Ladataan...

Kehoittelinkin jo Instagramin puolella kaikkia pienelle jumpalle. Viikonloppu lähtee mielestäni parhaiten käyntiin pienellä treenillä. Pituudella ei niinkään ole väliä. Riittää, että hikoilet vaikka edes 10 minuuttia. Pienestä urheilusuorituksesta saa todella paljon energiaa koko viikonloppuun.

 

Usein ongelmana on se, ettei oikein tiedä mitä tekisi. On vähän veltto olo jos on tullut nukuttua pitkään ja raskas viikko saattaa painaa vielä harteilla. Tällaisessa tilanteessa turvaudun yleensä Youtuben apuun. Siellä on lukemattomia hyviä treenivideoita ja kokeilemalla erilaisia, löydät ne mitkä sopivat juuri sinulle. Joskus teen myös niin, että otan alkulämmittelyyn jonkun videon ja sitten vedän lihaskuntotreenin siihen päälle. 

 

Youtubesta löytyy tanssivideoita, zumbavideoita, kahvakuulatreenejä, hiit-treenejä, ja oikeastaan mitä vain mitä keksit hakea. Itse pidän erityisesti hasfitin treeneistä, jotka ovat melko rankkoja. Tänään aion tehdä tämän:

 

Ilmeisesti tuota varten tarvitsee vain hiukan tilaa ja kahdet käsipainot. Toiset voivat olla hyvinkin kevyet. Varmasti saa ihan hyvän treenin yksilläkin. 

 

Energistä viikonloppua!

 

 

Ladataan...

Jaoin blogin facebook sivuilla lainauksen, joka kolahti jotenkin todella kovaa. Halusin palata sen pariin vielä täällä bloginkin puolella, koska olen miettinyt sitä nyt kaksi päivää hymyssä suin. Kaikessa yksinkertaisuudessaan se kiteyttää jotain todella tärkeää.

"Ajattele kuinka onnellinen olisit, jos juuri nyt menettäisit kaiken mitä sinulla on - ja sen jälkeen saisit sen kaiken takaisin. " - Frances Rodman

Hetki sitten lukemassani kirjassa oli tilanne, jossa perheen lapsi oli kadonnut. Hänen äitinsä pohti, että hän antaisi kaiken mitä omistaa, kunhan vain saisi lapsensa takaisin. Hän ei tarvitsisi mitään muuta kuin poikansa takaisin, ollakseen täydellisen onnellinen.  Kaikki kirjan alussa olevat "ongelmat" joita hänellä oli, tuntuivat kovin merkityksettömiltä yhtäkkiä.

Pyrin aina kehoittamaan teitä lukijoita olemaan kiitollinen. Se on mielestäni yksi tärkeimmistä asioista elämässä. Koen itse tuntevani usein kiitollisuutta erilaisia asioita kohtaan, mutta vasta tätä lainausta pohtiessani tajusin kuinka paljon minulla oikeasti on. On niin paljon mielekkäämpää keskittyä niihin kaikkiin ihaniin asioihin, mitä elämäänsä on saanut kuin jatkuvasti ajatella kaikkea mitä ei vielä ole saavuttanut. 

Jos tuntuu vaikealta löytää niitä kiitollisuuden aiheita, mieti tuota lainausta. Mitä jos menettäisit perheesi, kotisi (katon pään päältä, kylmältä suojaavat seinät, sängyn missä nukkua, suihkun missä peseytyä, keittiön jossa tehdä ruokaa), terveytesi, ystäväsi, yöunesi, ravintosi, oikeutesi opiskeluun, turvallisuuden tunteesi... lista on loputon. Ja sitten saisit kaikki nämä välillä itsestäänselvyytenä pitämämme asiat takaisin. Osaisit varmasti arvostaa niitä ihan hurjan paljon. 

Ladataan...

Pages