Ladataan...

Kuulin viime viikolla, että jotkut teistä ihanista lukijoista olivat ilmoittaneet blogini ehdolle Inspiration Blog Awardsien lifestyle-sarjaan. Ette uskokaan kuinka sydäntä lämittää tällainen tunnustus. Voittajat valitaan äänestyksellä viidessä sarjassa: muoti, kauneus, sisustus, lifestyle ja ruoka. Ääniä suosikkiblogeille voi antaa täällä.  Äänestäjien kesken arvotaan 5 kahden hengen lippupakettia blog awards- juhlaan. (K18) Lifestyle-kategoriassa on yli 100 blogia ehdolla, joten voittomahdollisuuteni ovat aika minimaaliset. On silti tosi hienoa olla ehdolla! 

Mietin siinä kuullessani tästä, kuinka alunperin perustin tämän blogin, jotta saisin itselleni inspiraatiota lähinnä siihen urheiluun ja terveellisien ruokien laittoon. Olenkin saanut tätä kautta ihan uskomattomasti vertaistukea, tsemppausta ja onnen aiheita. Sillä tavalla tämä blogi onkin antanut minulle juuri sen mitä halusinkin.
 
Mutta se fiilis kun joku teistä kertoo, että on itse saanut täältä blogista jotain hyödyllisiä vinkkejä, motivaatiota tai lohtua jossain kohtaa, tuntuu vielä miljoona kertaa paremmalta! Olen jokaisesta kommentista yhä edelleen yhtä kiitollinen kuin ensimmäisiä postauksia kirjoittaessan, joten ISO KIITOS KAIKILLE mukana pysymisestä. Pyrin jatkossakin tsemppaamaan teitä syömään hyvin, urheilemaan kivalla tavalla ja pitämään ajatukset positiivisina. <3 
 

Ladataan...

Ladataan...

Tein tänään aamulla ennen aamiaista tällaisen 10 minuutin pakaratreenin. Yleensä en tykkää treenata ennen ruokaa mutta tällaiset minitreenit sopivat aamuun. Ne herättävät mukavasti ja sen jälkeen on ihana hypätä suihkuun. Vetäjä on Anna Kaiser ja hän toimii esimerkiksi Kelly Ripan ja Sarah Jessica Parkerin personal trainerina. Kun näiden naisten kroppaa katsoo, ei voi muuta kuin pitää Kaiseria melko pätevänä treenaarina. 

 

Kannattaa laittaa kengät jalkaan. Yksi liike oli vähän vaikea tehdä paljain jaloin. Tässä käytetään myös kuminauhaa yhdessä liikkeessä, mutta itse tein sen ilman sitä ja sain silläkin tavalla kunnon polton aikaiseksi. Samaan liikkeeseen voisi mielestä ni käyttää myös nilkkapainoja jos sellaiset löytyy. 

 

Pages