Ladataan...

Joka kevät teen sen saman virheen. Innostun niin paljon auringosta ja lumien sulamisesta, että lähden ulkoilemaan liian pienissä vaatteissa. Se nahkatakki tuntuu vaan niin mukavalta monen kuukauden toppatakkikelien jälkeen. Eilen päivällä vilustuin rantoja pitkin kävellessäni, kun tuuli oli melko kovaa. Illalla lähdin uudelle kävelylle ja oli paljon mukavampi tallustella lämpimissä vaatteissa.

Rakastan iltakävelyitä ja auringonlaskuja. Eilen oli pakko ottaa muutama kännykkäkuva matkan varrelta, kun maisema oli niin maaginen.

Rakastan merta, enkä osaa kuvitella asuvani sisämaassa. Sitä on jotenkin niin rauhoittava katsella, vähän niinkuin tulta.

 

Kuitenkin päivälenkin huono pukeutuminen kostautui ja heräsin tänä aamuna kurkku karheana. Saattaa olla että nyt on jo liian myöhäistä, mutta päätin ottaa kaikki konstit käyttöön. Sain jonkin aikaa sitten fitnessgurulta tällaisia ONE immuno kapseleita testiin, joiden pitäisi siis parantaa vastustuskykyä. Nappasin sellaisen ennen aamupalaa.

Sain sopivasti tänää myös Vitamin Well vettä testiin. Maistoin heti Defence juomaa, jonka luvataan vahvistavan myös immuunipuolustusta. Siinä on vitamiinien lisäksi seljanmarja- ja vihreä tee-uutetta. Pidän Vitamin Well- vesistä, koska ne eivät sisällä keinotekoisia makeutusaineita, vain hiukan hedelmäsokeria.

Ainakin maku oli todella hyvä. Nyt vain odottelen vällyjen välissä ihmeparantumista, jottei vappusuunnitelmat mene uusiksi. Toivottavasti te olette pysyneet terveinä! Älkää hölmöilkö liian pienissä vaatteissa, vaikka aurinko porottaisikin ;)

Ladataan...

Ladataan...

Meillä oli perjantaina taas illallisvieraita ja päätin kokeilla Annemin versiota munakoisotorneista. Niiden kanssa tarjosin lohta ja salaattia. Lohi oli ensin uunissa (200 astetta) n. 15-20 minuuttia, jonka jälkeen se paistettiin vielä pannulta kummaltakin puolelta. Samalla otettiin nahka pois. Olin maustanut sen sitruunanmehulla, suolalla ja pippurilla.

Tällä kertaa itketin munakoisoja n. 1 tunnin verran ja kyllä niistä paempiä tuli niin. Muuten tein Annemin ohjeen mukaan, mutta lisäsin myös valkosipulia reseptiin. Tässä ne ovat menossa uuniin. Asteita oli hiukan alle 200 ja  n. 20 minuuttia.

Lohi oli ruodotonta, joten sitä ei tarvinnut kuin leikata osiin ja maustaa ennen uuniin laittoa.

Salaatista ei ole kuvaa, mutta laitoin siihen erilaisia salaatteja, kurkkua, paprikaa ja lorauksen oliiviöljyä. Tein myös kermaviilikastikkeen kalalle, johon laitoin suolaa ja silppusin ruohosipulia. Ne oli pöydässä, jotta kaikki saivat ottaa niin paljon kuin halusivat.

Alkuruoaksi oli simppelit avokadot, jotka toimivat myös helppona välipalana.

 Leikkaa avokadot puoliksi, poista kivet ja purista koloihin puolikkaan sitruunan mehu.

Lisää koloihin katkarapuja ja laita päälle sitruunapippuria.

Tässä siis helppo illallinen, joka onnistuu vähän kokemattomaltakin kokilta. :)

Mukavaa viikon alkua!

Pages