämä on mielestäni todella hyvä idea. Miettikää tekin hetki kaikkia niitä asioita, joista olette onnellisia tällä hetkellä. Usein tulee pidettyä monia asioita itsestäänselvyytenä. Tietysti olisi hienoa, jos tähän pystyisi joka päivä. Kuitenkin edes kerran vuodessa on hyvä pohtia näitä asioita. 
Varmasti jokaikinen keksii jotain, mistä voi olla kiitollinen. Jos ei, niin tässä kiitollisuuden aihetta, ihan meille kaikille.  Toisen hiukan samanlaisen idean näin facebookissa.   Tuosta voisi tehdä jokavuotisen perinteen, ja kerääntyä esimerkiksi muutaman ystävän kanssa viettämään iltaa, jolloin kaikki saisivat kertoa hyvistä asioista, joita heille on sattunut kuluneen vuoden aikana.  kuvat

Pages